Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Qb kolejne pifpaf a xboty juz mokro maja, prawdziwi janusze. Dobrze ze Bloodborne niedlugo.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

hav3n, nikogo nie jara strzelanie kapiszonami i masa skryptów

to dlaczego jest taka podnieta na każdą kolejną część Uncharted?

Opublikowano

Mi się ogólnie nie podoba design nowych konsol. Wczoraj zrobiłem sobie retro wieczór przy Shenmue na DC, Street Fighterze 2 na SNESie, Sonicu 3 na SMD i Vagrant Story na pierwszym PlayStation - podczas grania cały czas zerkałem na sprzęty - piękne, małe, zgrabne pudełeczka, wyglądające jak to czym są (zabawka). Do tego ważące tyle co nic i nie ziejące gorącą temperaturą. Z PS4/XOne, ba, nawet z PS3 i X360 zionie ogniem jak z mocno pocącego się peceta (choć to przesada, mój PC wydziela mniej ciepła) - wystarczy przyłożyć rękę do otworu wentylacyjnego 5 minut po odpaleniu konsoli i już czuć gorąco. Po 2h grania na Dreamcaście przyłożyłem palce do wentylatorka - chłód.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Za to bedą się zagrywali w genialne Bloodborne, które oddzieli swoim poziomem trudności graczy od niedzielniaków skaczących wieczorami przed Kinectem.

Grałeś może w Demon/Dark Souls, że tak mówisz? Czy tylko podnieta bo na ps4 wychodzi?

Opublikowano

ieH2xGaQgvZGF.gif

nie moge sie doczekać, w koncu jakis next genowy gameplay i te animacje

Opublikowano

Za to bedą się zagrywali w genialne Bloodborne, które oddzieli swoim poziomem trudności graczy od niedzielniaków skaczących wieczorami przed Kinectem.

Grałeś może w Demon/Dark Souls, że tak mówisz? Czy tylko podnieta bo na ps4 wychodzi?

Ja grałem i dobrze mowi
Opublikowano

Myślałem, że widziałem już wszystkie gify w necie :P

PS. Atuty zewnętrznego zasilacza docenicie jak wam zasilacz w PS3/PS4 padnie po gwarancji.

7lat PS3, zero usterek. handluj z tym.

Ja zasilacz w PS3 już po 3 latach musiałem naprawiać. Jak Ci padnie to będziesz pluł w brodę, że nie możesz kupić nowego i podłączyć kablem tylko rozkręcać konsolę lub oddawać do serwisu.

Opublikowano

Ja grałem i dobrze mowi

Nie ciebie pytam.

Opublikowano

Rayos uważa, że Crapsistancy jest lepsze od Halo, a Halo jest równie słabe jak Crapzone. Minusujemy go chłopaki.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Resistance 3 to dobra gra.

Opublikowano

Demona i pierwsze Dark Souls. Genialne gry. Na 2kę przyjdzie czas, mam jeszcze kilka gier które musze nadrobić ze starej generacji.

ieH2xGaQgvZGF.gif

Sprawdź sobie lepiej animację w SO, też jest huiowa a bohater porusza sie jakby miał kij w (pipi)e.

Wolę zresztą genialną grę z huiową animacją i archaizmami niż świetne animacja i samograja z kapiszonami.

Ot świetnym przykładem jest choćby beyond, słaba gra ale grafika, animacje, czy mimika to najwyższa półka. Motion capture zrobiło swoje i postacie poruszają się wręcz genialnie, co z tego skoro grac się w to nie da.

hav3n, nikogo nie jara strzelanie kapiszonami i masa skryptów

to dlaczego jest taka podnieta na każdą kolejną część Uncharted?

Mnie bardziej zastanawia dlaczego boty jarają się QB skoro jada po U aż równo, a z tego co pokazali to QB zapowiada się na masę skryptow i cinematic experience.

Resistance 3 to dobra gra.

2ka lepsza.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ja w każdym resistance lubię kampanię i uważam że to lepsza seria niż killzone. 

Opublikowano

Grałem tylko w resistance 2 i to jest jedna z nielicznych gier, które w połowie wyłączyłem i sprzedałem.  Nie jestem fanem fpsów, więc słaby fps to dla mnie straszny crap. Zresztą podobnie miałem z Killzone 1,  zaś w 2kę zagrałem w demo i dalej kiepsko.

Opublikowano

Ja tam się jaram Uncharted, dla mnie kozacka seria a dwójeczka mistrz, nawet fotki swoje wrzucałem ;)

Jest jedna gra która rusza się gorzej od SO jest nią BB właśnie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Gamescom Awards Nominees Announced: Microsoft Gets 6 Nominations, Sony 5, Nintendo 6

Best Console Game Sony Playstation:

• The Evil Within (Bethesda Softworks/ZeniMax Germany GmbH)
  • Evolve (Take-Two Interactive GmbH/2K)
  • Dying Light (Techland sp. z o.o.)
  • Far Cry 4 (Ubisoft GmbH)
  • Mittelerde: Mordors Schatten (Warner Bros. Interactive Entertainment)

Exow - 0

Best Console Game Microsoft Xbox:

• The Evil Within (Bethesda Softworks/ZeniMax Germany GmbH)
  • Evolve (Take-Two Interactive GmbH/2K)
  • Assassin’s Creed Rogue (Ubisoft GmbH)
  • Sunset Overdrive (Microsoft Corporation)
  • Ori and the Blind Forest (Microsoft Corporation)

Exow - 2

Kolejny dzien, kolejna beczunia z RemasterJanuszStation 4 xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie ma ani Bloodborne ani Quantum Break na tej liscie, 2 exy na ktorych pokaz najbardziej czekam, beka.

Opublikowano
Ori and the Blind Forest (Microsoft Corporation)

Kolejna gra, która równie dobrze mogłaby wyjść na telefon z androidem albo w bundlu za dolara na STEMA?

Niemcy się chyba z ch.ujami na głowe pozamieniali, że takie rzeczy nominują.

KONSOLE POWSTAŃCIE Z KOLAN.

Edytowane przez ping

Opublikowano

A co jest nie tak z sunsetem? Jedyna oprócz qb gra warta ogrania na tym x-szrocie

Opublikowano

ieH2xGaQgvZGF.gif

co to za crap ?

Opublikowano

ieH2xGaQgvZGF.gif

ieH2xGaQgvZGF.gif

Żałosne.

Oczywiście mówię o cytowanym poście.

Opublikowano

Ale od Ori to sie prosze odczepic. Dziekuje.

Opublikowano

Sunset to nie powód do dumy a Ori to nie ex.

A dlaczego nie?

Opublikowano

bo będzie można na lapkach sony ograć. kiedyś.

Opublikowano

Bo nie widzę w tej grze nic interesującego, przekonajcie mnie co w niej takiego świetnego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.