Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w kwestii multiplayera nie wymyślili nic lepszego niż dwa na klatę, jeden z głowę:

Marzy mi się rzucić dobrze wymierzoną bułą w 1080p na Guardianie.

już w listopadzie na niezawodnych dedykowanych serwerach giganta z redmont chłopcze!

Heh, aż chyba sobie ściągnę tego map packa do Reach i przypomnę jak lamiłem :D To jest osobna playlista bez AA?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Albo misja z trójki ze Scarabami, na legendary, w co-opie, w 60fpsach.

Nie no, koneser obojętnie obok tego nie może przejść.

Opublikowano

Albo misja z trójki ze Scarabami, na legendary, w co-opie, w 60fpsach.

Nie no, koneser obojętnie obok tego nie może przejść.

I to jest gra, przy której podczas gry mogę cmokać z zachwytu i delektować się prawdziwą filmową akcją. Orkiestralna muzyka zagrzewająca do walki, betonowe 60 klatek, wartka akcja, fenomenalne sterowanie, wspaniałe uniwersum.

A nie noszenie drabiny i szlajanie się po pustych budynkach z nastolatką w 30 klatkach - powinny na to być jakieś paragrafy.

Opublikowano

Nie zapominajmy o pływaniu z paletą, majstersztyk i już wiadomo skąd 200 nagród.

Opublikowano

i polowanie na jelenia

Opublikowano

W sumie racja, lepiej szczelać z laserków do krasnali ogrodowych. I to wszystko przy akompaniamencie orkiestralnej muzyki.

Opublikowano

Wolę krasnale niż postaci z Neverhooda:

last-of-us-infected-clickerthe-last-of-u

never_hood_by_makinita-d335pi7.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Do Scaraba.

Opublikowano

Neverhood to genialna gra. Kto twierdzi inaczej ten gey

Opublikowano

Przepiękny ból dupy podgraczy, którzy przez cała generacje najlepsze co dostali, to kolejną część strzelania do krasnali i pudziana. Ambitne i zgarniające nagrody GOTY gry, tylko dla błękitnej krwi z pod znaku plejstejszyn.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Oczywiście, że Neverhood jest genialny i mam w oryginale zarówno Neverhooda i Skullmonkeys (brakuje mi klaymen gun hockey), ale skoro w grze z noszeniem drabiny są żelki, to czemu śmiejemy się z krasnali w Halo?

Opublikowano

o ku.rwa oO

310033_front.jpg

to tylko jap?

Opublikowano

Tak jest. Tak samo point'n'clickowy Neverhood w wersji na PlayStation - poza Japonią nie wyszedł.

Opublikowano

Pasuje do CW jak ulał.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ten proteus z plusa to jakaś głęboka gra której mój januszowy umysł nie pojmuje czy jest po prostu w chuy nudna?

Opublikowano

2deep4u

Opublikowano

Tak podejrzewałem, no to wracam do najlepszego fpsa na rynku #bf4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

http://www.allgamesbeta.com/2014/08/sleeping-dogs-definitive-edition-coming.html

1407341879-sleeping-dogs-definitive-edit

No, zaje.biście, teraz co chwile będą takie kwiatki wychodzić :).

Nowe konsole to pod względem architektury pecety, więc spodziewajcie się klepania konwersji w kwartał (w końcu trzeba do ograniczonej architektury to to dopasować) i sprzedawanie ich jako remaster za pełną cenę.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Nie ma lepszego fpsa ponad Call Of Duty Ghost. Mówię to jako koneser. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Sleeping%20Dogs%20PlayStation%204%20i%20

[*] chcą wydać gre która była dawana do abonamentów sieciowych i to jeszcze w październiku który jest przeładowany premierami XDDD a ponoc square enix na skraju bankructwa i takie decyzje XD

Ping szybszy

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Jeśli w tej edycji poprawia ten zdupczony model jazdy to biorę :P SD spoko gra 7/10.

Opublikowano

Halo MCC

TLOU Remastered

GTAV PC

Tomb Raider wydanie absolutne

Tak bym widział top4 tego roku.

Opublikowano

Haha kolejna gra z opcja zmiany rozdzielczosci za 60$ xD BE CZU NIA.

Opublikowano

Wydaje mi się, że Rockstar znowu zarzadzi. Tym razem pokażą patalachom z ND jak się robi remaster gry z jajami. GTA V z miejsca stanie się najlepiej wyglądająca grą na nową generację.

Edytowane przez chris85

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.