Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

#wkladamplyteigram

xD

Tylko na konsolach Nintendo.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To forum konsolowe, kiedyś "pececiarz" brzmiało jak wulgaryzm.

Kiedyś. Teraz konsole przejęły rolę pecetów, tylko są jeszcze gorsze. Smutna, ale prawda. Nazwać kogoś "konsolowcem" to jedna z gorszych obelg.

Zapewne tak, u ciebie w szkole informatycznej.

Opublikowano

Po przeczytaniu jakie gry ograł yeti na tej swojej "najlepszej" maszynie jego posty już kompletnie straciły na wartości.

Resogun - ok

Outlast - port z pc

Valiant Hearts - pseudo indie od najgorszego studia w branży

Battlefield 4 (xD) - ...

Crapzone Shadow Fail - ...

The Last of us Remastered - port z ps3

Oddworld - remake

Proponuję nie odpisywać na jego posty, to może sobie pójdzie.

Opublikowano

Jak może sobie stąd pójść jak na PS4 nie ma w co grać więc musi zabijać czas klepiąc posty w CW.

Opublikowano

Teraz tak obiektywnie, kiedy na ps4 będzie taki wybór gier aby ją spokojnie o bez wyrzutów można było kupić ?

Opublikowano

Teraz tak obiektywnie, kiedy na ps4 będzie taki wybór gier aby ją spokojnie o bez wyrzutów można było kupić ?

Przypuszczam, że najwcześniej na początku 2016 roku.

Opublikowano

Jak może sobie stąd pójść jak na PS4 nie ma w co grać więc musi zabijać czas klepiąc posty w CW.

Ototo.

Wspolczynnik ilosci gier na dana platforme jest odwrotnie proporcjonalny do ilosci postow danego usera/userow.

Opublikowano

Jak wyjdzie Uncharted pod koniec przyszłego roku, to będziesz mieć do ogrania (włącznie z Uncharted), The Order, InFamous z dodatkiem, Killzone'a, DriveClub, TLOU, Bloodborne (o ile nic nie wpłynie na premierę), Deep Down, Knack... eee... Until Dawn i pewno coś zapowiedzą na E3 2015, ale jeżeli na multiplatformach Ci nie zależy, to możesz na luzie odłożyć zakup na rok.

Opublikowano

Konsolomaniaki i ich przygody z eksami od Sony:

Witam

Ma ktoś z was problem z ps3 podczas grania w last of us ? grę przeszedłem po premierze grając po 3-4h i fan nigdy nie wskakiwał na 'pseudo-suszarke'.(http://www.youtube.com/watch?v=yMOo1xJLf1Y)- tak to brzmi D:

teraz tydzień po premierze postanowiłem pograć znów i po 10-20 min fan wskakuje na 4 level(wydaje mi się ze tylko fantest jest głośniejszy).

to wina temperatur(jest tutaj z 30+) ? problem występuje tylko z last of us

mam super slima który ma tylko miesiąc - powinienem się martwic ? ktoś z was ma podobny problem ?

Przeszedłem dzisiaj i gra rewelka. Bardziej podobała mi się niż Unchartedy. Z pewnością jedna z lepszych gier tej generacji. I wszystko byłoby pięknie gdy chciała normalnie działać na moim starym facie (wersja 40GB). Grę musiałem przechodzić na slimie mojego kumpla. Miał ktoś może podobny problem? Gra w cutscenkach zalicza mega ściny co jakieś 10-15 sekund, a podczas samego gameplayu gra zalicza dziwne lagi. Sporej części dźwięków w ogóle nie ma (np. dialogów podczas gameplayu).

Panowie teraz jeszcze jedno pytanie, otóż gra mi się wiesza zaraz po wygraniu wyścigu i przekroczeniu mety ostatnio, pomaga jedynie hard reset konsoli, macie jakiś sposób na to? Żadnych aktualizacji nie pobieralem

TFU! Konsole.

Opublikowano

Wspolczynnik ilosci gier na dana platforme jest odwrotnie proporcjonalny do ilosci postow danego usera/userow.

Zgadzam się, bo w każdej edycji CW na szczycie listy najaktywniejszych userów są posiadacz xboxów.

Opublikowano

Modzi chyba maja statystyki. W sumie ciekawe jak sie sytuacja z udzielaniem przedstawia na dzis. Mistera CW 7 tez mozna by podac.

Opublikowano

rejwen strzelił sobie w stopę, 2 minuty w google i...

watch dogs

Cześć,

Sprawa prosta. Kupiłem, uruchamiam. Nie działa.
Kod błędu poniżej. Mam 64-bitowy system operacyjny Windows Home Premium.
Pobrałem wszystkie najnowsze net frameworki, directx itd. Nic nie pomaga.

Mam od długiego czasu problem z Watch Dogs. Ale jest to długa historia. Instaluję WD i odpalam. Wtedy mam Radeona z serii 5xxxx. Gra się włącza, ale po naciśnięciu Nowa Gra ładuje się i nie działa. Ze złości odpalam BF4 i niszczę wszystko. Po ok. 3 godzinach znowu odpalam WD i... Cud Nad Wisłą! Działa! Ale co 5 minut wyłącza się. Po 4 rozrywkach muszę wyłączyć WD z Menedżera Zadań. Odpalam znowu i... nie ma moich zapisów. Wymieniam kartę na Geoforce GTX 660 OC Editon i też nic. Zapisów ani widu ani słychu. A jak próbuję odpalić nową grę nie ładuje mi się intro. Muszę alttabować na pulpit i z powrotem do WD, ale wtedy intro się klatkuje i po jego zakończeniu jest Wielka Wieczna Pustka(Czarny Ekran). Kiedy naciskam wtedy Esc, wyświetla się menu, ale jak chcę powtarzać od nowa lub od ostatniego punktu kontrolnego, menu znika, nie odpala się klawiszem Esc i cały czas jest Wielka Wieczna Pustka. Dodam, że przy każdym odpaleniu muszę wybierać zapis Cloud i lokalny. Jak odzyskuję Cloud, okazuje się, że zapis jest uszkodzony. Co tu robić? Proszę o pomoc

wolfenstain

Mój tata kupił mi najnowszego Wolfensteina na PC.Gra instaluje się normalnie,ale tryb solo nie działa,po prostu wyskakuje że:Program przestał działać.Co ważne, Multiplayer tej gry działa.Proszę o pomoc.
P.S:Ta gra nie działa i jednym i drugim kompie,próbowałem nawet Patcha i reinstalacji.Nic nie skutkuje. sad.gif

x-files-cockroach-animated.gif

Opublikowano

Konsolomaniaki i ich przygody z eksami od Sony:

Witam

Ma ktoś z was problem z ps3 podczas grania w last of us ? grę przeszedłem po premierze grając po 3-4h i fan nigdy nie wskakiwał na 'pseudo-suszarke'.(http://www.youtube.com/watch?v=yMOo1xJLf1Y)- tak to brzmi D:

teraz tydzień po premierze postanowiłem pograć znów i po 10-20 min fan wskakuje na 4 level(wydaje mi się ze tylko fantest jest głośniejszy).

to wina temperatur(jest tutaj z 30+) ? problem występuje tylko z last of us

mam super slima który ma tylko miesiąc - powinienem się martwic ? ktoś z was ma podobny problem ?

Mi tak mniej więcej chodzi PS4. Pewnie za pół roku będę musiał kupić nowe, bo to wyzionie ducha.

Przy poprzedniej generacji też tak było - pochowałem kilka X360, dwie PS3-ki.

Kolejna generacja wstecz - cztery PS2-ki poszły do piachu, żeby mieć zapas kupiłem 5 sztuk, które mam do dziś (w gry gram z dysku, żeby znowu laser nie padł).

O dziwo z komputerami i konsolami nintendo nic takiego  mi się nigdy nie działo.

Super tanie granie te konsole, jak trzeba za jednej kadencji kupić kilka sztuk bo padają jak muchy, no ale co się dziwić...

@Yeti

Te posty to albo a) złodziei kupujących gry na TPB. b) posiadaczy biedronkowych zestawów z komunii.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ja sobie strzelam w stopę? W tym momencie udowadniasz tylko, że jesteście na tym samym poziomie, co "karaluchy", które próbujesz zdeptać. No średnio Ci idzie, przyjacielu.

Opublikowano

[..]Po drugiej stronie mamy laptopowe gpu i cpu, które w pierwszym roku dostarcza tak wyglądające gry jak DriveClub, inFamous czy Order 1886. [...]

No dostarczyło jak chvj. xD

Opublikowano

:teehee:

PS. Jest i suteq dzięki któremu dowiedzieliśmy się, że Order wygląda słabo.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Pamiętam jak Maciomaniak przegrał swoje PS4 twierdząc że gry na PS4 nigdy nie będą w niższej rozdzielczości niż 1080p, jak wyszło wszyscy wiemy.

Teraz z zacisnietymi zebami przez łzy pisze ze multiplatformy będą do końca roku takie same na obu konsolach, czy jest na forum jego brat może? Prosiłbym żeby zabrał mu wszystkie tabletki jakie używa, w szczególności te bez ulotki w opakowaniu.

Opublikowano

Modzi chyba maja statystyki. W sumie ciekawe jak sie sytuacja z udzielaniem przedstawia na dzis. Mistera CW 7 tez mozna by podac.

Każdy może to sobie sprawdzić.

A poprzednią edycję "wygrał" Figaro.

Opublikowano

Ha klapek! Na konsolach sony nie ma w co grać.

Opublikowano

PS. Jest i sutek dzięki któremu dowiedzieliśmy się, że Order wygląda słabo.

Nie umiesz czytać, nic nowego.

Opublikowano

PS. Jest i sutek dzięki któremu dowiedzieliśmy się, że Order wygląda słabo.

Nie umiesz czytać, nic nowego.

2 czy 3 miesiące i by się zmieścił w pierwszy roku.

Opublikowano

Topka w CW 8

Nazwa użytkownika Posty

hav3n 578

DonSterydo 414

bluber 352

Bansai 351

raven_raven 340

kidnappa 335

Maciomaniak331

easye 322

ping 312

MaZZeo 309

Kto pisał w: Console Wars 7(20p)

Nazwa użytkownika Posty

Figaro 1324

hav3n 849

MaZZeo 824

eX4cT_PL 760

Ficuś 633

raven_raven624

bluber 596

nobodylikeyou 588

YETI 574

Iras 525

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Każdy może sobie sprawdzić ile kto ma odpowiedzi w danym temacie klikając na liczbę tychże odpowiedzi koło nazwy tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.