Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Beka z Januszy Playstation ktorzy czerpia swoje info o Xbonie od easego ktoremu kutang Sony juz dawno podszedl pod gardlo. 

Ostatnio MS wypuscil apke Voice Studio ktora ma na celu poprawienie komend glosowych w kinekcie. Mysle czemu nie, sciagnalem apke a tam po kolei pytania - gdzie sie urodziles? Polska. W jakim wojewodztwie? Lubelskie. Mozesz sobie nawet wybrac ze urodziles sie na Kaszubach i gadac po Kaszybsku XD Albo Slasku XD Kolejne pytania to byl typ pokoju, rozmiar i jaki macie dywan na podlodze (dywanow na scianie nie bylo wiec sorry klapeczki nie macie czego tutaj szukac). I co dalej? Ku mojemu zdziwnieiu pojawily sie komendy w JEZYKU POLSKIM. No ale jak to? PRZECIEZ W PREVIEW DASHA NIE MA POLSKIEGO, NIE POGADASZ SOBIE Z KINECTEM JEDZAC SCHABOWEGO, MS MNIE WYOBCOWAL BEDE TAKI SAMOTNY. Wiec sobie testuje - Xbox Przyjeciele, Xbox Kolekcja muzyczna, Xbox Ustawienia, Xbox Uruchom. Lacznie mamy 30 komend. Wniosek? MS pracuje nad rozpoznawaniem slowianskiej mowy. Ale czego spodziewac sie po #sonyslave jak oni dostaja jedne uptade na pol roku zawierajacy poprawe stabilnosci systemu xD.

Ja juz swoj Xbotowy obowiazek wypelnilem, wyslalem nagrania komend mowione piekna i poprawna Polszczyzna. A czy Ty juz pomogles MS ulepszyc Xboxa?

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beka z Januszy Playstation ktorzy czerpia swoje info o Xbonie od easego ktoremu kutang Sony juz dawno podszedl pod gardlo. 

Ostatnio MS wypuscil apke Voice Studio ktora ma na celu poprawienie komend glosowych w kinekcie. Mysle czemu nie, sciagnalem apke a tam po kolei pytania - gdzie sie urodziles? Polska. W jakim wojewidztwie? Lubelskie. Kolejne pytania to byl tym pokoju, rozmiar i jaki macie dywan na podlodze (dywanow na scianie nie bylo wiec sorry klapeczki nie macie czego tutaj szukac). I co dalej? Ku mojemu zdziwnieiu pojawily sie komendy w JEZYKU POLSKIM. No ale jak to? PRZECIEZ W PREVIEW DASHA NIE MA POLSKIEGO, NIE POGADASZ SOBIE Z KINECTEM JEDZAC SCHABOWEGO, MS MNIE WYOBCOWAL BEDE TAKI SAMOTNY. Wiec sobie testuje - Xbox Przyjeciele, Xbox Kolekcja muzyczna, Xbox Ustawienia. Lacznie mamy 30 komend. Wniosek? MS pracuje nad rozpoznawaniem slowianskiej mowy. Ale czego spodziewac sie po #sonyslave jak oni dostaja jedne uptade na pol roku zawierajacy poprawe stabilnosci systemu xD

Ostatnio co tydzień-dwa. Za każdym razem jak chce pograć, muszę zainstalować jakiś gó.wniany update, który nie przynosi żadnych ficzerów, a jak z gier mnie wywalało na 'pulpit', tak dalej wywala.

Prawie jak Windows 98. Może za 10 lat zrobią stabilny system tak jak Win 8.

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejny fail easye'go. Kiedy to się skończy?

A te drogie gry to np. Ryse czy Dead Rising 3 ze wszystkimi DLC za 169 zł w Empiku czy 139 zł za KS: Rivals? Faktycznie, Sony po roku oferuje lepsze ceny XD

Zmień nick na "Izi"  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Niech w ogóle da sobie spokój z tym forum, bo żal patrzeć jak nisko się stoczył. 

Opublikowano

uwaga bedzie kontrowersyjnie

SD>GTA4

Hahahaha kocham ten temat.

Unearthed > Uncharted

do tego dziala skandalicznie na ps3

To już twoja wina, że kupiłeś pszrota3 ;_____D No wiesz gra wyszła 4 lata po GTA IV to normalne, że w pewnych aspektach będzie lepsza, ale bezbeki trzeba się ostro na grach nie znać żeby uznać smieszne pieski za lepszą grę niz IV. Ale ok nvm.

Opublikowano

uwaga bedzie kontrowersyjnie

SD>GTA4

Hahahaha kocham ten temat.

Unearthed > Uncharted

do tego dziala skandalicznie na ps3

To już twoja wina, że kupiłeś pszrota3 ;_____D No wiesz gra wyszła 4 lata po GTA IV to normalne, że w pewnych aspektach będzie lepsza, ale bezbeki trzeba się ostro na grach nie znać żeby uznać smieszne pieski za lepszą grę niz IV. Ale ok nvm.

IV było bardziej rozbudowane, ale nie zmienia to faktu, że była to paskudna, szarobura gierka i jeszcze ten irytujący rusek jako główny typ...

Dobrze, że przy V rockstar wstał z kolan bo już się martwiłem.

Opublikowano

IV miała świetny klimat, w V niby wszystko fajnie, wielkie, dużo rzeczy do zrobienia a nie przyciąga. Po przejściu głównego wątku odpaliłem dwa razy na 10 minut i się znudziłem. 

Opublikowano

Rockstar nigdy nie upadł na kolana. :D

Opublikowano

Niech w ogóle da sobie spokój z tym forum, bo żal patrzeć jak nisko się stoczył. 

Mistrz Mendrek byłby dumny ze swojego młodego Padawana. Moc jest w nim silna :P

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejny fail easye'go. Kiedy to się skończy?

A te drogie gry to np. Ryse czy Dead Rising 3 ze wszystkimi DLC za 169 zł w Empiku czy 139 zł za KS: Rivals? Faktycznie, Sony po roku oferuje lepsze ceny XD

Zmień nick na "Izi"  :P

Dodatkowo po ustawieniu dasha na PL te gry sa w naszym ojczystym jezyku. TitanFall tez.

Swoja droga jak wejdzie polski jezyk do Kiencta i nie rozpozna wam komendy ''Klipy'' to biore to na siebie - zamaist ''klipy'' powiedzialem ''klapy'' :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

GTA IV dobry klimat, nudne misja, mało rozbudowana. GTA V średni klimat, zayebiste misje i dużo możliwości.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Wyszedł nowy udpate do PS Vity, oznaczony numerkiem 3.18 i wyjątkowo wprowadza bardzo wiele zmian. Szczegóły w rozwinięciu.

http://thevitalounge.net/psvita-firmware-v3-18-now-live/

The latest PlayStation Vita firmware is now up on Sony’s servers.

PlayStation Vita System Software v3.18 now awaits you, though the change log might be a bit of a let down (unless you’re aware of their numbering scheme).

Take a look.

System software stability during use of some features has been improved.

Sony <3

Opublikowano

Co byś chciał poprawiać w systemie vity? To nie ps3.

Opublikowano

W sumie bliżej jej do PS4 - też wywala z gier na 'pulpit'.

Opublikowano

W każdym systemie można coś dodać, poprawić czy ulepszyć :)

Tak czy inaczej miałem Vitę i system działał bardzo szybko i sprawnie, ogólnie to fajna konsolka i szkoda, że Sony ją tak zaniedbuje :/

Opublikowano

qsc8crk20yc1_t.jpg

Mesjasz może być tylko jeden!

Opublikowano

W każdym systemie można coś dodać, poprawić czy ulepszyć :)

Tak czy inaczej miałem Vitę i system działał bardzo szybko i sprawnie, ogólnie to fajna konsolka i szkoda, że Sony ją tak zaniedbuje :confused:

Zaniedbuje? Cały czas wychodzi na to masa gier. Mam praktycznie od premiery, a na półce wciąż sporo zafoliowanych gier, tych szrotów co dają w plusie prawie nawet nie ruszałem. Podejrzewam, że naliczyłbym co najmniej setkę gier w które chciałbym zagrać.

Bardziej konsolowy sprzęt niż ten biedronkowy pecet o nazwie PS4.

Edytowane przez ping

Opublikowano

po co ci plastikowy karabin?

Opublikowano

Ostatnio MS wypuscil apke Voice Studio ktora ma na celu poprawienie komend glosowych w kinekcie. Mysle czemu nie, sciagnalem apke a tam po kolei pytania - gdzie sie urodziles? Polska. W jakim wojewodztwie? Lubelskie. Mozesz sobie nawet wybrac ze urodziles sie na Kaszubach i gadac po Kaszybsku XD Albo Slasku XD Kolejne pytania to byl typ pokoju, rozmiar i jaki macie dywan na podlodze (dywanow na scianie nie bylo wiec sorry klapeczki nie macie czego tutaj szukac). I co dalej? Ku mojemu zdziwnieiu pojawily sie komendy w JEZYKU POLSKIM. No ale jak to? PRZECIEZ W PREVIEW DASHA NIE MA POLSKIEGO, NIE POGADASZ SOBIE Z KINECTEM JEDZAC SCHABOWEGO, MS MNIE WYOBCOWAL BEDE TAKI SAMOTNY. Wiec sobie testuje - Xbox Przyjeciele, Xbox Kolekcja muzyczna, Xbox Ustawienia, Xbox Uruchom. Lacznie mamy 30 komend. Wniosek? MS pracuje nad rozpoznawaniem slowianskiej mowy. Ale czego spodziewac sie po #sonyslave jak oni dostaja jedne uptade na pol roku zawierajacy poprawe stabilnosci systemu xD.

Ja juz swoj Xbotowy obowiazek wypelnilem, wyslalem nagrania komend mowione piekna i poprawna Polszczyzna. A czy Ty juz pomogles MS ulepszyc Xboxa?

W skrócie, jesteś murzynem na usługach Microsoftu. Dla amerykańców zawsze taniej to wyjdzie, niż zatrudniać od tego ludzi. No i widać po plusach, że kolejnych 11 murzynów się znajdzie.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Ja na początku jak zobaczyłem ten kijek po prawej stronie to myślałem, że to specjalny zdobiony baseball, jak na fana PROSTO przystało, ale to jednak ciupaga :/

Opublikowano

W skrócie, jesteś murzynem na usługach Microsoftu. Dla amerykańców zawsze taniej to wyjdzie, niż zatrudniać od tego ludzi. No i widać po plusach, że kolejnych 11 murzynów się znajdzie.

no ale alpha destiny taka dobra

Opublikowano

po co ci plastikowy karabin?

Soul sie szykuje na wojne, podobno na Majdanie znowu niespokojnie.

Opublikowano

Debilizm niektórych nie zna granic. Kolego, powiedz mi jak inaczej ulepszać usługi sterowania głosem jak nie testować jej na milionach użytkowników z każdego zakątka świata?

Opublikowano

Remaster gry z zeszłego roku na ps4 189zł , nowiutka Forza Horizon 2 na XO 199pln

#Sony polska takie dobre

94f.png

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.