Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czuć tu moczem i starymi ludźmi. Pozdrawiam.

a czym ma być czuć jak kidnappa już grał w gry jak Krak zlecał usypywanie Wandzie kopca

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Chodzi mi o to, że smieją się tak z konsolowców i, że rzekomo są beta testerami, a jak konsolowcy dostają grę typu RDR to PeCetowa podrasa od razu leci ogrywac na konsolach ten genialny tytuł. Hipokryci.

HURR DURR HIPOKRYZJA bo nie można mieć konsoli i nadal uważać PC za lepszą platformę do grania.

Co prawda granie na stacjonarnej konsoli jest dla mnie obecnie ostatecznością ale nie będę sobie odmawiał ogrania tych kilku exów na generacje z powodu upośledzonego sprzętu na który wychodzą.

Opublikowano

Pisal przeciez o triggerach... oj klaperstwo rzuca sie na oczy

:D Czytanie ze zrozumieniem u ciebie kuleje, więc dla ludzi nie grzeszących inteligencją przedstawiam to łopatologicznie.

A co jest nie tak z panelem i triggerami?

nic, po prostu są gorsze niż w xbonie.

Zajarzyłeś teraz?

Opublikowano

Kidnappa też może naucz się czytać że zrozumieniem. Mazzeo odpisal, że triggery są gorsze od xbonowego pada a że pawcio zadał pytanie też o panel to inna sprawa.

Opublikowano

- no hej gdzie byles na wakacje

- w krakowie i na jamajce

- ooo i jak tam palmy?

- hahaha beka debil w krakowie palmy

Opublikowano

Kidnappa też może naucz się czytać że zrozumieniem. Mazzeo odpisal, że triggery są gorsze od xbonowego pada a że pawcio zadał pytanie też o panel to inna sprawa.

Mazz nie sprecyzował, że chodzi o spsty, a skoro było pytanie o panele i triggery to chyba jasne, że post jego odnosił się do całości w takim wypadku.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Mazz nie sprecyzował, że chodzi o spsty, a skoro było pytanie o panele i triggery to chyba jasne, że post jego odnosił się do całości w takim wypadku.

Nie, po prostu d(pipi)sz się dla samego faktu, jak zwykle.

Opublikowano

Jak tam Sunset Overdrive?

Opublikowano

No nie wiem, mi tam ani Mario, ani Wii się z gejami i penisami nie kojarzyło. Ale jestem tolerancyjny, that's cool with me.

To nie jest tolerancja.

Opublikowano

6/10

Opublikowano

Jak tam coś nowego na ps4?

Opublikowano

wiele bym sie nie spodziewal po klonie infamous

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

No nie wiem, mi tam ani Mario, ani Wii się z gejami i penisami nie kojarzyło. Ale jestem tolerancyjny, that's cool with me.

To nie jest tolerancja.

Dlaczego :(?

Opublikowano

Jeszcze tydzień i robactwo $ony znowu zostanie rozjechane walcem przez KRÓLA SPENCERA:

2545527-0572199691-quant.gif

Opublikowano

A tam, GOTG już wyszło na Amazon Fire TV a nazywa się

FLAPPY BIRDS FAMILY

Opublikowano

To nie jest tolerancja.

Dlaczego :(?

Bo tolerowac w kanonicznej formie znaczy znosic/cierpiec za cos. Czyli cos cie niepomiernie wkur.wia ale mimo to znosisz to i jestes nastawiony przychylnie. Jak cos ci lata kolo ch.uja i masz do tego pozytywne nastawinie to to nie jest tolerancja. Jesli lubisz gejow i nic przeciwko nim nie masz to ich nie tolerujesz tylko po prostu lubisz. Dzis przyjelo sie, ze tolerowac = lubic a to nie jest prawda.

A teraz wracajmy juz do klocenia sie ktory plastikowy szrot jest lepszy od drugiego.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

HURR DURR HIPOKRYZJA bo nie można mieć konsoli i nadal uważać PC za lepszą platformę do grania.

Co prawda granie na stacjonarnej konsoli jest dla mnie obecnie ostatecznością ale nie będę sobie odmawiał ogrania tych kilku exów na generacje z powodu upośledzonego sprzętu na który wychodzą.

Przetłumaczę to z blacharskiego babolenia na normalny:

HURR DURR JESTEM HIPOKRYTĄ bo muszę mieć konsole i nadal uważam PC za lepszą platformę do grania.

Co prawda granie na stacjonarnej konsoli jest dla mnie obecnie niezbędne z powodu ograniczonej bazy konsolowych hitòw na Pc, ale nie będę sobie odmawiał ogrania tej masy exów z czołòwki

MC i zdobywających rekordy prestiżowych nagròd na generacje, zagram w nie z powodu upośledzonego sprzętu na który nie wychodzą.

Fixed! ;)

Opublikowano

Jeszcze tydzień i robactwo $ony znowu zostanie rozjechane walcem przez KRÓLA SPENCERA:

ciekaw jestem tego jaki gameplay za soba bedzie niosla ta gra - zwiastun pokazuje mase skryptow, oby to nie byl ich odpowiednik uncharted w klimatach sf bo wtedy dopiero bedzie beka, ze xboty smieja sie z serii nd, a sami czekaja na cos podobnego

licze ze sony pokaze nowy projekt MM i GG

Opublikowano

ciekaw jestem tego jaki gameplay za soba bedzie niosla ta gra - zwiastun pokazuje mase skryptow, oby to nie byl ich odpowiednik uncharted w klimatach sf bo wtedy dopiero bedzie beka, ze xboty smieja sie z serii nd, a sami czekaja na cos podobnego

movie eksperjens

Opublikowano

Mendrek usuniesz wreszcie tego swojego altera? I dlaczego akurat B34t@?  :teehee:

Opublikowano

licze ze sony pokaze nowy projekt MM i GG

Myślę, że gra od MM powinna być. Mają też pokazywać prasie jakąś niezapowiedzianą japońską grę, a oprócz tego Until Dawn zostało przeniesione na PS4. Chciałbym też zobaczyć coś więcej z Everybody's Gone To The Rapture i Rime.

No i przydałaby się informacja, że Gravity Rush 2 wyjdzie na PS4, a nie Vite :P

Opublikowano
No i przydałaby się informacja, że Gravity Rush 2 wyjdzie na PS4, a nie Vite :P

Pewnie trzeba będzie poczekać na TGS by oficjalnie podali platformę na którą zmierza ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.