Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Popijajac wino ogladam trailer drejka z U4 w 4k smiejac sie z 720p klapow i polowy kluczowej biblioteki na blache

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podczas gdy Yeti który ograł całe 7 gier na nadkonsoli i walczy na forum a Waldek (Casualdek ix de) znów spocił się nad postem o tym, że PC jest be, przeciętny wyznawca GabeNa (czytaj, ja) w ciągu jednego dnia ogrywa jedynego liczącego się obecnie shootera online (CS:Global Offensive), ścigałkę z najbardziej zaawansowanym silnikiem fizycznym ever (Assetto Corsa), najbardziej rozbudowanego RPGa od lat (Divinity) Star Citizena (było tłumaczone kilka stron temu), platformera który jest prawdziwym wyzwaniem (They Bleed Pixels, a wy co? dalej guacamelee za trudne?) i dla relaksu gra muzyczna, Audiosurf 2 z nowymi skórkami i trybami gry ściągniętymi za darmo z Workshopa.

Dlatego też, z mojej perspektywy żałośnie wyglądają takie posty jak Waldka (nie mówiąc już o tych ciągach znaków od Mendrka). Miałem nic nie pisać bo szkoda czasu ale to było silniejsze ode mnie.

Chcę znać sprzedaż symulatora kozy.

Tyle, że symulator kozy jest fun  :turned:

Opublikowano

Każdy kto śledził poprzednią generację wie, że gry które wychodzą na Xboxa/PC nie szkodzą marce Xbox tak długo jak dana gra nie wychodzi na PS.

Chcecie reanimować największy mit ubiegłej generacji, że klapki grają w gry z Xbox/PC na PC? :) Większość z nich nawet indyków nie znała do czasu zakupu PS4, bo mało co na PS3 wychodziło, heh.

Co Ty (pipi). Ograłem na pc Fable, Alana czy Titanfall.

No i co z tego, że Ty ograłeś?

Twierdzisz że wierni nadkonsoli nie grali w pseudo exy z 360 na pc, mylisz się.

Opublikowano

Jeszcze niedawno sam grał w te szroty z plusa [*] ofc wtedy to było goty nie dla psa kiełbasa xD

InFamous na jedno podejście :(
Nom

http://m.pssite.com/blog-9787-425-infamous__second_son___jak_sie_w_to_gra_.html

Nie będę cytować bo szkoda bekę sobie psuć.

Miło mi, że śledzisz moje wpisy ;)

Niestety tekst napisałem zanim przekonałem się, że inFamous za drugim razem niczym nie przyciąga :(

Winny zawsze się tłumaczy.

Zacytuję cię "Jak się w to gra? Rewelacyjnie." tekst Macio o inFamous.

Nawet dzielnie bronił pasów w The Order

http://m.pssite.com/blog-9787-282-perspektywa_2_40_1_w_the_order__1886_i_bledne_rozumowanie__ze_ktos_nam_cos_zabiera_.html

Ciekawi mnie, czy po przejściu na xboxa, narzekał na pasy w tej grze i niższą rozdzielczość.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

jak dużo piszecie, nie nadążam w pracy czytać i musze w domu :whistling:

ten The Order w końcu będzie z pasami czy nie?

koniec roku 2014 raczej będzie należał do PS4 patrząc po tytułach

Opublikowano

Aha, a może frytki do tego?

Macio to hipokryta i tyle.

Bo? A gdzie ja tutaj krytykuje inFamous? Mówię, że to gra na jedno posiedzenie i stosowny zapisek też tam jest. Ogarnij dupę, bo rzucasz tą swoją hipokryzją na prawo i lewo kompletnie bezpodstawnie.

Opublikowano

jak dużo piszecie, nie nadążam w pracy czytać i musze w domu :whistling:

ten The Order w końcu będzie z pasami czy nie?

Wymien mi te tytuly.

Opublikowano

yyy...

Opublikowano

jak tam sonycrocsy, ile pre-orderów na ryse poszło? przypominam że na core 2 duo i 8800gt nie pójdzie.

na vaio na luzaku zagracie, ms odnotuje straty.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

jak tam sonycrocsy, ile pre-orderów na ryse poszło? przypominam że na core 2 duo i 8800gt nie pójdzie.

Ale bul dupki. X-box traci kolejnego exa po kwiatkach i zombie w 15fpsach. X-box has no games, a nie sorry, jest demo KI :D

Opublikowano

przecież znacie te tytuły, pewnie lepiej ode mnie

Opublikowano

Zaden trollinfg Macio to chorągiewka i hipokryta.

Czez, też i nie przeszkadza to sonoklapom lizania mu dupy. 

Opublikowano

Ale bul dupki. X-box traci kolejnego exa po kwiatkach i zombie w 15fpsach. X-box has no games, a nie sorry, jest demo KI :D

I demo Forzy
Opublikowano

przecież znacie te tytuły, pewnie lepiej ode mnie

Wymien, skoro postawiles taka teze to wymagam abys ja uzasadnil.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nawet dzielnie bronił pasów w The Order

http://m.pssite.com/blog-9787-282-perspektywa_2_40_1_w_the_order__1886_i_bledne_rozumowanie__ze_ktos_nam_cos_zabiera_.html

Ciekawi mnie, czy po przejściu na xboxa, narzekał na pasy w tej grze i niższą rozdzielczość.

Niezla bania - majac PS4 pisze referaty na temat pasow w gierce, ktora jednak okazuje sie szpila bez polotu i zmarnowanym potencjalem, gdy kupil Xbona ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Asseto Corsa - gra z najbadziej zaawansowanym silnikiem fizycznym, której nikt w świecie prawdziwych wyścigów nie zna. Adi blacharzu wracaj prostować oparcie krzesła biurowego Krzyś4

Opublikowano

Asseto Corsa - gra z najbadziej zaawansowanym silnikiem fizycznym, której nikt w świecie prawdziwych wyścigów nie zna. Adi blacharzu wracaj prostować oparcie krzesła biurowego Krzyś4

Też mnie to zastanowiło, muszę dziś sprawdzić ten tytuł
Opublikowano

Czyli MS traci kolejnego EX'a, nie ma co, te newsy podbudowuja moja pewnosc wzgledem tej platformy. Czekam na QB na PC, oh it's gonna happen.

Opublikowano

Czyli MS traci kolejnego EX'a, nie ma co, te newsy podbudowuja moja pewnosc wzgledem tej platformy. Czekam na QB na PC, oh it's gonna happen.

Oczywiście, że tak.

Przecież tę grę robi sprzedajne Remedy, które zaczynało od klepania Benchmarków na komputr.

Alan Wake wleciał na pieca, to i QB wleci. Oczywiste :).

Opublikowano

Nagle Ryse kluczowym eksem xD

przecież pare stron temu podrasa jarała się tym, ze Ryse dostał nagrodę za grafikę. Wiec jak, teraz Ryse nikogo?

Rysy nikogo
Opublikowano

tak po szybkiemu:

- Metro Redux 26 sierpnia
- Destiny 9 wrzesnia
- DriveClub 7 pazdziernika
- Środziemie: Cień Mordoru 7 pazdziernika
- No Man's Sky pazdziernik
- PlanetSide 2 pazdziernik

- Assassin's Creed: Unity  pazdziernik

- Sleeping Dogs pazdziernik
- Grand Theft Auto V listopad
- Project CARS listopad

napewno czegoś nie wymieniłem, nawet jeśli to multiplatformy to większy odbiór będzie na PS4

zobaczymy co pokaże premiera X1, ale nie sprzedadzą w 1msc tyle by zbliżyć sie do Sony

Opublikowano

To samo bedzie z Fable Legends :/

Ryse to nie jest jakas wielka szpila no ale taka polityka daje do myslenia NA CH*J MI TA KONSOLA.

Oj Xbox, nie bedzie dzisiaj miziania jak wroce z roboty :/

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czyli jedynym exem na xbone jest KI? Beka.

Opublikowano

Nagle Ryse kluczowym eksem xD

przecież pare stron temu podrasa jarała się tym, ze Ryse dostał nagrodę za grafikę. Wiec jak, teraz Ryse nikogo?

Rysy nikogo

No jak gra traci ekskluzywnosc to wiadomo, ze nikogo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.