Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Premiera tutaj duzo nie da. Trzeba poczekac az maszyna Spencera sie rozkreci i Xbox One zacznie sie prezentowac tak samo jak 360 - games, games, games! A nie jakies glupie Kinecty i inne TVTVTV ktore nie przemawialy w ogole do corowych graczy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sprzedaż ps4 i xboxa one tak naprawdę jeszcze nie ruszyła na razie sprzęty kupują najwięksi fanboje i hardkory. Dopiero koniec tego roku i przyszły to będzie boom na konsole.

Opublikowano

Ma ktoś tabelki jak wyglądało to z ps3 i 360? Bo tamte konsole miały zaporowe ceny.na premierach.a i tak się sprzedawały

Opublikowano

Tabelki, to co sonyslave luba najbardziej XD Ludzie ta generacja nie ma jeszcze nawet roku, nie wyszly zadne najwieksze hity jak Halo, Uncharted, nowe GTA i Skyrim. Obecnie wychodza remastery,remake i inne cross geny. Laczna sprzedaz One,PS4 i WiiU nie stanowi nawet 10% tego co poszlo w poprzedniej generacji wiec takie gdybania sa chyba przedwczesne? 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Trzeba poczekac az maszyna Spencera sie rozkreci

do zobaczenia przy następnej generacji konsol, może wtedy się uda. 

Opublikowano

Ma ktoś tabelki jak wyglądało to z ps3 i 360? Bo tamte konsole miały zaporowe ceny.na premierach.a i tak się sprzedawały

PS3 miało zaporową cenę, X360 wystartował w 2 wersjach za $400 i $300.

Opublikowano

Tabelki, to co sonyslave luba najbardziej XD Ludzie ta generacja nie ma jeszcze nawet roku, nie wyszly zadne najwieksze hity jak Halo, Uncharted, nowe GTA i Skyrim. Obecnie wychodza remastery,remake i inne cross geny. Laczna sprzedaz One,PS4 i WiiU nie stanowi nawet 10% tego co poszlo w poprzedniej generacji wiec takie gdybania sa chyba przedwczesne? 

Ta generacja nie ma roku a już PS4 wygrało i tylko xboty nie mogą się z tym pogodzić. 

Opublikowano

Smutne że  Nintendo samo się ogranicza i odcina od multiplatform, w połączeniu z ich exami już by mieli wygraną generację.

Opublikowano

Taką obrali drogę , stawiając na coś innego niż moc samych bebechów z Wii im się udało z WiiU już nie , czy wraz z kolejną konsolą powrócą do konceptu jakim był GC (pipi) to wie. Mogli by się dogadać z Sony i wspólnie stworzyć PS5 ech marzenia ściętej głowy.

Opublikowano

Nowe multiplatformy AAA ? Przecież to by wyglądało i chodziło jak pośmiewisko na Wii U.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

wii u to konsola must have ale dodatek do xboxa lub ps4 na samym wii u nikt całą generacje nie pociągnie. Za to bez xboxa lub bez ps4 człowiek może sobie całą generacje wytrzymać. Tytuły ekskluzywne na xboxa czy ps4 nie są w ogóle oryginalne. Forza = GT, Uncharted = Tomb Raider, Gears of War = Order, Halo = Destiny . Oczywiście to duże uproszczenie ale prawie każda gra znajdzie swój lepszy lub gorszy ekwiwalent u konkurencji. Na starej generacji gry napradę oryginalne i niepowtarzalne można było wymienić na palcach jednej ręki w przypadku obu konsol. (Journey, last of us, lost oddysey, pierwsze gears of war, pierwszy uncharted, viva pinata, Project Gotham Racing 3 i 4 - to tak z głowy to co mi zapadło w pamięci)

W przypadku Wii U sytuacja się zmienia bo podobnych gier do gier niny nigdzie indziej nie znajdziesz. Oczywiście ten rodzaj gier TRZEBA LUBIĆ, Jak komuś pokręcony klimat wonderful się nie podoba, nie lubi strategii takich jak pikmin czy platformówek jak mario 3d world to nic nie straci nie kupując wii u. Jeżeli jednak lubisz takie gry to na ps4 ani xboxa nie doświadczysz podobnych doznań.

Opublikowano

Ciekawe co Ninny pokaże przy kolejnej stacjonarce. Coś z 3D ? A może powrót do klasycznego rozwiązania , w stylu GC.

Opublikowano

Pokażą Mario.

Opublikowano

Mamy rok 2014, a wy nadal wylewacie setki stron o tym, który sprzęt do grania jest lepszy. Gratulacje dla was, troglodyci :sorcerer:

Opublikowano

Wejdzie taki mądrala tutaj raz na pół roku i odkrywa Amerykę.

Opublikowano

Mamy rok 2014 a tutaj nadal wpadają partyzanci nie rozumiejący beki. Gratulacje dla was, geniusze  :sorcerer:

Opublikowano

Urodziny: Kwiecień 12, 1995

I wszystko jasne. Pokolenie Biebera.

Opublikowano

Heheheh, to robiło furorę, ale w 2006.

Opublikowano

Mamy rok 2014, a wy nadal wylewacie setki stron o tym, który sprzęt do grania jest lepszy. Gratulacje dla was, troglodyci :sorcerer:

Byly tez cycki I Vita oblana ketchupem wiec nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Urodziny: Data urodzin nie została podana

Wstydzisz sie, ze jestes takim starym klapem czy takim mlodym gimboklapem ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sam jestem Belieberem a mam 28 lat! ;)  Kiedyś słuchałem kelly family , potem spice girls, potem britney i christiny, potem naturalną koleją rzeczy było tokio hotel jonas brothes i Justin. :D

Opublikowano

Ta generacja nie ma roku a już PS4 wygrało i tylko xboty nie mogą się z tym pogodzić. 

Póki co to po E3 wygrywa Nintendo. Kupuję PS4 dopiero wraz z nowym Batmanem. Nawet nie biorę tej konsoli dla żadnego z obecnych exów. Co innego u Ninny. Teraz zacząłem z powrotem katować Wii i Mario Galaxy 2, potem Zelda SS i Mario Bros. Jeszcze będę brał się za Country Returns. Ale co klapki mogą o tym wiedzieć. To ich największe przekleństwo - nie wiedzą co dobre.

Opublikowano

No ale przeciez jest 1080p, musi byc dobre.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.