Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dziennikarze to piali z zachwytu nad grafą w Destiny :) a co jest ładniejsze? Bloodborne czy Destiny? To moze być trudne pytanie ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

logika xbotów

brzydsze multiplatformy na xbone  - gramy w gry nie w rozdzielczosc i grafike, liczy sie fun

megatona na ps4 - (pipi)owa grafa i animacja, szrot.

Opublikowano

Nominacja Ori do najlepszej gry akcji oraz Figaro ktory pisal ze nie wolno oceniac jakosci gier po gifach.

Chyba tyle, over and out.

Nie zapomnij o narzekaniu na remastery/remaki przy okazji info o remasterze remaku RE

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

logika xbotów

brzydsze multiplatformy na xbone  - gramy w gry nie w rozdzielczosc i grafike, liczy sie fun

Logika konsolowców - granie w gorsze graficznie gry, kosztujące 5 razy tyle co na STEMIE i licytowanie się o to komu TLOU chodzi w 40 klatkach z gorszymi cieniami, a komu w 30 z detalami medium. xDDDD

Opublikowano

logika xbotówbrzydsze multiplatformy na xbone  - gramy w gry nie w rozdzielczosc i grafike, liczy sie funmegatona na ps4 - (pipi)owa grafa i animacja, szrot.

W waszym świecie gry ocenia się tylko pod kątem grafiki i animacji, więc trzeba się dostosować.

Opublikowano

logika xbotów

Logika konsolowców - granie w gorsze graficznie gry, kosztujące 5 razy tyle co na STEMIE i licytowanie się o to komu TLOU chodzi w 40 klatkach z gorszymi cieniami, a komu w 30 z detalami medium. xDDDD

na stemie nie pograsz w tlou, rdr, gta5 czy demons souls.
Opublikowano

logika xbotów

na stemie nie pograsz w tlou, rdr, gta5 czy demons souls.

Do tego można mieć konsole, ale zobacz w co grają klapki - Watch Dogs, Assassins Creed, Murdered, Wolfenstein, Need For Speed, Battlefield 4 itd.

Opublikowano

Pożyczyłem PS4 od ziomka, bo, yebany, leci podziwiać chodzące topless Hiszpanki. Podjarka była, bo na stanie BF4 i szroty z plusa. Kerwa pograłem 30 minut i włączyłem jakiegoś średniaka na PS3. Te wszystkie gierki z PS+, to są fajne, ale na moją komórkę z andkiem. BF przeraził mnie ilością nayebania wszystkiego - ta gra jest dla mnie za duża aby w nią spokojnie popykać, bo ja nie umie grać jak nie sprawdzę wszystkiego, aby sobie dobrać najlepsze pif-paf, a tam jest bazylion różnych laserków, uchwytów, tłumików. No nie dla mnie. 60fps'ó spoko, ale grafa chuyowa i jako takie wrażenie robi tylko w singlu (który jest najnudniejszym singlem w FPSach chyba). Pograłem też Killzone'a i oprócz graficzki, to tam nie ma absolutnie nic coby przykuło mnie na dłużej do ekranu TV. Bezduszne te pierwsze giereczki. Teledyski bez gameplayu. Dodatkowo ten interfejs i nowy XMB też mi się jakoś nie podoba. Napaćkane, nayebane, chuy wie co i gdzie szukać. Dodatkowo biblioteka gier na końcu zamiast być na początku paska. W ogóle, to da się jakoś pod siebie poustawiać co i gdzie ma być? No i na padzika! nadal nie można jakoś sobie ogarnąć tych trofeów? Poukładać, posegregować? Nadal nie można pogrupować znajomych (coś jak 'grupy' na androidach)? Nie można też pogrupować pobranej zawartości w bibliotece? Serio, 2014 rokiem PS3, a na PS4, to niech sobie grają bogate Janusze w Fife i CoD i niech testują mi maszynkę abym w 2015 zechciał wreszcie żyletę kupić. qurva :confused:

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Moze ich nie stac na dwie platformy do grania?

Opublikowano

Witajcie moi kochani. Były jakieś ciekawe posty w CW przez ostatnie 2 dni? Bo nie chce mi się 20 stron przeglądać.

przecież tu się nic nie dzieje od pierwszej edycji CW

Opublikowano

A na PS4 za 1699zł i gry po dwie i pół bomby (249 polskich złotych) już tak?

Opublikowano

Dobry pc kosztuje wiecej. Gry na pc niby tansze, ale nie mozesz ich pozniej sprzedac.

Konsole to sprzety dla biednych ludzi, gry przechodzone na wyscigi, potem szybko sprzedac zeby jak najmniej stracic. Jakies zrzutki, siedzenie caly dzien na facebooku zeby 5$ zgarnac.

Opublikowano

Dobry pc kosztuje wiecej. Gry na pc niby tansze, ale nie mozesz ich pozniej sprzedac.

Konsole to sprzety dla biednych ludzi, gry przechodzone na wyscigi, potem szybko sprzedac zeby jak najmniej stracic. Jakies zrzutki, siedzenie caly dzien na facebooku zeby 5$ zgarnac.

Piękne podsumowanie. Daję SOGa.

Opublikowano

logika xbotów

Jakby Quantum Break na pierwszych materiałach prezentował się tak słabo jak Bloodborne to do dzisiaj by ci się klawiatura nie zamykała. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

W (pipi)e mam kolejne pifpaf. Tak samo kolejne uncharted mnie nie jara, juz jedynka mnie znudzila po 2h.

Opublikowano

Taka prawda. Jednorazowa inwestycja znacznie mniejsza niż PC do najnowszych gier, a później używki, sprzedawanie, itd. Jeśli ktoś tylko nie kupuje zawsze gier na premierę żeby dołączyć je do "kolekcji", granie na konsoli jest niedrogim hobby.

Oczywiście w PL popularne jest też zainwestowanie w dobry PC i dobre łącze, a potem wszystko za darmo już, ale to inna sprawa.

Opublikowano

Multiplayer wg ND A.D. 2009: 4 w głowę, 6 w klatę ze startowego ak47, A.D. 2011: 4 w głowę i 7 w klatę.

Jak skillowo będzie się prezentować multiplayer od Remedy?

Opublikowano

To pograjcie w CODa w trybie Hardcore

???

Opublikowano

w kwestii multiplayera nie wymyślili nic lepszego niż dwa na klatę, jeden z głowę:

Opublikowano

Tak serio, serio COD'owe 1 w głowę, 2 w klatę to największy synonim multiplayerowej chały z cyklu "kto pierwszy trafi, wygrywa". Najlepiej pod tym względem wypada Halo, Gearsy, TLOU i U. Prawdziwym mistrzem było jednak Metal Gear Online, gdzie potrzebowałeś tylko 1 w głowę i prawie cały magazynek z pistoletu w klatę. Multi padło z powodu migracji noobów. :D

Opublikowano

w kwestii multiplayera nie wymyślili nic lepszego niż dwa na klatę, jeden z głowę:

Albo z łokcia dobitka jak typowi zejdą osłonki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.