Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Aktualnie mam w domu PS2, XBoxa, GC, PS3, X360, PSP, PS4, a nawet takie killerskie pc eksy jak tibia, paper please czy symulator kozy też moge sobie odpalić. Tak więc mam trochę więcej konsol niż jedna. W przeciwieństwie do osób, które grają na pc czy xbone, nie siedze w tym temacie 24/7 i nie pisze, że ps4 nie ma gier, tylko jak mam czas i ochotę to gram. Obecna biblioteka gier jest słaba, ale w ostatnim czasie, to na xone panuje sahara, bo jak na ps4 wyszedł transistor, alpha i beta destiny, oddword czy teraz tlo, to xboty nadal walczą zawzięcie o lepsze ratio z botami w tytanfail i produkują się w cw.

Jaka głęboka defensywa xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Jeszcze niedawno sam grał w te szroty z plusa [*] ofc wtedy to było goty nie dla psa kiełbasa xD

No grałem w szroty z plusa, bo nie było w co grać po 6x Knack i InFamous na jedno podejście :(

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ryse na PC? Kolejna gra po kwiatkach i DR3 przestaje być exem. Xbox has no games.

Opublikowano

klapy bronią się early accesem, blacharstwo pełną gembo.

Opublikowano

Nagle Ryse kluczowym eksem xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A nie pomyślales, że mam tyle gier że w żadna nie chce mi się grać aktualnie?

To jest jeden ze smutniejszych postów na tym forum. Z drugiej strony trafia w punkt i pokazuje esencję grania na PC.

"Mam tyle gier, ze w żadną nie chce mi sie grac aktualnie". Boże ile w tym prostym, dwunasto wyrazowym zdaniu jest prawdy o blacharskim świecie przegranych ludzi, którzy zblazowani i zniechęceni litrami g,ówna wylewającego sie ze Steamowego szamba tracą chęć do swojego hobby. Czy wyobrażacie sobie jakąkolwiek grupę osób, której należy bardziej współczuć? Te karły gamingu ciągnące z neta kolejne dzieło sztuki zrobione w piwnicy w Masaczjusets, same zjadają swój ogon niszcząc to, co kiedyś kochali najbardziej.

"Mam tyle gier, ze w żadną nie chce mi sie grac aktualnie" Do tego doprowadzili rynek pseudogracze, tak bardzo zniszczyli cos, co moze kiedyś stanowiło ich prawdziwe jestestwo.

Metry, kilometry, setki kilometrów wyżej stoją xbockie bękarty, ktore coprawda grają w 720p i pobierają te kolejne patche aby gry jakością zbliżyły sie do produktów Nadkonsoli, jednak kiedy stoi sie z boku i patrzy jak tańczą przez Kinektem, jak podniecają sie Januszfallem po nocach, z jakim wyczuciem mówią komendę Xbox Log Out to czołowiek sie śmieje, ale widzi PASJĘ. Zaangażowani cebularze kitrają kolejne złotówki z renty na puszkę Harnasia i walczą po nocach biegając po ścianach w 12 osób na serwerze. Żyją tym.

A blacharnia? A blacharnia na to:

"Mam tyle gier, ze w żadną nie chce mi sie grac aktualnie"

Czytam to kolejny raz i nie wierzę jak mozna w życiu tyle stracić. Jak mozna pozbyć sie pasji w imię Steam Sales, jak mozna pozbyć sie emocji w imię Humble Bundle, jak mozna oddać serce za jak największą ilośc pseudo innowacyjnych gier dla gimbusów. Nie wierze w końcu jak mozna tak jawnie oddać to, co sprawiało w życiu tyle radości.

W takiej sytuacji, przy takich poglądach, przy tak kompletnie straconych pasjach i zniszczonym hobby jedyną rzeczą dla blacharni, która moze uratować ich dumę, to wniosek o usunięcie konta z forum.

Jest mi wstyd za Was i za to, ze pozwoliliscie umrzeć Waszemu wnętrzu. Jest mi wstyd za to, co zrobiliście ze swoją pasją. Jest mi wstyd za to Wasze beczkowe granie przy biurkach - zgarbieni jak te skrzaty, te muły bez pasji, bez emocji. Wstyd z Wami dzielić forum.

Jest jednak dla Was nadzieja, światło w tunelu. Włączcie emocje, włączcie z powrotem radość i chęć życia. Zapraszamy

PlayStation 4

This is Living

#4theplayers

Opublikowano

przecież pare stron temu podrasa jarała się tym, ze Ryse dostał nagrodę za grafikę. Wiec jak, teraz Ryse nikogo?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

przecież pare stron temu podrasa jarała się tym, ze Ryse dostał nagrodę za grafikę. Wiec jak, teraz Ryse nikogo?

A nie wiem, nie czytałem.

Opublikowano

Każdy kto śledził poprzednią generację wie, że gry które wychodzą na Xboxa/PC nie szkodzą marce Xbox tak długo jak dana gra nie wychodzi na PS.

Chcecie reanimować największy mit ubiegłej generacji, że klapki grają w gry z Xbox/PC na PC? :) Większość z nich nawet indyków nie znała do czasu zakupu PS4, bo mało co na PS3 wychodziło, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jeszcze niedawno sam grał w te szroty z plusa [*] ofc wtedy to było goty nie dla psa kiełbasa xD

InFamous na jedno podejście :(
Nom

http://m.pssite.com/blog-9787-425-infamous__second_son___jak_sie_w_to_gra_.html

Nie będę cytować bo szkoda bekę sobie psuć.

Miło mi, że śledzisz moje wpisy ;)

Niestety tekst napisałem zanim przekonałem się, że inFamous za drugim razem niczym nie przyciąga :(

Opublikowano

nadal tylko na platformach ms.

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-07-ps4-surgeon-simulator-anniversary-edition-release-date

Surgery Simulator: Anniversary Edition will be released on PlayStation 4 next week - Wednesday, 13th August (12th August if you're in the US).

Kolejna PETARDA na PS4. Miłego grania w następną grę, której nawet nikt grający na PC nie chce za darmo. Przyzwyczajajcie się, ochłapów będzie więcej.

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-07-ps4-surgeon-simulator-anniversary-edition-release-date

Surgery Simulator: Anniversary Edition will be released on PlayStation 4 next week - Wednesday, 13th August (12th August if you're in the US).

Kolejna PETARDA na PS4. Miłego grania w następną grę, której nawet nikt grający na PC nie chce za darmo. Przyzwyczajajcie się, ochłapów będzie więcej.

Chcę znać sprzedaż symulatora kozy.
Opublikowano

Nadal jest guwnem.

Nom

Niestety tekst napisałem zanim przekonałem się, że inFamous za drugim razem niczym nie przyciąga :(

Winny zawsze się tłumaczy.

Zacytuję cię "Jak się w to gra? Rewelacyjnie." tekst Macio o inFamous.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Po akcji w biedrze pewnie słupki sprzedaży przebiły sufit.

Opublikowano

Gra na raz - od 30 do 50h :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nadal jest guwnem.

Nom

To jakieś pss ite czy inny syf, gdzie za promkę każdy z tych śmiesznych typów będzie peany pochwalne pisał na temat każdego gniota.

I jeszcze ci copywriterzy reklamowi (bo nazywam rzeczy po imieniu) uważają się za wielkich DZIENNIKARZY GROWYCH.

Opublikowano

Aha, a może frytki do tego?

Macio to hipokryta i tyle.

"Z drugiej strony, gra się na tyle przyjemnie, że wkręciło mnie nieziemsko. InFamous: Second Son to znakomity produkt. Grałem w niego z zapartym tchem, odkrywając każdy smaczek i zaglądając w najciemniejszy kąt tego rozświetlonego miasta (refleksy świetlne - mistrzostwo). Drugi Syn dostarcza mnóstwo frajdy samą budową rozgrywki. Nie wystawię oceny punktowej, ale dla wszystkich miłośników superbohaterów, aż przykro nie sprawdzić, jakie asy w rękawie skrywa wygadany Delsin."

Opublikowano

Każdy kto śledził poprzednią generację wie, że gry które wychodzą na Xboxa/PC nie szkodzą marce Xbox tak długo jak dana gra nie wychodzi na PS.

Chcecie reanimować największy mit ubiegłej generacji, że klapki grają w gry z Xbox/PC na PC? :) Większość z nich nawet indyków nie znała do czasu zakupu PS4, bo mało co na PS3 wychodziło, heh.

Co Ty (pipi)isz. Ograłem na pc Fable, Alana czy Titanfall.

Opublikowano

Aha, a może frytki do tego?

Macio to hipokryta i tyle.

"Z drugiej strony, gra się na tyle przyjemnie, że wkręciło mnie nieziemsko. InFamous: Second Son to znakomity produkt. Grałem w niego z zapartym tchem, odkrywając każdy smaczek i zaglądając w najciemniejszy kąt tego rozświetlonego miasta (refleksy świetlne - mistrzostwo). Drugi Syn dostarcza mnóstwo frajdy samą budową rozgrywki. Nie wystawię oceny punktowej, ale dla wszystkich miłośników superbohaterów, aż przykro nie sprawdzić, jakie asy w rękawie skrywa wygadany Delsin."

Ten cytat to piękny połyk nasienia zaserwowanego przez wydawcę.

Sorry Macio, ale tak to wygląda. Wpadła promeczka?

Opublikowano

Ale przecież on to napisał na swoim blogu.

Opublikowano

Co Ty (pipi). Ograłem na pc Fable, Alana czy Titanfall.

No i co z tego, że Ty ograłeś?

Opublikowano

Ale przecież on to napisał na swoim blogu.

W takim razie trolling w słusznej sprawie.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Zaden trollinfg Macio to chorągiewka i hipokryta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.