Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego Sony>MS. Sony ma swoje wewnętrzne studia, które nigdy nie wydadzą gry po za PlayStation, a taki MS musi kupować gry od innych studiów, które potem i tak stają się multiplatformami. Po co komu w takim razie x-box?

Jak bym grał tylko na PC, to już pisałbym petycję o wypuszczenie na blachę tych infamousów i killzoneów.

Gry do ogrania za 3 zeta i po 2h usuń zawartość lokalną.

Juz biegne z wyjasnieniem. Posiadacze Xboksa dostaja najlepsze gry zaraz,po premierze systemu. Nie musza czekac 3-5 lat na to by wewnetrzne teamy skonczyly swoje projekty. Po ograniu Bioshock, Mass Effect'a posiadacze 360 zabrali sie za inne gry ktorych byla masa... na Xbone po ograniu gier startowych wszyscy posiadacze sa glodni kolejnych tytulow. Nikt nie zwraca uwagi, ze dana gra po roku czy 2 ukazala sie na innej platformie bo jara sie tym co zaraz bedzie wydane na Xbone.

Z posiadaczami PS3 i PS4 jest inaczej... bo nikogo nie interesuje premiera danej gry... licza sie 3 rzeczy - ilosc gifow dostepna na premiere, to ze na zawsze bedzie exclusive i data premiery w PS Plus.

Posiadacz Xbone dostaje najlepszy content jako pierwszy. Ogrywa dany tytul i patrzy w przod, Sonyslave co chwila patrza za siebie modlac sie o kolejne ochlapy w Plusie od Sony.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Chvj z tym Ryse. My wojownicy PC, czyli między innymi: ja i Ping, czekamy aż do sieci trafi informacja o prezentacji HL3. Oczywiście tylko na komputery klasy PC i najbardziej rewolucyjny sprzęt od czasów akceleratorów 3DFX Gogle Oculus Rift. Szok i niedowierzanie wśród kązolowców będzie długi i bolesny. I te pytania: co dalej robić? Grać na tych kąsolach z tabletowym CPU, czy przejść na najlepszy sprzęt do zabawy, jak i pracy, czyli PC? A czy w ogóle jesteśmy godzien? Wstąpić do hrabstwa razem z samym Gabenem. Na ten pytania już niedługo będzie musiał sobie odpowiedzieć każdy konsolomaniak.

Opublikowano

Słabo Zeratul, ale chociaż próbowałeś.

Opublikowano

A nie pomyślales, że mam tyle gier że w żadna nie chce mi się grać aktualnie?

To jest jeden ze smutniejszych postów na tym forum. Z drugiej strony trafia w punkt i pokazuje esencję grania na PC.

"Mam tyle gier, ze w żadną nie chce mi sie grac aktualnie". Boże ile w tym prostym, dwunasto wyrazowym zdaniu jest prawdy o blacharskim świecie przegranych ludzi, którzy zblazowani i zniechęceni litrami g,ówna wylewającego sie ze Steamowego szamba tracą chęć do swojego hobby. Czy wyobrażacie sobie jakąkolwiek grupę osób, której należy bardziej współczuć? Te karły gamingu ciągnące z neta kolejne dzieło sztuki zrobione w piwnicy w Masaczjusets, same zjadają swój ogon niszcząc to, co kiedyś kochali najbardziej.

"Mam tyle gier, ze w żadną nie chce mi sie grac aktualnie" Do tego doprowadzili rynek pseudogracze, tak bardzo zniszczyli cos, co moze kiedyś stanowiło ich prawdziwe jestestwo.

Metry, kilometry, setki kilometrów wyżej stoją xbockie bękarty, ktore coprawda grają w 720p i pobierają te kolejne patche aby gry jakością zbliżyły sie do produktów Nadkonsoli, jednak kiedy stoi sie z boku i patrzy jak tańczą przez Kinektem, jak podniecają sie Januszfallem po nocach, z jakim wyczuciem mówią komendę Xbox Log Out to czołowiek sie śmieje, ale widzi PASJĘ. Zaangażowani cebularze kitrają kolejne złotówki z renty na puszkę Harnasia i walczą po nocach biegając po ścianach w 12 osób na serwerze. Żyją tym.

A blacharnia? A blacharnia na to:

"Mam tyle gier, ze w żadną nie chce mi sie grac aktualnie"

Czytam to kolejny raz i nie wierzę jak mozna w życiu tyle stracić. Jak mozna pozbyć sie pasji w imię Steam Sales, jak mozna pozbyć sie emocji w imię Humble Bundle, jak mozna oddać serce za jak największą ilośc pseudo innowacyjnych gier dla gimbusów. Nie wierze w końcu jak mozna tak jawnie oddać to, co sprawiało w życiu tyle radości.

W takiej sytuacji, przy takich poglądach, przy tak kompletnie straconych pasjach i zniszczonym hobby jedyną rzeczą dla blacharni, która moze uratować ich dumę, to wniosek o usunięcie konta z forum.

Jest mi wstyd za Was i za to, ze pozwoliliscie umrzeć Waszemu wnętrzu. Jest mi wstyd za to, co zrobiliście ze swoją pasją. Jest mi wstyd za to Wasze beczkowe granie przy biurkach - zgarbieni jak te skrzaty, te muły bez pasji, bez emocji. Wstyd z Wami dzielić forum.

Jest jednak dla Was nadzieja, światło w tunelu. Włączcie emocje, włączcie z powrotem radość i chęć życia. Zapraszamy

PlayStation 4

This is Living

#4theplayers

Aż się wzruszylem, brutalna prawda, 10/10.
Opublikowano

Marian czego znowu zbzikowałeś?

Opublikowano

Widzę, że dalej są ameby, które łykają posty waldka. xD

Opublikowano

Dlatego Sony>MS. Sony ma swoje wewnętrzne studia, które nigdy nie wydadzą gry po za PlayStation, a taki MS musi kupować gry od innych studiów, które potem i tak stają się multiplatformami. Po co komu w takim razie x-box?

Bo sonyslave'y w 90% wcale nie grają na piecach tak jak to wciskają po forach internetowych?

Opublikowano

A kto by chciał grać w jakieś Rysy czy Dead Risingi, na dodatek na maszynie do pisania? To jest po prostu pierwszorzędny powód do beki z podgraczy. Exy na PS4 - nie dla psa kiełbasa. Exy na xbone - każdy pryszczaty szczawik może ograć na komunijnym blaszaku.

Opublikowano

W Dead Rising może bym i jeszcze pyknął jakbym nie miał dużych growych zaległości ale Ryse? Proszę was, szkoda czasu na kolejny benchmark od Craptek.

Opublikowano

Z dupy.

Za dowód wystarczą akcje jak ścisk mało szlachetnej części ciała klapków o Wiedźmina 2 na X360 itp.

Ale żyjcie sobie dalej w Nibylandii, w której plejstejszynowe janusze gamingu grają na piecach :)

Opublikowano

Z dupy.

Za dowód wystarczą akcje jak ścisk mało szlachetnej części ciała klapków o Wiedźmina 2 na X360 itp.

Ale żyjcie sobie dalej w Nibylandii, w której plejstejszynowe janusze gamingu grają na piecach :)

Albo podnieta, że końcu pierwszy Mass Effect wyszedł na ps3 bo przed dwójką dostali interaktywny komiks iksde woblobloelfel dubstep

Opublikowano

Z dupy.

Albo podnieta, że końcu pierwszy Mass Effect wyszedł na ps3 bo przed dwójką dostali interaktywny komiks iksde woblobloelfel dubstep

Wiadomo, wszystkie janusze z PS grają na piecach, a po zakupie PS4 "O BOŻE INDYKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTĘ KONESERĘĘĘĘ!!!!"*

*2 letnie indyki z PC :P

Opublikowano

Podnieta Outlastem mimo po pół roku kiedy gra była na PC to samo.

Opublikowano

Adi gra w ustawieniach na low w FHD, w końcu to wyścigówka, dropy animacji nie przeszkadzajo

Adi żaden szanujący sie zawodowy kierowca nie gra na PC, wiec Bekasetto Corsa zostaje tylko dla nerdów modów oraz graczy do lat 12.

Ta potrafi mi chodzić na max w 120 fpsach, nie jest wymagająca.

Pewnie zawodowi kierowcy grają na konsoli w Gran Turismo

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Już o tym było przy okazji tego jak Mendrek uległ marketingowi GT Academy.

W racery na poziomie gra się na triple screenie w stabilnych klatkach. Polecam na przykład sprawdzić setup Rene Rasta

Co ty mi tu o konsolach mówisz.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia i dominacja kochanego sony jak za czasów ps2.

PS4-logo.png  181,841

3DS-logo.png  111,342

WiiU-logo.png  61,782

XOne-logo.png  53,927

PS3-logo.png  48,356

PSV-logo.png  32,449

X360-logo.png  27,419

Wii-logo.png  7,856

PSP-logo.png  5,837

axn4y.gif

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Xbox zgwalcony xD. Poszlo wiecej PS4 w Europie niz w USA o_O

Opublikowano

Ja się grzecznie pytam proszę mi podać powody zakupu xbox one jak wyścigi mnie nie interesują, Halo kiedyś przeszedłem i to wszystkie części (patrz mój gs jak nie wierzysz) a z wyścigów tylko PGR3 i 4 :D

Tak szczerze proszę odpowiedzieć. A i mam bardzo dobrego PC który Crysisa 3 , Titanfalla czy Bf4 (bete pełniaka nie miałem) udźwignął w ultra.

Dobrze że kupiłem wii u :)

Opublikowano

To dlatego, że w Japonii jeszcze nie było premiery XO.

Opublikowano

Ja się grzecznie pytam proszę mi podać powody zakupu xbox one jak wyścigi mnie nie interesują, Halo kiedyś przeszedłem i to wszystkie części (patrz mój gs jak nie wierzysz) a z wyścigów tylko PGR3 i 4 :D

Tak szczerze proszę odpowiedzieć. A i mam bardzo dobrego PC który Crysisa 3 , Titanfalla czy Bf4 (bete pełniaka nie miałem) udźwignął w ultra.

Dobrze że kupiłem wii u :)

ori, so, phantom dust. no i jedyna bijatyka na next-geny jak na razie. i project spark xD.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ori na pc,  so ok poczekam na recenzje bo wcześniejsza gra fps od tego studia była kiepska, phantom dust co to jest ? chyba też bijatyka a mnie to nie interesuje tylko mortal i tekken, project spark chyba też na pc :)

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.