Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ori to śliczna metroidvania. co do phantom dust do zacytuje samego siebie:

remake jedno z najbardziej przeoczonych perełek na pierwszego xkloca tworzony przez prawdziwych fanów, którzy oprócz podkręcenia grafiki do dzisiejszych standardów balansują system tak, żeby dostarczał jak najmiodniejszej rozgrywki. pomyśl o tym jak o bijatyce/strzelance na trójwymiarowych arenach połączonej z elementami karcianki znanymi z kingdom hearts: chain of memories czy the world ends with you. wszystko podane w post-apokaliptyczno-onirycznym sosie.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jezu Chryste Phantom Dust to nie bijatyka x_X

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

masz też slashera od platinium ze smokami, ale to daleka przyszłość i nic nie ma oprócz rendera.

Opublikowano

Janusze jak zwykle nawet nie wiedza jakiego gatunku sa ciekawe ip, bo graja tylko w te unchartedy, watch dogsy i titanfalle xD

Opublikowano

wypraszam sobie titanfall mnie znudził po 6-7 godzinach a Watch Dogs po 3-4 i już nawet nie mam  :)  Uncharted to nie jest moja ulubiona seria. Od Naughty dog wolę The Last of US.  a ps3 kupiłem dla MGS4 kiedyś :D   

Czemu nikt nie wymienił Quantum Break ? :D To chyba jedyna gra która do mnie przemawia i nie będzie na pc.  Gra Platinium nie wiadomo kiedy wyjdzie a za miesiąc sobie pogram w ich bayonette 2 :P

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Nie chcę wiedzieć co z nim robiłeś.

Opublikowano

oj (pipi)enie ! ja mam 2 pady od listopada i oba bez wad. Fakt mało gram bo nie ma w co ale ... ! :D

Opublikowano

Na ten rok to glownie Sunset I Ori. Na poczatku 2015 licze na Quantum a pozniej wlasnie Phantom Dust.

Opublikowano

te foty to ze standa w media markt

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W racery na poziomie gra się na triple screenie w stabilnych klatkach. Polecam na przykład sprawdzić setup Rene Rasta

Adi dajesz doyebany setup, podczas gdyż 75% graczy PC nie gra nawet w Full HD.... z czym Ty do ludzi. Obstawiam, że nawet Ty masz max 2 monitory, podobnie jak ping, o wielomonitorowych uchwytach nie wspomnę, reszta blacharstwa to 1 monitor 1024x768 i gry na fejsbuczku, ewentualnie bluber z lapkiem z drewna z configiem z czasów dominiacji Windows 3.11 grający w offowe produkcje by 1 osoba. 

Gdyby tak wyglądał przeciętny config u każdego na chacie to nie miałbym pytań, tymczasem 90% blacharstwa leci na kompie z biedry, dociąganych sterach w wersji beta z netu "bo nie działa" oraz grach z torrentów. (+ fora "czy mi pójdzie" oraz "czemu się wiesza")

Z czym do konsol, bezpardonowych władców elektronicznej rozrywki, którzy nadają ton rasie plebsu.

Serio:

XONE >>>>>>>>>>>>>>>ruda broda teki>>>>>>>>>>>>winner>>>>>>>>>>>>>>>blacharstwo

a teraz kliknij Start i narra bo tu dyskusja o przyszłości branży się toczy, nie dla psa kiełbasa. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Adi o jednym, walduś o czymś innym, aby wywyższyć swoje chvjowe plejstejszyn 4 ponad wszystko. xD

Opublikowano

W racery na poziomie gra się na triple screenie w stabilnych klatkach. Polecam na przykład sprawdzić setup Rene Rasta

Adi dajesz doyebany setup, podczas gdyż 75% graczy PC nie gra nawet w Full HD.... z czym Ty do ludzi. Obstawiam, że nawet Ty masz max 2 monitory, podobnie jak ping, o wielomonitorowych uchwytach nie wspomnę, reszta blacharstwa to 1 monitor 1024x768 i gry na fejsbuczku, ewentualnie bluber z lapkiem z drewna z configiem z czasów dominiacji Windows 3.11 grający w offowe produkcje by 1 osoba. 

Gdyby tak wyglądał przeciętny config u każdego na chacie to nie miałbym pytań, tymczasem 90% blacharstwa leci na kompie z biedry, dociąganych sterach w wersji beta z netu "bo nie działa" oraz grach z torrentów. (+ fora "czy mi pójdzie" oraz "czemu się wiesza")

Z czym do konsol, bezpardonowych władców elektronicznej rozrywki, którzy nadają ton rasie plebsu.

Serio:

a teraz kliknij Start i narra bo tu dyskusja o przyszłości branży się toczy, nie dla psa kiełbasa. 

O ironio... nasmiewa sie z tego, ze gracze PC nie graja w Full HD, a sam gra tylko w BF4 a fapuje nad kazda mozliwa giereczka na PS4...

Opublikowano

znowu (pipi)enie :) posiadanie 3 monitorów to teraz koszt powiedzmy ps3 :P a dobrych to ps4.

Sam mam 2 bardzo fajne i nie wykosztowałem się na tym. Sam pc do takiego grania z monitorami będzie tańszy niż DOBRY TV z ps4. JA nie mówię tu o telewizorach z przeceny w mm tylko o dobrych modelach za porządną kasę.

No ale o czym ja mówię takie janusze gejmingu jak Walduś nigdy tego nie pojmą :) Piją z przeceny i kupują na przecenach albo w ratach 0 % :D

Opublikowano

To jak to jest z tym pc, podlaczony w salonie pod tv czy monitor i taboret?

Opublikowano

Serio:

Waldek ogarnij się bo to już nie jest ani trochę śmieszne.

Nie rozmawialiśmy o "większości" i takich typowych januszach jak Ty tylko o ludziach którzy poważniej grają w racery.

Opublikowano

Sam mam 2 bardzo fajne i nie wykosztowałem się na tym. Sam pc do takiego grania z monitorami będzie tańszy niż DOBRY TV z ps4.

bardzo Cię proszę, obejrzyj jeszcze raz ten filmik, zobacz jakie koleś ma monitory, sprawdź ich cenę, sprawdź cenę jego PC + uchwyty na mońki a potem sprawdź jeszcze raz cenę dobrego TV do PS4 wraz z PS4 i niech będzie, że uchwytem na TV.

Potem spokojnie włącz CW i napisz WALDUŚ JA BARDZO PRZEPRASZAM JAK NIE WIEDZIAŁEM BARDZO MI PRZYKRO JESTEŚ NAJLEPSZY I PS4 TEŻ OD DZIŚ TYLKO  #4THEPLAYERS 

moje uszanowanie! :*

edit

Adi

ale na takiej zasadzie porównania są bez sensu - porównujesz setupy za grube hajsy do budżetowego sprzętu za parę kilo złotych (PS4+akcesoria). To rozumiem teraz już z braku argumentów porównujemy konsole do benchmarkowego PC, którego większość z nas oglądnie na YT? 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

tylko mortal i tekken

jaki casul

Opublikowano

Sam mam 2 bardzo fajne i nie wykosztowałem się na tym. Sam pc do takiego grania z monitorami będzie tańszy niż DOBRY TV z ps4.

bardzo Cię proszę, obejrzyj jeszcze raz ten filmik, zobacz jakie koleś ma monitory, sprawdź ich cenę, sprawdź cenę jego PC + uchwyty na mońki a potem sprawdź jeszcze raz cenę dobrego TV do PS4 wraz z PS4 i niech będzie, że uchwytem na TV.

Potem spokojnie włącz CW i napisz WALDUŚ JA BARDZO PRZEPRASZAM JAK NIE WIEDZIAŁEM BARDZO MI PRZYKRO JESTEŚ NAJLEPSZY I PS4 TEŻ OD DZIŚ TYLKO  #4THEPLAYERS 

moje uszanowanie! :*

edit

Adi

ale na takiej zasadzie porównania są bez sensu - porównujesz setupy za grube hajsy do budżetowego sprzętu za parę kilo złotych (PS4+akcesoria). To rozumiem teraz już z braku argumentów porównujemy konsole do benchmarkowego PC, którego większość z nas oglądnie na YT? 

Ten twoj LG to dobry TV?

Opublikowano

Tak samo jak z graniem na padzie - niby każdy gra z padem w łapie na kanapie w salonie przed dużym tv, a jak spytasz czy divinity obsługuje pada, to coś o paraolimpiadzie bredzą. Wbrew zaklinaniu rzeczywistości przez rycerzy blachy obraz pecetowca jest jeden:

Almarl.jpg

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Tak samo jak z graniem na padzie - niby każdy gra na kanapie w salonie przed dużym tv, a jak spytasz czy divinity obsługuje pada, to coś o paraolimpiadzie bredzą.

No jak się nie ma pojęcia o czymś to najlepiej powiedzieć, że ktoś bredzi. Typowy klapkowy janusz. xD

A Walduś ładna hipokryzja. Sam zarzuca, że ktoś porównuje super sprzęt gamingowy, który ma mniejszy procent posiadaczy PC, a twierdzi, że każdy posiadacz PS4 ma TV 60+ cali. BECZUNIA.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie no, chyba lepiej niż z graniem na 2 pady 1v1, czy w co-opie. Wiadomo że niby można, ale żaden blacharz się tym nawet nie deklarował. xD

Opublikowano

Bardzo przyjemnie gra mi się w Fifę 14 na 2 pady na komputerze osobistym.

Opublikowano

@ragus

Po podłączeniu do dużego tv i kina domowego, ma się rozumieć? Jeśli choć połowa blacharzy tak się bawiła, nie było by zadnych "ale".

Oprócz licytacji na exy ma się rozumieć...

Opublikowano

A Walduś ładna hipokryzja. Sam zarzuca, że ktoś porównuje super sprzęt gamingowy, który ma mniejszy procent posiadaczy PC, a twierdzi, że każdy posiadacz PS4 ma TV 60+ cali. BECZUNIA.

to akurat sama prawda. obecnie przerzucamy się na coś około 80 cali. Od 2015 roku tylko paraboliczne ekrany 102 cale. 

a Ty jak tam? dalej CRT, karta wydala odświeżanie 60Hz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.