Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co wy dopiero odkryliscie Spotify xD?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

call of duty tez sie dobrze sprzedaje.

Opublikowano

To jest gra nie to co tlou.

Opublikowano

W GTA zawsze jeżdzę zgodnie z przepisami i boje się policji.

Opublikowano

No mega gra,wpisz kody i przejzdzaj ludzi a pozniej policja cie zlapie.

no gimbony tak grają co nie oznacza, że gra jest dość wysublimowana i tak

Opublikowano

No mega gra,wpisz kody i przejzdzaj ludzi a pozniej policja cie zlapie.

Widac,ze tlou to gra dla ludzi z charakterem a nie udawanie gangstera online.

Że ty tak grasz to już nie mój problem.

Opublikowano

34 miliony to wcale nie taki super wynik, jak na tak silną markę i 160 mln konsol na rynku. Tyle to sprzedało się Mario Kartów na Wii :)

Opublikowano

34 miliony to wcale nie taki super wynik, jak na tak silną markę i 160 mln konsol na rynku. Tyle to sprzedało się Mario Kartów na Wii :)

To wszystko wina klapków i składek w 10, a druga cześć klapków jeszcze nie ograła bo czeka na GTA V playstation + edition

Opublikowano

To wszystko wina klapków i składek w 10, a druga cześć klapków jeszcze nie ograła bo czeka na GTA V playstation + edition

Ta, bo xboty nie ciagnely gta z zatoki i sie tutaj nawet tym nie chwalili.

Opublikowano

Klapki to, klapki tamto, a i tak więcej kopii GTA V poszło na PS3.

Opublikowano

No wszystko fajnie, tylko że Mario to najlepiej sprzedająca się marka na świecie i taki wynik jest godny podziwu.

Opublikowano

Ta, bo xboty nie ciagnely gta z zatoki i sie tutaj nawet tym nie chwalili.

Raven? Dostarczyl wszystkim sporo informacji przed premiera gry, za co wszyscy go szanowali. Potem oczywiscie nabyl oryginal.

Opublikowano

Klapki to, klapki tamto, a i tak więcej kopii GTA V poszło na PS3.

Źródło jakieś bo widzę, że 16 mln na ps3 i 13 na x360 ale prakuje jeszcze 5mln więc pewnie stare info

Opublikowano

Screeny ravena które powodowały ślinotok pamiętam do dziś.

Opublikowano

Ja przestałem korzystać ze sporej części internetu od mniej więcej dwóch tygodni przed premierą, do ukończenia gry. To był taki growy blockbuster, którym jarałem się jak dziecko.

Opublikowano

Właśnie skończyłem grać, piękna, wymagająca gra, dalsza część przygody jutro, tylko na PS4.

10563145_606421039470491_510645220847361

screen robiony funkcją share, nie oddający śliczności tej produkcji

PS. Pisząc poważnie, jak tylko ta gra pojawi się na waszych złomach, to bierzcie bez zastanowienia.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Grałem na nadkonsoli jak mazzeo jeszcze nie wiedział o jej istnieniu.

Opublikowano

Właśnie skończyłem grać, piękna, wymagająca gra, dalsza część przygody jutro, tylko na PS4.

10563145_606421039470491_510645220847361

screen robiony funkcją share, nie oddający śliczności tej produkcji

PS. Pisząc poważnie, jak tylko ta gra pojawi się na waszych złomach, to bierzcie bez zastanowienia.

spoko zanim wyjdzie na blache to już na ram uzbieram.

Opublikowano

Skąd Ty bierzesz te 160mln to ja nawet nie xD

Połowa z tego dawno leży na śmietnikach.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.