Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nazywanie TLOU grą generacji boli moje serduszko.

Nazywanie TLOU grą  boli moje serduszko.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zdarzają się typy które mówią że u2 to gotg xDD

Opublikowano

Beczunia, ale nie wypada się śmiać z inwalidów.

Opublikowano

Ale przecież bociarnia zawsze pisała jak sie mówoło, że TLOU zdobyło ponad 200 nagród gry roku, że takie nagrody się nie liczą. Liczy się tylko zdanie graczy a nie jakiś dziennikarzy i innych ludzi. I co terassss?

Bo tutaj chodzi o tą jedą, kokretną nagrodę, a nie jakies tam 200 randomowych, które nikogo nie obchodza.

Sprawdziłeś te wszystkie 200 nagrów i twierdzisz, że każda jest od jakiegoś randomowego serwisu? Gratuluje.

Czyli jedna nagroda>ponad 200.

Beczunia, ale nie wypada się śmiać z inwalidów.

Zdarzają się i ludzie, którzy twierdzą, że X360 ma fajne exy. Jakoś trzeba z tym żyć, choroby umysłowej sobie nie wybrali. Sypne im raz do roku 1% uzupełniając PIT

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Sony ma za to GPU za 400zł.

http://www.ps4site.pl/newsy/tak-wyglada-apu-konsoli-ps4-gpu-to-radeon-hd-7870/

http://allegro.pl/vertex-radeon-hd7870-2gb-ddr5-i4469620279.html

Szał. Nawet w laptopie mam mocniejsze GPU.

Dobrze mieć komputer. Beka z konsolowców którzy się licytują, która "konsola" ma lepszą kartę graficzną (XDDDDD) i narzekają, że w TLoU z cieniami włączonymi na High nie ma 60 klatek, a po zmianie cieni na LOW gra pływa między 40 a 60. No i jeszcze to instalowanie gier...

Konsole to teraz takie gorsze pecety.

To jest dopiero straszne i bekowe zarazen, mieć GPU w PC kilka razy lepszy niż ten w PS4, a i tak o takiej fotorealistycznej stylistyce oprawy jak np. w The Order można zapomnieć. Ba, nowy InFamous to obecnie JEDNA z najładniejszych gier w ogóle. Nieźle jak na Gpu za 400zł. A co tam nowego na Titanie za 3 koła ? Dalej Divinity z grafą z max PS3 ? xDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

PS4 ani XOne by nie uciągnęły.

Order wygląda słabo.

Opublikowano

Ale przecież bociarnia zawsze pisała jak sie mówoło, że TLOU zdobyło ponad 200 nagród gry roku, że takie nagrody się nie liczą. Liczy się tylko zdanie graczy a nie jakiś dziennikarzy i innych ludzi. I co terassss?

Bo tutaj chodzi o tą jedą, kokretną nagrodę, a nie jakies tam 200 randomowych, które nikogo nie obchodza.

Sprawdziłeś te wszystkie 200 nagrów i twierdzisz, że każda jest od jakiegoś randomowego serwisu? Gratuluje.

Tak, bo to jest ta najważniejsza. Każdy to wie i nie rozumiem skąd takie pytanie.

Opublikowano

Crysis 3 to gunwo jakich mało. Zaraz obok Crysisa 2 i Crysisa 1.

Tak, bo to jest ta najważniejsza. Każdy to wie i nie rozumiem skąd takie pytanie.

Przepraszam, że zwątpiłem. Czyli jednak TLOU to (pipi). 200 nagród od pryszczatych blogerów. RYSE GOGT kurtyzano, jedna nagroda od wielkiego i renomowanego serwisu. Jedna, ale za to jaka.

Tylko xbox, tylko kombajny, tylko gejlo.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Crysis 3 to gunwo jakich mało. Zaraz obok Crysisa 2 i Crysisa 1.

Ale nie trzeba kupować drugiego egzemplarza za 200zł żeby zmienić detale z low na medium.

Opublikowano

blachary już łapią się brzytwy w postaci c3 <skisłem>

Opublikowano

Sony ma za to GPU za 400zł.

http://www.ps4site.pl/newsy/tak-wyglada-apu-konsoli-ps4-gpu-to-radeon-hd-7870/

http://allegro.pl/vertex-radeon-hd7870-2gb-ddr5-i4469620279.html

Szał. Nawet w laptopie mam mocniejsze GPU.

Dobrze mieć komputer. Beka z konsolowców którzy się licytują, która "konsola" ma lepszą kartę graficzną (XDDDDD) i narzekają, że w TLoU z cieniami włączonymi na High nie ma 60 klatek, a po zmianie cieni na LOW gra pływa między 40 a 60. No i jeszcze to instalowanie gier...

Konsole to teraz takie gorsze pecety.

Wow Yeti najpierw miałeś 8GB na gry a teraz GPU 100 PLN droższy.....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Order wygląda słabo.

Na high by poszło lekko na PS4 ( a przy 30 fpsach pewnie i na ultra bez kilku efektów ) , fenomen i niedowierzanie jak na cpu za ponoć 400zł. Bf4 w mieszance high+ w singlu śmiga nawet w 60 klatkach.

Sam jesteś brzydki na avatarze, Order to nowa jakość w prezencji, pomijając już nawet pewne uproszczenia. Kolejny krok, z kilometra widoć.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

BF4 na PS4 to bardziej takie pecetowe medium, no i 60 klatek nie ma, może momentami, w zamkniętych pomieszczeniach.

Opublikowano

the order to co najwyżej kolejne stadium raka branży

Opublikowano

BF4 na PS4 to bardziej takie pecetowe medium, no i 60 klatek nie ma, może momentami, w zamkniętych pomieszczeniach.

Bzdury, nawet na sricte PC-towym gry-online był test. Porównanie Bf4 na high na PC z wersją z PS4. Wyszło identycznie, lekko na korzyść PS4.

Nie ma 60 klatek w singlu ? Sporadyczne dropy które nawet na PC w tych miejscach występują jeśli nie mamy naprawdę pożądanej maszyny. Cały czas gadamy o singlu przypominam.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ale jak to? Ale przecież grafika :| 

http://www.gfycat.com/GloomyIcyCapeghostfrog

Ehh to będzie gra, GOTG

Tymczasem nadciągają kolejne dwie PCtowe megatony. Pillars of Eternity i Wasteland 2 o którym dziś możecie dużo przeczytać na dobrych portalach o grach. Gry złożone, wymagające, unikalne. Polecam każdemu konsolowcowi zaopatrzyć się na premierę, rączki nie pieką od grania w świetne RPGi (co najwyżej mózg u co niektórych).

Opublikowano

Order wygląda słabo.

Ten Crysis nie ma startu do Infamous
Opublikowano

Ehh to będzie gra, GOTG

Tymczasem nadciągają kolejne dwie PCtowe megatony. Pillars of Eternity i Wasteland 2 o którym dziś możecie dużo przeczytać na dobrych portalach o grach. Gry złożone, wymagające, unikalne. Polecam każdemu konsolowcowi zaopatrzyć się na premierę, rączki nie pieką od grania w świetne RPGi (co najwyżej mózg u co teniektórych).

wasteland przesunięty chyba :(.

Opublikowano

Ten Crysis nie ma startu do Infamous

Ma, porównywalnie gry. Jak człowiek nie ma już nic innego w życiu do roboty, to Crysis i  Infamous są całkiem dobrą alternatywą

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ehh to będzie gra, GOTG

Jeśli tak lubisz się wywyższać, to napisz coś konkretnego o tym Star Citizen a nie dajesz filmik którego byle prezentacja aut w Forzie 5 miażdży graficznie z GPU za 300zł. Blaszki dalej nie kumają specyfiki tematu, i każde boje nawet najbardziej bekowe o graficzkę biorą na sztywno i serio xDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

wasteland przesunięty chyba :(.

3 tygodnie chyba (tak?), nie wyrobili się z wersjami pudełkowymi. A mogli wydać jak na 2014 rok przystało w cyfrowej dystrybucji. Ehhhh :confused:

Opublikowano

Mysza dziś paczka wychodzi

2mnnhoz.jpg

Baroni przesyłają sobie zafoliowanych mesjaszy elektronicznej rozrywki, piszą listy własnoręcznie, piórem Souverän za min 2000zł (na forumku piszą za nich xbockie sekretarki, które z kolei zlecają to podrasie blacharzy - niech się męczą) i do tego dają baronowe bonusy do paczek.

A Wy jak tam? Hohohoho do plastikowego headsetu przy Januszfallu czy hohohoho ale mam nowe stery do grafy pójdzie mi płynne 1024x768?

e1auev.jpg

BARONI GAMINGU

kermit, ładnie dałeś się ztrollować

Opublikowano

Jeśli tak lubisz się wywyższać, to napisz coś konkretnego o tym Star Citizen a nie dajesz filmik którego byle prezentacja aut w Forzie 5 miażdży graficznie. Blaszki dalej nie kumają specyfiki tematu, i każde boje nawet najbardziej bekowe o graficzkę biorą na sztywno i serio xDDDDDDDD

Sugerowanie, że ktoś tu coś bierze poważnie. Jakbym brał to bym ci zaczął wklejać jakieś screeny ze skajrimów albo inne cuda. Tak baj de łej, to nie są żadne sztuczki jak photo mode tylko filmik nagrany w zwyczajnie w hangarze.

A Star Citizena dobrze podsumowuje ta wypowiedź Chrisa Robertsa:

We know that Star Citizen is an incredibly ambitious project, after all its basically several high fidelity AAA games all rolled into one; a MMO Space Sim, a First Person Shooter, a rich Single Player story and a fully-fledged Trading and Economy game. I’m pretty sure this level of ambition is why the majority of you backed. If I had pitched Star Citizen to a typical publisher, told them I wanted all these features and wanted to make it just for a PC I would have been laughed out of the room.

Edytowane przez UberAdi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.