Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Maciomaniak albo trolluje albo serio cos w mozgu mu sie przestawia zaleznie od posiadanego sprzetu.

A tym razem do czego pijesz? Do tego, że wkleiłem cytat z tematu o awaryjności DS4? Niektórzy tu zdrowo przeginają z odbieraniem wszystkiego na poważnie. Wyjdźcie na świeże powietrze, znajdźcie dziewczyny, znajomych, bo od tego zamykania się w pokoju bez okien z jedyną słuszną PS4 nie czaicie już ironii :(

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lepiej grać w Drugiego Syna, nawet jak nudniejszy, to jest to nuda w 1080p ;)

Ale od Infamous to wara ohkay ?

Ciekawi mnie czy ta grafika z gifow zostanie przeniesiona 1:1 i czy obejdzie sie bez downgrade'u, bo dopoki nie widze HUD'u, dopoty nie wierze, ta generacja juz mi to dobitnie wbila do glowy.

Eeeee... Mamy coś z oczami??  :teehee:

Opublikowano

Odnosilem sie do tych od hejwena :), nie zauwazylem Twoich.

PS. Widze juz downgrade :teehee:, no ale gralbym, przyjdzie dzien w ktorym kupie to pudlo po jakims zmeczonym od ruchania bottersie i to bedzie chyba pierwsza gra ktora wyladuje w czytniku (chyba ze QB uderzy w polki sklepowe).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Lepiej grać w Drugiego Syna, nawet jak nudniejszy, to jest to nuda w 1080p ;)

Ale od Infamous to wara ohkay ?

Ciekawi mnie czy ta grafika z gifow zostanie przeniesiona 1:1 i czy obejdzie sie bez downgrade'u, bo dopoki nie widze HUD'u, dopoty nie wierze, ta generacja juz mi to dobitnie wbila do glowy.

Przeciez gra jest juz grywalna na E3...

Opublikowano

Jestem ciekaw , co pokażą sony i ms na sierpniowych targach. Jeśli chodzi o ms to QB ma być na pewno , być może zostanie ujawniony jakiś nowy tytuł hmm

Opublikowano

Jestem ciekaw , co pokażą sony i ms na sierpniowych targach. Jeśli chodzi o ms to QB ma być na pewno , być może zostanie ujawniony jakiś nowy tytuł hmm

Yoshida obiecał pokazać nowe, niezapowiedziane rzeczy na każdych większych targach.

Opublikowano

Last Guardian na TGS :D. Jakie to wieksze gry pokazali niby na tamtym Gamescomie i Tgs?.

Opublikowano

Yoshida obiecał pokazać nowe, niezapowiedziane rzeczy na każdych większych targach.

No tak przyda sie solidna porcja indyków :-D

Opublikowano

Ostatnim razem obiecywal 15 nowych gier ... 13 to byly indory :D

Opublikowano

Ostatnim razem obiecywal 15 nowych gier ... 13 to byly indory :D

dat hyperbole ;p

fajnie gdyby pokazali nowe indory ;)

Opublikowano

gamescom wg mnie przyniesie w obozie sony ujawnienie nowego projektu guarilla,bend i byc moze quantic dreams - czyli europejskie exy na eukropejskich targach - wydaje sie to najlogiczniejsze - jakby to sie potwierdzilo i sprawdzilo to sony gamescom >>>> sony e3

Opublikowano

Tak, może bedzie the last guardian

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Tak, może bedzie the last guardian

To na TGS zostawią :whistling:

Opublikowano

E3 to nie miejsce dla gier PC. Zgadzam się całkowicie. Dlaczego wyższa klasa ma się bujać na festynach dla plebsu O_o?

Opublikowano

True, nawet moba przynosi setki milionów $$$ z mikrotransakcji.

I w ogóle beka z pc hahaha, ale 3/4 prezentacji leci na PC + nawet nowego RS pokazywali z użyciem klawy+myszki.

Opublikowano

E3 to nie miejsce dla gier PC. Zgadzam się całkowicie. Dlaczego wyższa klasa ma się bujać na festynach dla plebsu O_o?

Chyba gimbo klasa.  :pinch:

Opublikowano

Zamiast porównywać sieciowe mmo, czy anomalie w postaci WoW, sprawdzie lepiej różnice w sprzedaży ps360 vs pc choćby na przykładzie Tomb Raider, Max Payne 3, FC3, Borderlands2, GeOW, czy Portal 2. (Vgchartz)

Opublikowano

Blizzard zapowiedzial ze ich nastepna gra, podobnie jak Diablo, ukaze sie na konsole, a Hearthstone jest juz na iOS. IMO to tylko kwestia czasu az ich gry beda multiplatformowe.

Opublikowano

Śmiesznie się czyta te tłumaczenia tortexa i dona o sprzedaży Xboxa. Ci co chcieli go kupić to.juz go dawno mają a jego brak w poszczególnych krajach sprawił że statystki w UK i USA skończyły do góry (import konsol od nich). Wiec po ogólnoświatowej premierze nic się nie zmieni i jedyne co boty będą w stanie wysmarowac to "nie wiem co tak słabo ".

Chyba ze.cały świat czeka na wersję bez kinecta o mocy zbliżonej do tostera.

Opublikowano

Tak, tak. Ci co mieli kupić to kupili. Ciekawe tylko, że Wii, PS3 i X360 sprzedało się ok. 260 mln, a PS4, WiiU i Xone jest obecnie może ze 20 mln.

:teehee:

Opublikowano

Przy zdaniu na PC się nie zarabia skonczylem czytać.

Zobaczcie na Blizzarda.....Taka mamone jak oni trzepia to nie idzie sobie nawet wyobrazić.

Tak, zarabia się na grach, ale tylko wąskiej ich grupie.

Opublikowano

Śmiesznie się czyta te tłumaczenia tortexa i dona o sprzedaży Xboxa. Ci co chcieli go kupić to.juz go dawno mają a jego brak w poszczególnych krajach sprawił że statystki w UK i USA skończyły do góry (import konsol od nich). Wiec po ogólnoświatowej premierze nic się nie zmieni i jedyne co boty będą w stanie wysmarowac to "nie wiem co tak słabo ".

Chyba ze.cały świat czeka na wersję bez kinecta o mocy zbliżonej do tostera.

PS4 jest prawie wszędzie na świecie , xbox nie, więc trzeba poczekać na premiery w pozostałych krajach.

Opublikowano

Tak, tak. Ci co mieli kupić to kupili. Ciekawe tylko, że Wii, PS3 i X360 sprzedało się ok. 260 mln, a PS4, WiiU i Xone jest obecnie może ze 20 mln.

:teehee:

No tak bo przecież każdy Janusz przy zakupach w kerfurze dokupuje sobie Xboxa a ze.ich nie ma stąd.taki mizerny wynik :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.