Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A taki Borowski wpada i pisze newsa kompletnie z dupy, jakby mu ktoś powiedział, że tak już zostanie.

Sprawdź jeszcze raz nazwę tematu.

Chill, czekam na kolejny udpate do PS4, ciekaw jestem co zmienią ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nic nie zmienią, ale przynajmniej można liczyć na pelna lokalizacje!  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

10:25 bomba prawdy

10:08 "Tlou to takie walking dead z lepszym gameplayem" ale ciiiii

Opublikowano

Typowy easye mial Xboxa 1, 360tke, czyli konsole o ktorych Ty czytales w gazetach i dokladnie pamieta jak wygladalo wprowadzanie usługi Xbox Live do Polski, aplikacji i wielu innych rzeczy-dlatego też jestem w stanie uwierzyć że klocek ponownie będzie biedny we wszystko. No ale Ty masz insajderow !  :teehee:

Nie, Ty masz klapki na oczach i beton w głowie po przesiadce na PS4, więc nawet nie próbuję podejmować dyskusji :(

O (pipi)a… Taki tekst od samego Maciomaniaka. Himalaje hipokryzji.

Opublikowano

Sleeping dogs nie było za ładne nawet na pc więc lipka

Opublikowano

Było i jest ładne na PC. Ofc z teksturkami HD. ^_^

Opublikowano

Sleeping dogs nie było za ładne nawet na pc więc lipka

Z texture packiem wygląda ładnie

ayFi5SU.jpg

Opublikowano

niech dalej zapowiadaja takie gry i zamiast w lutym grac na ps4 w kolekcjonerke wiedzmina3, ktora zamowilem, bede zmuszony wrzucic ja do szafy by czekala na lepsze czasy badz wysokie oferty na allegro

Opublikowano

Zabawne jest to, że im wydaje się, że remastery tych ich crapów będą sprzedawać się tak dobrze jak mesjasz od ND. Kilka firm na tym się ładnie przejedzie i bardzo dobrze.

Opublikowano

Zabawne jest to, że im wydaje się, że remastery tych ich crapów będą sprzedawać się tak dobrze jak mesjasz od ND. Kilka firm na tym się ładnie przejedzie i bardzo dobrze.

Jakoś nie zauważyłem by ktoś zapowiedział remaster crapa , po za tym taki remaster to groszowe sprawy bo to zwykłe porty z PC w większości przypadków więc tak czy siak coś na tym zarobią. Ale tak jak pisałem wcześniej za dużo tego niech wezmą sobie (pipi)a na wstrzymanie bo się już niedobrze robi.

Opublikowano

Popularny serwis Twitch.tv zapowiedział zmiany w działaniu. Specjalne oprogramowanie przeskanuje zapisane transmisje w poszukiwaniu nielicencjonowanych utworów muzycznych.

Obecnie system obejmie wyłącznie zapisane materiały wideo - nie transmisje na żywo - ale część użytkowników obawia się, że to tylko pierwszy krok.

„Szanujemy prawa właścicieli licencji i dobrowolnie podejmujemy te działania, by chronić zarówno nadawców, jak i właścicieli praw” - napisano na oficjalnym blogu.

Twitch wykorzysta program Audible Magic do zeskanowania zapisanych transmisji, w poszukiwaniu zawartości należącej do klientów Audible. Program sprawdzi dźwięki w grach oraz muzykę w tle, odtwarzaną przez użytkowników.

Jeśli aplikacja wykryje utwór w bazie Audible, fragment zapisanego materiału wideo zostanie wyciszony, bez możliwości zwiększenia głośności.

System sprawdzi bloki o długości 30 minut. Jeśli w takim okresie znajdzie się nielicencjonowana muzyka, całe pół godziny zostanie wyciszone, a na ekranie pojawi się stosowna informacja.

Twitch już teraz ostrzega, że Audible nie jest w stu procentach bezbłędne i ostrzega użytkowników przed włączaniem muzyki „w tle”, na przykład z domowego radia.

Pomysł na skanowanie ścieżek audio wywołuje kontrowersje wśród użytkowników, którzy pamiętają wprowadzenie podobnego pomysłu w serwisie YouTube w grudniu 2013 roku. Program Content ID oznaczał i blokował wtedy wiele materiałów wideo, często błędnie.

Ogłoszono także, że serwis usunie opcję „zapisu na zawsze”. Użytkownicy będą mogli zachować najciekawsze fragmenty zakończonych transmisji, lecz ograniczone do dwóch godzin. W tym przypadku problemem jest koszt przechowywania ogromnych ilości danych - już 80 procent dostępnych zasobów zajmują podobno archiwa.

„Zachęcamy osoby zainteresowane zachowaniem transmisji do wykonywania kopii lub zaznaczania najciekawszych fragmentów dla potomnych” - napisano w innym wpisie na blogu. Usuwanie rozpocznie się za trzy tygodnie.

Zmiany związane są rzekomo z przejęciem Twitch.tv przez Google (a dokładnie YouTube), co nie zostało jeszcze oficjalnie potwierdzone.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-08-07-twitch-zeskanuje-zapisy-wideo-w-poszukiwaniu-nielicencjonowanej-muzyki

hehe

Opublikowano

Od kiedy SD to crap? Fanom tlou już przepaliło styki w mózgu chyba.

Opublikowano

uwaga bedzie kontrowersyjnie

SD>GTA4

Opublikowano

SD>GTA4

Nawet jestem w stanie się z tym zgodzić.

Opublikowano

W pewnych aspektach na pewno.

Opublikowano

No ale przecież Kinecta nikt nie chce i nie lubi, jest on rzekomo niepotrzebnym bajerem zawyżającym cenę konsoli, a gry na niego to popierdółki, a teraz nagle wszyscy zawiedzeni?

Poza tym języków się uczyć nieroby

Napisałeś to ironicznie, ale podzielam taką opinię. Ta konsola byłaby królem, gdyby nie ładowanie kasy w Kinecta (zarówno w jego opracowanie, jak i w koszty wytworzenia).

Opublikowano

Xbox One w Polsce bez obsługi komend głosowych, a Xbox LIVE drogie, z małą liczbą gier i aplikacji.

Dashboard w naszym regionie zostanie zlokalizowany do języka polskiego, ale jeżeli będziemy z niego korzystać, to nie tylko nie będziemy mieć dostępu do sterowania głosowego w rodzimym wydaniu, ale nie będzie w ogóle możliwości korzystania z niego, nawet po angielsku!

polskilive.pl

That MS !  :teehee:

Kolejny dzien, kolejna beka z ms. Dodajmy do tego premiere sprzetu 100 lat za murzynami i roczne gry w cenie nowosci, oczywiscie bez lokalizacji. Ten sprzet w Polsce nie ma zadnych szans na sukces chyba ze szybko go złamia jak 360.
Opublikowano

SD>GTA4

Hahahaha kocham ten temat.

Unearthed > Uncharted

Opublikowano

Po ograniu TLoU każda inna gra wydaje się co najwyżej dobra.

Opublikowano

Po ograniu TLoU każda inna gra wydaje się co najmniej dobra.

Poprawione.

Serio. Nawet jimmy neutron attack of the twonkies jest przy tym samograju z noszeniem drabiny hitem.

the-adventures-of-jimmy-neutron-boy-geni

Edytowane przez ping

Opublikowano

SD>GTA4

Hahahaha kocham ten temat.

Unearthed > Uncharted

juz wiele razy pisalem - szanuje fizyke, teksty i przywiazanie do detali gta4 ale sama gra jest do mnie rozczarowaniem generacji - nudna, misje za wyjatkiem jednej sa beznadziejne, malo rzeczy do robienia, do tego dziala skandalicznie na ps3

SD choc ma skopane prowadzenia samochodu to przynajmniej ma swietny klimat i zarabisty system walki wrecz i po prostu bawilem sie przy nim lepiej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.