Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tylko #balon

duke360_1.jpg

Groźny Baloniarz melduje się.

IPkT66Il.jpg

Zawsze, na zawsze.

bEQp54h.jpg

A wy co, dalej logicznie rozłożone L1 i R1 zamiast guzików CZARNY i BIAŁY? Nawet mi was nie...

nie no, w sumie ok mieliście.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co to za Jackson jakiś? Przecież to utwór Popka jest

Opublikowano

Niestety na Spotify nie ma wersji oryginalnej.

Opublikowano

Ragus jaki prowokator =)

Może mi ktoś wytłumaczyć co jest takiego genialnego w spotify?

Opublikowano

propsy za aktualnego patcha.

Opublikowano

Wygoda. 2 kliknięcia i streamuje sobie 99% tego, co bym chciał (niestety nie ma Popka). Na telefonie Spotify zastąpiło już mi aplikacje do muzyki.

Opublikowano

Płacisz i masz nie ograniczony dostęp do gigabajtów muzyki. Tyle. Coś jak netflix.

Opublikowano

Wszystko? Wystarczy moment i masz dostęp do ogromnej bazy danych z muzyką, którą możesz sobie ściągnąć na telefon i słuchać offline, do tego każdy wykonawca ma przypisany album, biografię, info, układasz własne playlisty, masz dostęp do najnowszych hitów + playlist innych użytkowników i płacisz raptem 19,90, a korzystać możesz na dowolnym urządzeniu ile chcesz i kiedy chcesz, mając swoje playlisty zawsze przy sobie. U mnie to zastąpiło normalne aplikacji do muzyki.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Wygoda. 2 kliknięcia i streamuje sobie 99% tego, co bym chciał (niestety nie ma Popka). Na telefonie Spotify zastąpiło już mi aplikacje do muzyki.

A jaka jakość odtwarzanej muzyki?

Płaci się coś?

Opublikowano

Cena też dobra. 20 pln na miecha. Co do balona to grałem na nim swój pierwszy turniej halo w Warszawie <3

Opublikowano

A jaka jakość odtwarzanej muzyki?

Płaci się coś?

W opcjach ustawiasz sobie, czy chcesz ściągać/streamować w jakości średnia/wysoka/bardzo wysoka. Bardzo wysoka to 320kbps. 19,90 miesięcznie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Płacisz i masz nie ograniczony dostęp do gigabajtów muzyki. Tyle. Coś jak netflix.

Hipsterska muzyka tez jest? Musze to sprawdzic, ale obstawiam ze nie ma wielu rzeczy ktorych slucham ;/

Opublikowano

spotify jest tańsze niż piratebay dlatego się opłaca.

Hipsterska muzyka tez jest? Musze to sprawdzic, ale obstawiam ze nie ma wielu rzeczy ktorych slucham ;/

jest dużo hipsterskiej muzyki, nawet polskiej. tylko nie używaj deezera bo za reklamowanie tego ścierwa płacą baronowi xboxa na fb. #tylkospotify.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Załóż konto i sprawdź sobie. Pierwsze 30 dni masz za darmo.

Opublikowano

Troszkę jest, ale na demówki undergroundowych zespołów wydawanych diy na kasetach to nie licz. Zresztą można korzystać z niego za free, ale reklamy są co jakiś czas i gorsza jakość.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

poza tym człowieku opcja "discover" i można super muzykę odkryć albo sobie przypomnieć. lepiej to działa niż na laście. z resztą do fuzji chyba doszło.

podsumowując: #tylkoxbox, #tylkobalon, #tylkospotify.

bEQp54h.jpg

\m/

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dzieki chlopaki, sciagam zaraz.

Opublikowano

Ale ten crysis jest niedobry za to fez miła gierka ale szkoda że nie mam vity :< 

No i miałeś racje Ping z tymi misiami.

Opublikowano

Misie to kozaki tylko że na telefonie triple town <3

Opublikowano

> moment kiedy konsolomaniaki odkrywaja ze skoro na pe es 4 nie ma mp3 to nie znaczy ze reszta swiata nie ma

#tylkopiecyk #tylkom$ #tylkoboner #spotifyruletheworld

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.