Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja dałem 150 więc po co kłamiesz bluber?

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W skrócie, jesteś murzynem na usługach Microsoftu. Dla amerykańców zawsze taniej to wyjdzie, niż zatrudniać od tego ludzi. No i widać po plusach, że kolejnych 11 murzynów się znajdzie.

no ale alpha destiny taka dobra

No pograłem sobie, nie przypominam sobie, abym im wysyłał jakieś raporty o błędach.

W skrócie, jesteś murzynem na usługach Microsoftu. Dla amerykańców zawsze taniej to wyjdzie, niż zatrudniać od tego ludzi. No i widać po plusach, że kolejnych 11 murzynów się znajdzie.

Debilizm niektórych nie zna granic. Kolego, powiedz mi jak inaczej ulepszać usługi sterowania głosem jak nie testować jej na milionach użytkowników z każdego zakątka świata?

Don już płacze, ja cię nie mogę ;( No można ulepszać, wykorzystując murzynów, czy gdzieś się pomyliłem ?

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

To jakieś o 150zł za dużo. Przypominam, że na PC detale grafiki da się zmienić za darmo.

no ale alpha destiny taka dobra

No pograłem sobie, nie przypominam sobie, abym im wysyłał jakieś raporty o błędach.

A ten to już w ogóle agent. Sapiesz do hav3na który rzeczowo wyjaśnił co i jak, a sam mordę sobie wycierasz, że nie wysyłałeś raportów o błędach przy becie tego kloca destiny.

Jak rozumiem zakładasz, że hav3n siedzi od rana do nocy, testuje komendy głosowe i wypinając tyłek wysyła Microsoftowi raporty? O kur.wa stary.

Edytowane przez ping

Opublikowano

takie które wyleciało z waldkowozu to się nie liczy

Opublikowano

takie które wyleciało z waldkowozu to się nie liczy

Spoko, lada chwila będą używane sloty po 80zł, bo już na trofihunters.pl czy innym pssite 10 typa się składa na grę sprzed roku. BEKA.

Opublikowano

150 + cygaro warte 100zł, czyli tak naprawdę za grę zapłaciłeś 50zł. Baronowie nawzajem się szanuje, nie to co chłopstwo, które za byle okruszek chleba wbije kose pod żebra, ale nie ma co się dziwi, bieda u nich aż piszczy.

Opublikowano

To jakieś o 150zł za dużo. Przypominam, że na PC detale grafiki da się zmienić za darmo.

Zmienić za darmo można, żeby je odpalić trzeba czasem dołożyć już do pieca. Ale nawet jakbyś włożył kolejnego gdzieforsa, to i tak TLOU na piecyku nie odpalisz.

Opublikowano

Zmienić za darmo można, żeby je odpalić trzeba czasem dołożyć już do pieca. Ale nawet jakbyś włożył kolejnego gdzieforsa, to i tak TLOU na piecyku nie odpalisz.

Mogę włożyć do obudowy mojego wielkiego zderzacza pikseli PS3 i podpiąć pod kartę telewizyjną.

Teraz pewnie Ci głupio!

Opublikowano

Jakby włożył 5 giforsów i zakodził sobie emulator to pewnie by poszło.

@ping - i zmienisz sobie wtedy detale na wyższe? :D

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Wtedy nie, no ale console gaming wymaga kompromisów.

Wolę bezkompromisowego PC i STEMA.

Opublikowano

ale nie ma co się dziwi, bieda u nich aż piszczy

To tak jak z grami na PS4.

Opublikowano

Jest battlefield 4 ignorancie.

Opublikowano

ale nie ma co się dziwi, bieda u nich aż piszczy

To tak jak z grami na PS4.

To na PS4 w ostatnim czasie wyszedł Transistor i Oddwordl, plus najlepsza gra generacji z za(pipi)istym multilapyerem. Tak więc..

xbone has no games.

Opublikowano

Ograne na PC, dawno temu na psxie i rok temu na ps3. Słabo.

Opublikowano

Paliodor Xbot zmasakrowany przez szlachcica Playstation

Opublikowano

Transistor i Abe jest też na pc więc marne mi pocieszenie. Mi chodzi o gierki wydane tylko na konsole.

Taki ze mnie xbot jak z Mendrka znawca rynku pc.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Czyli na xbonie, od czasu ryse i fm nic nie wyszło.

Proszę nie zapominać o hitach:

2529109-0004.png

LocoCycle-31.jpg

Masakra, konsole kosztujące tyle co miesięczna pensja wielu polaków a gierki jak z telefonu za 50zł w abonamencie play.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Czyli na xbonie, od czasu ryse i fm nic nie wyszło.

Proszę nie zapominać o hitach:

2529109-0004.png

LocoCycle-31.jpg

Masakra, konsole kosztujące tyle co miesięczna pensja wielu polaków a gierki jak z telefonu za 50zł w abonamencie play.

Powiedział wydając więcej na pojedynczy komponent do PC i grając w starocie ze Steama.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.