Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na to ile piniendzy wyżebrali i, że robią pod podstaw na PC coś nie widza tego postępu graficznego który ponoć konsole hamują. No ale ma być ambitnie. Ma, na tyle ile może być mmo ; d

Edytowane przez Szatanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bo gry na PC nie mają takich budżetów, to raz. Dwa, jak robi się grę na PC, to pierwsze o czym myśli dev, jest rozgrywka. Na konsolach priorytety są inne.

Opublikowano

Recenzja TLoU w wykonaniu Angry'ego Joe (bylego xbota :D)

Od 10:30 piekny prawy sierpowy w strone Xbotow.

Opublikowano

1501_c705.gif

Kto z Antoniem ręka w górę, wpisujcie miasta.

Edytowane przez selene

Opublikowano

To ten typ co plakal i rzucal ku.rwami przekraczajac normy decybeli kiedy mu jutub powiedzial, ze nie moze juz uzywac gier do recenzji bo lamie prawo? Nie dzieki.

Opublikowano

Na to ile piniendzy wyżebrali i, że robią pod podstaw na PC coś nie widza tego postępu graficznego który ponoć konsole hamują. No ale ma być ambitnie. Ma, na tyle ile może być mmo ; d

Gram w alphe od pewnego czasu, każdy statek jest pełen detali, każda część ma po kilka "stadiów" zużycia i zniszczenia, liczona jest masa statku (środek masy się zmienia zależnie od tego czy nam np skrzydło odpadnie co wpływa na sterowanie), sterowanie statkiem opiera się o moc silników które rzeczywiście pchają statek jako obiekt w danym kierunku (w przeciwieństwie do uproszczeń znanych z każdego innego tytułu). Do świetnej fizyki i przywiązania do detali dodaj jeszcze ogromny świat, planety, NPCów i innych graczy to będziesz miał odpowiedź gdzie tutaj postęp.

Co do tego, że MMO nie może być "ambitne" to Star Citizen będzie miał osobną kampanie singlową a multi... Jeśli ktoś się orientuje jakie akcje ludzie odwalali w EVE Online to wie, że akcje z multi mogą być lepsze od tego co się w singlu może dziać  ;) Tyle, że EVE gameplayowo to dla mnie kaszana, lepiej mi się o tej grze czyta niż w nią grą.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

PS4 ani XOne by nie uciągnęły.

Order wygląda słabo.

Jak na wojownika PC, to tu zaliczyłeś faila Ping. Jednyą z głównych atrakcji silnika CryEngine 2( tego z Crysisa1) była fizyka i oddziaływanie obiektów na siebie. Pod tym względem Crytek wyprzedził epokę i do tej pory czegoś równie pięknego w grach nie ma. Ty za to wklejasz film, gdzie bohater sobie chodzi wokół krzaków i roślin i tak sobie przez nie przenika. Akurat seria Crysis, to idealny przykład upośledzenia, jaka seria zaliczyła po przejściu na kąsole.

Opublikowano

Gram w to Uncharted i mam juz dosc strzelania, rozwiazalem jedna pseudo zagadke, obejrzałem w (pipi) scenek i zabilem ponad 100 ludzi.

Opublikowano

PS4 ani XOne by nie uciągnęły.

Order wygląda słabo.

Jak na wojownika PC, to tu zaliczyłeś faila Ping. Jednyą z głównych atrakcji silnika CryEngine 2( tego z Crysisa1) była fizyka i oddziaływanie obiektów na siebie. Pod tym względem Crytek wyprzedził epokę i do tej pory czegoś równie pięknego w grach nie ma. Ty za to wklejasz film, gdzie bohater sobie chodzi wokół krzaków i roślin i tak sobie przez nie przenika. Akurat seria Crysis, to idealny przykład upośledzenia, jaka seria zaliczyła po przejściu na kąsole.

Ale wygląda niesamowicie na dobrym PC.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Recenzja TLoU w wykonaniu Angry'ego Joe (bylego xbota :D)

Od 10:30 piekny prawy sierpowy w strone Xbotow.

wow Joe ciśnie xbotów którzy w tą grę zagrali już rok temu, nie to co janusze.

Opublikowano

Gram w to Uncharted i mam juz dosc strzelania, rozwiazalem jedna pseudo zagadke, obejrzałem w (pipi) scenek i zabilem ponad 100 ludzi.

EX na PlayStation 3, czyli nudna konsolowa szczelanka, czego się spodziewałeś?

Opublikowano

Nie wiem, po skończeniu tlou każda gra wydaje sie jakaś słaba i nudna.l..

Opublikowano

Evolve opoznione do lutego 2015...a mialo byc tyle grania pod koniec roku XDDDDD

Opublikowano

Mi sie podobala uncharted 1 i 2, bo 3 to bieda.

Czy jestem januszem? :(

Opublikowano

Mi sie podobala uncharted 1 i 2, bo 3 to bieda.

Czy jestem januszem? :(

Mi sie najbardziej podobala 3 czesc XDD. Czekam na hejt i flejm :*

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

w u1 grałem na premiere, u2 platyna, u3 nie tknąłem jestem januszem :) ?

Opublikowano

Nie wiem, po skończeniu tlou każda gra wydaje sie jakaś słaba i nudna.l..

tez tak mam

Opublikowano

Evolve opoznione do lutego 2015...a mialo byc tyle grania pod koniec roku XDDDDD

Powaznie ? :/ Chyba kolejna firma ktora poszla po rozum do glowy i wystraszyla sie upchanego pazdziernika.

Opublikowano

Muszę wreszcie przejść tlou, żeby móc jechać po podludziach jarajacych się grami ND.

Opublikowano

Powaznie ? :confused: Chyba kolejna firma ktora poszla po rozum do glowy i wystraszyla sie upchanego pazdziernika.

Na luty mamy juz The Order, Wiedzmina, Evolve i nowy Battlefield ma wyjsc Q1....calkiem przyzwoity poczatek roku sie szykuje. Mam nadzieje ze do tego dojdzie jeszcze Quantum Break gdzies w okolicach marca albo kwietnia.

Opublikowano

w kwietniu wszyscy stoimy na brzegu krateru patrząc się w otchłań.

wierzę.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Co, Tekken 7? xD

Opublikowano

Wszystkie gry z 2014 są przenoszone na luty 2015 :P

Opublikowano

STANDING.

ON THE EDGE.

OF THE KREJTA.

LOOKING AT THE ABYSS...

tekken 7 xD

Opublikowano

Ja tylko wróę na chwilę do Crysisa 3. Ogrywam to na ultra 1080p/60fps i grafika niszczy śmiesznego killzona szadą fą i drugiego syna. Szkoda tylko, że grywalnościowy średniak, ale i tak o noebo lepszy od capzona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.