Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

My czekamu na Quantum FUCKING Break a klapy czy im gry z Vity przeniosa na PS4 XD

#thisisliving

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jeszcze tydzień i robactwo $ony znowu zostanie rozjechane walcem przez KRÓLA SPENCERA:

2545527-0572199691-quant.gif

ciekaw jestem tego jaki gameplay za soba bedzie niosla ta gra - zwiastun pokazuje mase skryptow, oby to nie byl ich odpowiednik uncharted w klimatach sf bo wtedy dopiero bedzie beka, ze xboty smieja sie z serii nd, a sami czekaja na cos podobnego

Ale przynajmniej strzelanie będzie lepsze niż w uncharted.

Opublikowano

Tymczasem w sieci pojawiło się info o możliwym REmake HD:

biohazard-hd_140805.jpg

『バイオハザード』シリーズの1作目をリメイクしたGC版『バイオハザード』。そのGC版にHDリマスター化を施した『バイオハザード HDリマスター』が発売決定です。

対応ハードは不明ですが、先ほど紹介した業界インサイダーの呟きによると、PS4/PS3/XboxOne/Xbox360/PCで2015年にリリース予定とのこと。

Ile w tym prawdy okaże się pewnie niebawem.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

No patrząc po strzelaniu w Alanie nie był bym tego taki pewien.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

My czekamu na Quantum FUCKING Break a klapy czy im gry z Vity przeniosa na PS4 XD

#thisisliving

Wybacz że interesują nas także gierki będące czymś innym niż kolejny pif paf , oj my nie dobrzy przecież tylko pif paf się liczy :ninja:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

AW to się nadawało na reklamę Duracelli, tylko króliczka obsadzić na głównego bohatera.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pisal przeciez o triggerach... oj klaperstwo rzuca sie na oczy

:D Czytanie ze zrozumieniem u ciebie kuleje, więc dla ludzi nie grzeszących inteligencją przedstawiam to łopatologicznie.

A co jest nie tak z panelem i triggerami?

nic, po prostu są gorsze niż w xbonie.

Zajarzyłeś teraz?

Jak cos czegos nie ma to wiadomo, ze nie moze byc gorsze. Triggery sa w liczbie mnogiej, wiec bedac podmiotem domyslnym reszta zdania wyglada "(triggery) sa po prostu gorsze".

Udajesz debila czy kiepsko ci idzie z mysleniem?

Opublikowano

biohazard-hd_140805.jpg

『バイオハザード』シリーズの1作目をリメイクしたGC版『バイオハザード』。そのGC版にHDリマスター化を施した『バイオハザード HDリマスター』が発売決定です。

Szlachta Nintendo ma od dawna na GameCube'a. #tylkoNintendo

Opublikowano

Jak cos czegos nie ma to wiadomo, ze nie moze byc gorsze. Triggery sa w liczbie mnogiej, wiec bedac podmiotem domyslnym reszta zdania wyglada "(triggery) sa po prostu gorsze".

Równie dobrze mogło być "(panel i triggery) sa po prostu gorsze"

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Jeszcze tydzień i robactwo $ony znowu zostanie rozjechane walcem przez KRÓLA SPENCERA:

ciekaw jestem tego jaki gameplay za soba bedzie niosla ta gra - zwiastun pokazuje mase skryptow, oby to nie byl ich odpowiednik uncharted w klimatach sf bo wtedy dopiero bedzie beka, ze xboty smieja sie z serii nd, a sami czekaja na cos podobnego

nie grałeś, nie oceniaj

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

biohazard-hd_140805.jpg

oficjalne jest

due for a digital-only launch in early 2015, the new port is based on the game's 2002 GameCube update. This new version will include 1080p visuals (for PC and new-gen consoles) and 5.1 surround support.

Opublikowano

Sonyklapki, Xboty i Blacharze, splamicie się grając w port gry z konsoli Jedynego I Słusznego Pana konsol Nintendo? :potter:

Opublikowano

Ciekawe czy będzie 60fps.

Opublikowano

I jakie cienie.

Opublikowano

Mogloby, gdyby pad od xboxa mial panel dotykowy...

Jak ktos zapyta "jak tam wejscie hdmi i funkcje multimedialne na ps4" i ktos odpowie "gorsze niz na xboxie" to wezmiesz za pewnik, ze ps4 ma wejscie hdmi?

Jak jestes rozgarniety to wiesz, ze go nie ma i chodzi o same funkcje, a jak jestes nierozgarniety to sie bedziesz klocil bez sensu.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

remaster remastera, no (pipi)a co sie dzieje z ta branza??????????!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

co nie zmienia faktu ze gramy 3 raz w tą samą grę tylko grafika inna. po co wydawać nowe gry? lepiej wziąć starą gre podbić rozdziałkę i oyebać jeszcze raz to samo.

Opublikowano

Zabawne że remaster gry będącej przez 12 lat w rękach Nintendo nie wyjdzie prawdopodobnie na Wii U :(

Który to już remake RE1? Bo ja grałem już w odgrzańca na DS, GC i Wii.

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Remaster Remake'a chyba.

W dzisiejszych czasach Remaster się zaciera z Remakiem :/ RAKI BRANŻY

Opublikowano

remake to zero, resident evil z gacka to byl remaster jedynki z psx, podobnie jak twin snakes bylo remasterem pierwszego mgs

Opublikowano

nie grałeś, nie oceniaj

ale, że w QB czy Uncharted?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.