Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@ragus

Po podłączeniu do dużego tv i kina domowego, ma się rozumieć? Jeśli choć połowa blacharzy tak się bawiła, nie było by zadnych "ale".

Oprócz licytacji na exy ma się rozumieć...

15 calowa Toshiba i 2 taborety.

Nie no, 32 cale i zestaw głośników LG. W przyszłości na pewno rozważę taki setup w moim (miejmy nadzieję) własnym dużym pokoju, bo na stancji w małym pokoju zbytnio nie zalaszaleję. Za to Ojciec nie narzeka, podłączył se stacjonarkę do 42 calowego TVka w dużym pokoju, dokupił to

B005DKZTMG_K400_FOB_US_lg.jpg

i nałogowo nakur,wia filmy na kinomaniaku/czyta onet. Także odpowiadając może trochę pokrętnie na pytanie, jeżeli za kilka lat będę miał high-endowego PCta, to z przyjemnością podłączę go w dużym pokoju.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Diablo 3: RoS w 1080p@60fps na Xbone, a tu taka cisza?

Beka z klapków.

Opublikowano

Diablo 3 na tych konsolach to powinno być downsamplowane z 3200x1800, także z 1080p łaski nie robią.

Opublikowano

Waldus napisal posta i ledwo wyszedl na plus, taki mamy tutaj atak blacharzy o_O. W takim wypadku nawet ja bylem zmuszony dac plusika. KONSOLOWI BRACIA DO BOJU.

Opublikowano

Walduś trochę jak Korwin z tymi jego kucami. Co by nie wypluł, wszystko łykną.

WAL-DE-MAR

WAL-DE-MAR

WAL-DE-MAR

Opublikowano

Walduś Dżej Kej Em Tsung.

Opublikowano

Pogralem chwilę w tą Corse wczoraj i fakt gra jest dobra ale jakoś specjalnie ta fizyka nie odstaje od tej z Forzy 5,oczywiście nie ma porównania do żadnego innego "symulatora" z konsol.

Opublikowano

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia i dominacja kochanego sony jak za czasów ps2.

PS4-logo.png  181,841

XOne-logo.png  53,927

VVa3lael6prlrxuidU61Z7BAo2_1280.png

Opublikowano

Syn Roma na pc - beka z xone ciagle na propsie :D :D

Opublikowano

już widzę te komentarze na GOLu... PÓJDZIE MI? ALE GRAFA ZAYEBISTA, (pipi)AĆ GEJMPLEJ

Opublikowano

super te exy plants&zombie, titanfall, ryse - ONLY ON XBOX ONE (pipi)y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia i dominacja kochanego sony jak za czasów ps2.

PS4-logo.png 181,841

XOne-logo.png 53,927

Lepiej tego ująć się nie da, tylko co z tego, lada chwila mega tona na 6x wychodzi czyli SO i dominacji będzie kres.
Opublikowano

Skoro Ryse wyleciał z listy, to jak rozumiem aktualnie Xbox One posiada tylko jednego exa - Forze 5. Czy coś pominąłem?

Opublikowano

lococycle (pipi)o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Skoro Ryse wyleciał z listy, to jak rozumiem aktualnie Xbox One posiada tylko jednego exa - Forze 5. Czy coś pominąłem?

KI demo, i Forza demo i GOTY skutery na wodzie.
Opublikowano

Tak widze posty Waldemara.

Przygotowujemy dwa biszkopty. Z dwóch jajek oddzielamy białka od żółtek i ubijamy pianę. Gdy jest już sztywna, dosypujemy 3 łyżki cukru i ubijamy nadal. Dodajemy żółtka nie przestając miksować. Następnie delikatnie dosypujemy 3 łyżki przesianej mąki wraz z proszkiem do pieczenia (pół łyżeczki). Delikatnie mieszamy. Formę do pieczenia (o wymiarach 12 cm x 25 cm) wykładamy papierem i wypełniamy ciastem. Pieczemy około 30 minut w 170ºC. Drugi biszkopt przygotowujemy tak samo, z tą różnicą, że dodajemy 1,5 łyżki mąki i 1,5 łyżki kakao. Jeśli mamy dwie takie same formy, możemy oczywiście piec biszkopty jednocześnie.

Całe jajka ubijamy wraz z cukrem w naczyniu umieszczonym nad naczyniem z gorącą wodą. Taki zabieg sprawia, że cukier doskonale się rozpuszcza, a powstała masa jest puszysta. Masło ucieramy i dodajemy po łyżce przygotowane masy jajecznej. Czynność tę wykonujemy bardzo delikatnie, aby krem się nie zwarzył. Ważne, aby masę dodawać do masła w bardzo małych ilościach. Tak powstały krem dzielimy na dwie porcję, do jednej możemy dodać odrobinę soku z cytryny, do drugiej kakao.

Wystudzone biszkopty delikatnie przecinamy na pół. Do wody dodajemy alkohol i kwasek cytrynowy. Ponczujemy pierwszy blat biszkoptu, następnie smarujemy go dżemem z czarnej porzeczki. Ja użyłam domowego, przetartego dżemu o dosyć rzadkiej konsystencji, który doskonale nadaje się do takich wypieków. Każdy biszkopt skrapiamy ponczem. Na krem nakładamy ciasto w innym kolorze, kolejne warstwy to krem – biszkopt – krem – dżem – biszkopt. Na sam koniec ciasto smarujemy pozostałym kremem. Oczywiście kolejność kolorów jest dowolna. Ciasto schładzamy w lodówce najlepiej kilka godzin. Smacznego.

Opublikowano

PS4-logo.png 181,841

XOne-logo.png 53,927

Lepiej tego ująć się nie da, tylko co z tego, lada chwila mega tona na 6x wychodzi czyli SO i dominacji będzie kres.

Mogę się założyć, że jedyny miesiąc w tym roku, w którym xone sprzeda się lepiej, to ten kiedy pojawi się składanka Halo. Ogólnie od września next gen od Sony i to coś od Microshitu dostanie ładny kop sprzedażowy. Same multiplatformy zrobią robotę, bo marki są bardzo znane, Destiny, AC, Far Cry, Fifa, CoD czy PES. Własnie w tym okresie wiele osób zdecyduje się na kupno nowej konsoli.

Opublikowano

KI demo, i Forza demo i GOTY skutery na wodzie.

Demo to nie jest bez przesady , bardziej samodzielne DLC.

Czyżby szykował się powrót Sierry

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Half Life 3 confirmed.

Opublikowano

Mogę się założyć, że jedyny miesiąc w tym roku, w którym xone sprzeda się lepiej, to ten kiedy pojawi się składanka Halo.

Ale chyba tylko w USA.

A PS4 oczywiście dominuje w sprzedaży, ale darujcie sobie podawanie wyników z vgchartz. Wystarczy sobie porównać ich liczby z tymi z NPD i od razu widać, że swoje biorą z dupy.

Opublikowano

Half Life 3 confirmed.

Source 2 juz w toolsach na STEMIE, czekac tylko na oficjalny announcement a pozniej zapowiedzi HL3 i nowego L4D.

Dawaj Gaben, my body is ready.

ps. tak bedzie

Opublikowano

Mógłby Gaben wam trola zrobić i wydać HL3 tylko na konsole

Opublikowano

Mógłby Gaben wam trola zrobić i wydać HL3 tylko na konsole

Obvious+fag+is+obvious+_09438508a11b2be2

Opublikowano

Apropo Source 2:

Dota 2 on Xbox evidence found in the Source 2 engine files. LOTS of evidence its coming. Could be huge. Interestingly there is zero Playstation code.

dota_ugccontentcoresoundstackssoundstacks_core.vsndstck

Code:

"xbox_dashboard_music" { "data_type" "float" "value" "1.0" }

dota_ugccontentcoredevvguimaterialshudxbox_reticle.vtex

dota_ugcgamebinwin64engine2.dll

Code:

(Only used when hosting xbox games). Send clients updates at the same time. This saves CPU because the server will encode and calc deltas on less frames --- Dedicated Server for Xbox. Not using STEAM. --- XboxSystemInterface001 --- CXboxSystem::EnumerateAchievements c:buildslavesource2_dota_rel_win64buildsrcengine2xboxsystem.cpp -- gameui_xbox

dota_ugcgamebinwin64client.dll

Code:

XboxDialogs.res / resource/UI/XboxDialogs.res

dota_ugcgamebinwin64server.dll

Code:

ERROR: CSource2Server::Connect - Failed to connect to xboxsystem 

dota_ugcmanifestall_shipping_files.txt

Code:

game/dota_imported/resource/ui/xboxdialogs.res@2166751

Na poczatek DOTA 2 a pozniej Half Life 3 na PC i Xbox One <3 Wiadomo ch*j z tym bo klapeczki ograja sobie na laptopach xD

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.