Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oj tam ciezko mowic ... pozwol ze przyblize ci troche przyszlosc:

Quantum dla Xboxtow bedzie the best, bo xbox synu, dla Klapow bedzie chuyowy, bo playstation chlopcze.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bansai dobrze przedstawiles sytuacje XD Od siebie dodam jeszcze:

Quantum dla Xbotow bedzie za(pipi)iste bo Remedy, dla klapkow bedzie ch*jowe bo Alan Wake i strzeladnie do ciagnikow.

Opublikowano

TLOU, cygarko, klapeczki japoneczki... po prostu Baron Gamingu

baron720p_zps4639ea35.png

dzięki Walduś <3

zdjęcie ma zmienioną rozdzielczość z 1080p na 720p żeby botki też mogły podziwiać na swoich konsolkach

Ale tv, to ty zmień, dobrze ci radzę.

Ps. Gramy dziś w multi?

Opublikowano

IMO to najciekawiej zapowiadający się tytuł na next geny. 

@Yeti 

hehe, też mu miałem pisać, że jak na barona to TV do wymiany :<

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Trzeba poczekać na gameplay z GC. Na razie to same migawki były. 

Opublikowano

W tle same drzewa, niezle, MS sie uczy.

Opublikowano

We wrześniu to wychodzi nowa gra Bungie, reszta premier nikogo, a jedyny race, który ma next genową oprawa, to wyjdzie w październiku.

Ps. No i milion drzew na trasie, a u was co, ze 100 buraków? Jaka kuhwa bieda.

Opublikowano

Mazz, Project CARS jest multiplatfotmą.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

TLOU, cygarko, klapeczki japoneczki... po prostu Baron Gamingu

baron720p_zps4639ea35.png

dzięki Walduś <3

zdjęcie ma zmienioną rozdzielczość z 1080p na 720p żeby botki też mogły podziwiać na swoich konsolkach

podkreślam, że palone cudo pochodzi z Dominikany. Xboty nie wiedzą o co biega bo kręcą kolejne odcinki Pamiętników z Wakacji w Egipcie za 1500zł od osoby, za to blacharze doskonale się orientują gdzie jest Dominikana, bo Pani na geografii robi ostre klasówki z mapy. 

miłego posiedzenia Baronie

#4theplayers

Opublikowano

Ryse: Son of Rome wins SIGGRAPH Award for Best Real-Time Graphics

Ryse: Son of Rome, Crytek’s exhilarating next-gen title, has earned itself a prestigious SIGGRAPH award for Best Real-Time Graphics.

Ryse was released last November for Xbox One, and has impressed players and press around the world with its groundbreaking visuals. During the game’s development there was a special emphasis on realistic characters and immersive story-telling; all of which helped to catch the eye of SIGGRAPH's judging panel and earn Ryse a top spot in their Computer Animation Festival awards.

SIGGRAPH is the leading annual festival on computer graphics and interactive techniques, and is running this year from 10 August, 2014 until 14 August, 2014 in the Vancouver Convention Center, Canada.

Szach mat klapeczki XDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ale przecież bociarnia zawsze pisała jak sie mówoło, że TLOU zdobyło ponad 200 nagród gry roku, że takie nagrody się nie liczą. Liczy się tylko zdanie graczy a nie jakiś dziennikarzy i innych ludzi. I co terassss?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Zdanie graczy pewnie zostalo zarezerwowane dla Shadow Falla i Drugiego Syna

Ze to sa ch*jowe gry XDDDDD

Opublikowano

Ryse z najlepszą grafą, haha dobra beka, może i z najlepszą ale tylko na tym gpu za 300zl.

Opublikowano

Sony ma za to GPU za 400zł.

http://www.ps4site.pl/newsy/tak-wyglada-apu-konsoli-ps4-gpu-to-radeon-hd-7870/

http://allegro.pl/vertex-radeon-hd7870-2gb-ddr5-i4469620279.html

Szał. Nawet w laptopie mam mocniejsze GPU.

Dobrze mieć komputer. Beka z konsolowców którzy się licytują, która "konsola" ma lepszą kartę graficzną (XDDDDD) i narzekają, że w TLoU z cieniami włączonymi na High nie ma 60 klatek, a po zmianie cieni na LOW gra pływa między 40 a 60. No i jeszcze to instalowanie gier...

Konsole to teraz takie gorsze pecety.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ryse z najlepszą grafą, haha dobra beka, może i z najlepszą ale tylko na tym gpu za 300zl.

Nie widziałeś, nie oceniaj.

Opublikowano

Spoko ogracie sobie tak jak wszystkie exy z x'a na waszych pecetach a jak trafi sie taka gra jak Wiedzimin 2 to bedziecie sie kajać, płaszczyć i prosić o wersje na plejstejszon

Opublikowano

Jeśli mam szczerze powiedzieć z blacharskiego punktu widzenia to obstawiał bym zwyczajną pomyłkę. Chyba, że MS rzeczywiścnie nie szanuje Xboxa  :whistling:

MS zrobił ostatni mysz dedykowaną Halo (beka tylko, że nie jest to mysz do grania)

2614173-halo+mouse2.jpg

Opublikowano

Ale przecież bociarnia zawsze pisała jak sie mówoło, że TLOU zdobyło ponad 200 nagród gry roku, że takie nagrody się nie liczą. Liczy się tylko zdanie graczy a nie jakiś dziennikarzy i innych ludzi. I co terassss?

Bo tutaj chodzi o tą jedą, kokretną nagrodę, a nie jakies tam 200 randomowych, które nikogo nie obchodza.

Nazywanie TLOU grą generacji boli moje serduszko.

Opublikowano

A co ty wiesz o dawnym Nintendo? Wychyliłeś kiedyś głowę ponad logo Sony?

Edit: U znajomych się nie liczy.

Niektóre xboty tak "poznały" PS2, więc jak to w końcu jest ?

Opublikowano

Oczywistym jest że HL2 jest najbardziej nagradzaną grą wszech czasów, ma mniej nagród ale od poważnych serwisów a nie od blogów sonycrocsów którzy nabili wynik

Odpowiedź Franka OConnor odnośnie kolekcji na PC

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=124093283&postcount=67

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.