Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I widać jak na dłoni która platforma ma gry a która nie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pamiętam jak Maciomaniak przegrał swoje PS4 twierdząc że gry na PS4 nigdy nie będą w niższej rozdzielczości niż 1080p, jak wyszło wszyscy wiemy.

Teraz z zacisnietymi zebami przez łzy pisze ze multiplatformy będą do końca roku takie same na obu konsolach, czy jest na forum jego brat może? Prosiłbym żeby zabrał mu wszystkie tabletki jakie używa, w szczególności te bez ulotki w opakowaniu.

Dzizas, czasem brak mi słów na to twoje pieprzenie. Powiedziałem, że na PS4 nigdy nie będzie gry w 720p, a nie, że w niższej rozdzielczości niż 1080p. Klapy sobie dopowiadają na okrągło co się da.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

O jestem pierwszy, czy cos wygralem?

Opublikowano

Zadnymi zaciśniętymi zębami, Diablo III, Destiny, The Crew, AC: Unity, Far Cry 4 czy BF: Hardline, Evolve albo Call of Duty: Advanced Warfare - to wszystko będzie takie samo tu i tu.

Okaże się po premierze, bo to, że z wielkimi bólami i dzięki dodatkowej mocy (10%) udało się osiągnąć full hd w gierkach, które nie porażają grafiką i były pisane również na poprzednią generacje (Diablo, Destiny), to nie znaczy, ze nie będzie różnic w nowym AC czy Far Crayu.

O jestem pierwszy, czy cos wygralem?

Tak, jesteś zwycięzcą pod względem oszukiwania samego siebie i innych.

Opublikowano

No ping czy easye chyba raczej nie narzekają na brak gier.

Opublikowano

Lista pokazuje coś innego, ty też widzę nie masz w co grać, tylko cw 24/7. Biedne blacharze, może i gier robionych w garażu przez 5 osób jest dużo, ale zeby z tego szamba wybrać coś wartościowego, to już ciężko. Później się siedzi na forum i wylewa swoje frustracje pisząc 20 razy dzień, na ps4 nie ma gier.

Żałosne, a zarazem jakże zabawne.

PS. Zaraz odpalam Oddworda, a później nocne posiedzenie w multi TLoU, chcecie jakiś stream? Pooglądacie jak się gra w gry, bo o graniu nie ma mowy.

Opublikowano

Fajnie jakby gta5 hd wyszło w ten sam dzień co sd co nie chłopaki?

Opublikowano

ping gra na wszystkim

Na nerwach konsolowców szczególnie, a ilość postów w tym temacie, to mój forumkowy gamerscore.

Lista pokazuje coś innego, ty też widzę nie masz w co grać, tylko cw 24/7. Biedne blacharze, może i gier robionych w garażu przez 5 osób jest dużo, ale zeby z tego szamba wybrać coś wartościowego, to już ciężko. Później się siedzi na forum i wylewa swoje frustracje pisząc 20 razy dzień, na ps4 nie ma gier.

PS. Zaraz odpalam Oddworda, a później nocne posiedzenie w multi TLoU, chcecie jakiś stream? Pooglądacie jak się gra w gry, bo o graniu nie ma mowy.

Misie i drzewka z plusa już pobrane?

Wczoraj było grane New Super Mario Bros U na Wii U, Diablo III na PC, Shenmue na Dreamcaście, Sorcery Saga: Curse of the Great Curry King na Vicie (ale się odbiłem), no i jeszcze chwilka w Sonic Generations na PS3.

Edytowane przez ping

Opublikowano

baroni gejmingu siedzą wygodnie na kanapie z laptopem tam gdzie nazwa wskazuje i posiłkując się pauzą na swojej kieszokonsolce (ostatni bastion filozofii "wkładam i gram") wciskają regularnie f5 w console wars.

oczywiście megatony pokroju divinity: original sin również odpalone i dostępne za pośrednictwem jednego skrótu klawiszowego.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A nie pomyślales, że mam tyle gier że w żadna nie chce mi się grać aktualnie? 30 stopni też nie pomaga , ale koles z jedna konsolą i 8 grami będzie sie jarał, ze tyle do grania ps4 a jak przychodzi co do czego to jest remake z psx, indie z pc albo gra z ps3 no ku.rwa rzeczywiście srogi line up #beczunia.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ping gra na wszystkim

Na nerwach konsolowców szczególnie, a ilość postów w tym temacie, to mój forumkowy gamerscore.

Z ta swoja kolekcja gier na konsole jestes tak samo przekonujacy jak bluber ktory udaje ze nie szanuje Sony.

Opublikowano

Nigdzie nie pokazywałem swojej kolekcji, zrobię to teraz:

aOy2hMD.jpg

Opublikowano

Aktualnie mam w domu PS2, XBoxa, GC, PS3, X360, PSP, PS4, a nawet takie killerskie pc eksy jak tibia, paper please czy symulator kozy też moge sobie odpalić. Tak więc mam trochę więcej konsol niż jedna. W przeciwieństwie do osób, które grają na pc czy xbone, nie siedze w tym temacie 24/7 i nie pisze, że ps4 nie ma gier, tylko jak mam czas i ochotę to gram. Obecna biblioteka gier jest słaba, ale w ostatnim czasie, to na xone panuje sahara, bo jak na ps4 wyszedł transistor, alpha i beta destiny, oddword czy teraz tlo, to xboty nadal walczą zawzięcie o lepsze ratio z botami w tytanfail i produkują się w cw.

Opublikowano

yeti nie pomagasz plejstejszyn pisząc takie posty. :/

Opublikowano

XBONE HAS NO GAMES, smutna prawda.

Pocieszaj się dalej grając w te swoje gierki z plusa, remastery i indyki.

Opublikowano

Przecież to jest bomba prawdy. Sam przyznałeś, że od czasy TF nic ciekawego nie wyszło na ten złom. Macio, rozdwojenia jaźni, czy co?

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-07-xbox-one-launch-title-ryse-son-of-rome-announced-for-pc?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph

Xbox One launch title Ryse: Son of Rome launches on PC later this year, developer Crytek has announced.

Crytek will self-publish the digital version of the gory action game. Publisher Deep Silver will distribute a boxed version.

The PC release supports 4K resolution and includes all Ryse DLC packs that have released since the game's launch on Xbox One in November 2013.

:]

Opublikowano

Ryse nikogo.

Opublikowano

W Ryse mam wyje,bane, ale to dobry znak. Może Sunset Overdrive też podąży tą samą drogą. Ryse, Dead Rising 3, widzę, że strategia się nie zmieniła.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Przecież to jest bomba prawdy. Sam przyznałeś, że od czasy TF nic ciekawego nie wyszło na ten złom. Macio, rozdwojenia jaźni, czy co?

Nie piszę teraz nic o Xboxie ;)

Opublikowano

Nie piszę teraz nic o Xboxie ;)

;) ;) ;)

No chyba logiczne, że skoro Ty wyśmiewasz gry na PS4, to on zapyta o takowe na Xboksie, prawda?

Opublikowano

Jeszcze niedawno sam grał w te szroty z plusa [*] ofc wtedy to było goty nie dla psa kiełbasa xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.