Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak na komputerze Ci się gra zawiesi to wciskasz ctrl+esc+shift i kasujesz proces

i Wy jeszcze śmiecie się nazywać graczami.....

Zgadzam się. Na PS4 kiedy wiesza się nam BF4 wystarczy wcisnąć na padzie OPTIONS, gierka "chowa się do paska", zaznaczamy ikonkę gry i z rozwijanego menu wybieramy "zamknij aplikację". Tylko konsole.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak na komputerze Ci się gra zawiesi to wciskasz ctrl+esc+shift i kasujesz proces

i Wy jeszcze śmiecie się nazywać graczami.....

Zgadzam się. Na PS4 kiedy wiesza się nam BF4 wystarczy wcisnąć na padzie OPTIONS, gierka "chowa się do paska", zaznaczamy ikonkę gry i z rozwijanego menu wybieramy "zamknij aplikację". Tylko konsole.

Takie rzeczy juz na starcie czy dopiero w kolejnych aktualizacjach systemu? #datkonsole

Opublikowano

goty to jest usuwanie instalki resistance3 - bite 3h dysk konsoli mieli i mieli te pliki, nic w tym czasie zrobic nie mozna, a jak nie daj boze wylaczysz konsole to masz rebuild bazy danych i uszkodzony plik resistance3 :D

Przesadzasz, kasowałem ostatnio Res 3 i zajęło mi to ok godziny

Opublikowano

o godzinę za dużo.

Opublikowano

goty to jest usuwanie instalki resistance3 - bite 3h dysk konsoli mieli i mieli te pliki, nic w tym czasie zrobic nie mozna, a jak nie daj boze wylaczysz konsole to masz rebuild bazy danych i uszkodzony plik resistance3 :D

Przesadzasz, kasowałem ostatnio Res 3 i zajęło mi to ok godziny

Uspokoiles mnie, a juz myslalem ze PS3 to ch*jowa konsola.

Opublikowano

byłem świadkiem instalacji mesjasza na ps3 pamiętnej deszczowej wrześniowej nocy. zanim się skończyła to zdążyłem tak się zesmażyć na balkonie, że już prawie nie widziałem na oczy.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

o godzinę za dużo.

Jak najbardziej, ja nie mówię, że to dobrze, ale 3 godziny to przesada. Zresztą posiadacze XO sa teraz z tym zaznajomieni, długa instalacje 10 gigowe patche.

Opublikowano

o godzinę za dużo.

Jak najbardziej, ja nie mówię, że to dobrze, ale 3 godziny to przesada. Zresztą posiadacze XO sa teraz z tym zaznajomieni, długa instalacje 10 gigowe patche.

Patche są opcjonalne (zresztą odpaliłem PS4, wrzuciłem Wolfa i od kopa patch 6gb się pobiera - ciekawe co przeżywają ludzie z łączem 1/2mbit, a w mniejszych miasteczkach posiadanie łącza 100mbit nie jest takie oczywiste).

Instalacja z kolei jest konieczna. No i na PS3 te "najważniejsze" patche nie pobierały się w tle, tylko trzeba było czekać. Pamiętam jak na łączu 1mbit pobierałem patch kilka giga, zerwało mi połączenie i musiałem pobierać od nowa. W końcu odłączyłem się od sieci i grałem offline.

Opublikowano

Tak czekałem przy okazji zapowiedzi RE  by jakiś pajacyk blacharzek wyskoczył, że mu Dolphin renderowane tła wyświetla w fullhadi, ale się nie doczekałem : (((((((((((((((((((((((((((((

Po ostatniej bece się już nauczyli. 

Opublikowano

Tylko ,że patcha na PS4 pobiera ci w tle a na XO nie. Więc nawet jak masz fatalne łącze to w niczym ci to nie przeszkadza. Grasz jednoczesnie w gre i pobierasz patcha.

Opublikowano

Jak to możliwe? Przecież normalnie z dysku pliki tej wielkości są usuwane w parę sekund.

Opublikowano

Tylko ,że patcha na PS4 pobiera ci w tle a na XO nie. Więc nawet jak masz fatalne łącze to w niczym ci to nie przeszkadza. Grasz jednoczesnie w gre i pobierasz patcha.

A to nie wiedziałem (XOne pobawiłem się może ze dwie godzinki). W takim razie beka z Xbotów xDDDDD

Co do tego RE to słabo, na emulatorze nie dość że mogę wrzucić grę w 1080p, to jeszcze jest 60 klatek a nie marne 30.

Opublikowano

Jeśli mnie pamięć nie myli, Insomniac pisało gdzieś kiedyś, że tak długi czas usuwania instalki Resistance 3 (40+ minut i jest to całkiem normalne) wynika z takiego a nie innego systemu plików gry.

EDIT: całkiem normalne, w sensie całkiem normalne dla tej konkretnej gry.

Opublikowano

Co do tego RE to słabo, na emulatorze nie dość że mogę wrzucić grę w 1080p, to jeszcze jest 60 klatek a nie marne 30.

Trafiony, zatopiony chociaż wiem, że to tylko troll.

Opublikowano

A to nie jest tak, że instaluje ci grę z płyty i od razu pobiera patcha na XO? A jak masz konsole w stanie czuwania na noc to sama pobiera tego patcha?

Opublikowano

A to nie jest tak, że instaluje ci grę z płyty i od razu pobiera patcha na XO? A jak masz konsole w stanie czuwania na noc to sama pobiera tego patcha?

Odpalilem kiedys konsole i mialem 70% pobierania patcha do Titana wiec chyba jest tak jak mowisz.

Opublikowano

Ukończyłem Watch Dogs, gra jest tak dobra i tak długa ze dopiero wczoraj ją ukończyłem a kupiona w dniu premiery jak na barona przystało.

Xbox One wystawiony na sprzedaż, poczekam aż wyjdą na niego gry bo w lepsze multiplatformy to na ps4 mogę pograć.

Opublikowano

Walduś, może ty coś dodasz do tej typowo konsolowej dyskusji?

Opublikowano

Ukończyłem Watch Dogs, gra jest tak dobra i tak długa ze dopiero wczoraj ją ukończyłem a kupiona w dniu premiery jak na barona przystało.

tzn że crap?

Opublikowano

Nie mam pojęcia, bo nigdy nie zostawiam konsoli w trybie czuwania. Ale o ile się nie mylę to chyba jest tak jak mówisz, zarowno na XO i PS4 ale reki nie dam sobie uciąć.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

tzn że crap?

Pozwole dodac 3 grosze od siebie, watek glowny nie jest zly ale za to misje poboczne sa tragiczne. Troche slabo jak na sandboxa. No i model jazdy jest tragiczny w ch*j.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

tzn że crap?

Może nie crap, ale 6/7 na 10

Więź z głównym bohaterem łączy gracza tak mocno ze sam z chęcią bym go zabił, postacie poboczne dużo ciekawsze, fabuła taka sobie, nic wciagajacego, gdyby ta grę zrobiło studio rockstar to byłby mesjasz a tak wyszły flaki z olejem, z ciekawą grafiką ale nie równą i takim sobie modelem jazdy.

Strzelanie w tej grze jest fajne.

Opublikowano

fajnie gdyby w sequelu popracowali trochę nad uciekaniem przed policją i faktycznie można by było poczuć się jak w filmie drajw.

Opublikowano

fajnie gdyby w sequelu popracowali trochę nad uciekaniem przed policją i faktycznie można by było poczuć się jak w filmie drajw.

Same pościgi nie są złe, utrudnianie policji poprzez "sterowanie miastem" też jest ciekawym a zarazem fajnym pomysłem, ale czegoś w tej grze zabrakło.
Opublikowano

tzn że crap?

Tzn. dobra gra, taka 5/10.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.