Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I tak trzymać!

czemu ten kalafior mi non stop minusa daje ? 

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Fanek

No a na konsole w ogole nie ma patchy day one XD. A od takiego Blizzarda to kazdy powinien sie uczyc jak wspierac swoje gry po premierze.

nie mam nic do Blizzarda, jak nikt inny słuchają wypowiedzi fanów i naprawiają co trzeba

2 lata temu byłem w Irvine w siedzibie, jestem w małym stopniu związany z tą firmą

takie 400mln straty chyba troche sie odczuwa...

gogo X1, na rynku muszą być 2 konsole bo nam CW zamkną

Opublikowano

Parodia ten DC. Czy oni zrobili w tej grze coś więcej niż grafika?

Opublikowano

Kilka dni temu Paul Rustchynsky z Evolution Studios zapowiedział oficjalnie obecność trybu fotograficznego w Driveclub (PS4). Niestety z funkcji tej nie skorzystamy w dniu premiery gry.

Dyrektor projektu poinformował za pośrednictwem twittera, że opcja robienia zdjęć zostanie dodana już po pojawieniu się tytułu na rynku, a więc podobnie jak będzie to miało miejsce z efektami pogodowymi.[/size]

Rustchynsky nie określił jednak, kiedy dokładnie tryb zdjęć zostanie udostępniony graczom. Wypada mieć nadzieję, że więcej szczegółów na ten temat poznamy w trakcie targów gamescom w Kolonii (13–17.08).[/size]

Beczunia?

10 lat temu gry były jak niemieckie autostrady - po przecięciu wstęgi na otwarcie, były gotowe, niezawodne.

Teraz developerzy podchodzą do sprawy jak polski budowlaniec - "autostrada" jest dziurawa, łatana na bieżąco, asfalt kładą na bieżąco. Dlaczego? Bo gracze na to pozwolili. Era konsolowego greenlighta, wybrakowane gry w wiecznej becie, masa patchy dzień w dzień. Za 5-10 lat to już zupełnie będzie kosmos, rynek zdominowany przez gry free 2 play i gó.wniane indyki. Prawdziwi gracze przerzucą się na retro albo pecety z emulatorami. Wspomnicie moje słowa.

babavanga.jpg

Tylko Nintendo.
Opublikowano

Systen społecznościowy. xxBluber1990_PLxx ukończył wyścig na trasie Tuluza Circuit, Macius56 i GTA_KRATOS_PL lubią to.

Opublikowano

To ja.

Opublikowano

Kilka dni temu Paul Rustchynsky z Evolution Studios zapowiedział oficjalnie obecność trybu fotograficznego w Driveclub (PS4). Niestety z funkcji tej nie skorzystamy w dniu premiery gry.

Dyrektor projektu poinformował za pośrednictwem twittera, że opcja robienia zdjęć zostanie dodana już po pojawieniu się tytułu na rynku, a więc podobnie jak będzie to miało miejsce z efektami pogodowymi.[/size]

Rustchynsky nie określił jednak, kiedy dokładnie tryb zdjęć zostanie udostępniony graczom. Wypada mieć nadzieję, że więcej szczegółów na ten temat poznamy w trakcie targów gamescom w Kolonii (13–17.08).[/size]

Beczunia?

10 lat temu gry były jak niemieckie autostrady - po przecięciu wstęgi na otwarcie, były gotowe, niezawodne.

Teraz developerzy podchodzą do sprawy jak polski budowlaniec - "autostrada" jest dziurawa, łatana na bieżąco, asfalt kładą na bieżąco. Dlaczego? Bo gracze na to pozwolili. Era konsolowego greenlighta, wybrakowane gry w wiecznej becie, masa patchy dzień w dzień. Za 5-10 lat to już zupełnie będzie kosmos, rynek zdominowany przez gry free 2 play i gó.wniane indyki. Prawdziwi gracze przerzucą się na retro albo pecety z emulatorami. Wspomnicie moje słowa.

babavanga.jpg

Tylko Nintendo.

Obiektywnie patrząc jako jedyni opierają się ch,ujowym praktykom. Fakt, sprzęt nie jest nawet małym zderzaczem pikseli, ale ma konsolowe gry.

Opublikowano

Ja zawsze powtarzam, że #tylkoNintendo, to mnie nikt nie słucha...

Opublikowano

mnie nikt nie słucha...

Przyzwyczaj sie :teehee:

Opublikowano

mnie nikt nie słucha...

Przyzwyczaj sie :teehee:

Cicho, bo koralików nie będę robił! 

Opublikowano

Jak tam nastroje wśród posiadaczy Xboksów przed premierą Master Chief Collection? Zapasy są już robione?

v6K7saS.jpg

Opublikowano

Obiektywnie patrząc jako jedyni opierają się ch,ujowym praktykom. Fakt, sprzęt nie jest nawet małym zderzaczem pikseli, ale ma konsolowe gry.

Najwiekszy plus ze nie wprowadzili tych (pipi)anych achievementów.

Opublikowano

Najwiekszy plus ze nie wprowadzili tych (pipi)anych achievementów.

Ale nadal mają region locka.
Opublikowano

No lipa, ds nie miał, nie wiem po cholere wrocili do tego przy 3ds. Jednak nadal sa najlepsi.

Opublikowano

Dyrektor projektu poinformował za pośrednictwem twittera, że opcja robienia zdjęć zostanie dodana już po pojawieniu się tytułu na rynku, a więc podobnie jak będzie to miało miejsce z efektami pogodowymi.

Rustchynsky nie określił jednak, kiedy dokładnie tryb zdjęć zostanie udostępniony graczom. Wypada mieć nadzieję, że więcej szczegółów na ten temat poznamy w trakcie targów gamescom w Kolonii (13–17.08).

Beczunia?

kolejna beczunia ze szrota ps4 bez gier z drugiej strony to smutne czasy że gry wychodzą w fazie beta i łatane są patchami a jeszcze gorzej jak lemingi typu Moldar bronią takich praktyk bo to ukochane $ony ;/

Ryse na PC, ciekawe jak się sprzeda. Titanfall mając premierę w tym samym momencie na xboxach/pc ma sprzedaż na poziomie 3mln vs 300tys.

Opublikowano

Ryse na PC, ciekawe jak się sprzeda. Titanfall mając premierę w tym samym momencie na xboxach/pc ma sprzedaż na poziomie 3mln vs 300tys.

Co cie tak dziwi? Na pc masz mase gier, na xbone posucha, to sie boty rzuciły jak szczerbaty na suchary.

Opublikowano

Czy jest jakiś post daddy'ego, który nie zacznie się od słów "kolejna beczunia ze szrota ps4..." albo "kolejny dzień, kolejna beka..."?

Opublikowano

Sprawdzimy juz niedługo*

* - jeśli nie przeloza premiery.

Opublikowano

MS traci 500 baniek na Xboxie, traci kolejnego Exclusive'a. Ale beczunia bo jakis tryb photo zostanie dodany w patchu, co ta bociarnia ostatnio to ja nawet nie...

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

MS traci 500 baniek na Xboxie, traci kolejnego Exclusive'a. Ale beczunia bo jakis tryb photo zostanie dodany w patchu, co ta bociarnia ostatnio to ja nawet nie...

Wytłumacz mi co ma mnie obchodzić to że jakieś korpo jest w du.pe? Sony też jest na skraju a nikt beczki z tego nie toczy.

Wytłumacz mi co ma mnie obchodzić to że jakieś korpo jest w du.pe? Sony też jest na skraju a nikt beczki z tego nie toczy.

Opublikowano

Czy jest jakiś post daddy'ego, który nie zacznie się od słów "kolejna beczunia ze szrota ps4..." albo "kolejny dzień, kolejna beka..."?

Tak, kolejny ból dupy kidnappy   :sweat:  

Wracając do tematu to jeszcze jedna beczunia z obory $ony:

http://www.ppe.pl/news-30151-czy_sce_oszukuje_graczy_w_materialach_promocyjnych_killzone__shadow_fall_.html

W Killzone: Shadow Fall Guerrilla wykorzystało technologię zwaną "temporalną reprojekcją", by osiągnąć rozdzielczość 1080p w trybie multiplayer. Pojawia się w tym miejscu pytanie, czy mamy tu do czynienia z prostym przeskalowaniem grafiki? W takim przypadku okazałoby się, że Shadow Fall nie działa w natywnej rozdzielczości 1080p po włączeniu trybu sieciowego.

Grupa ekspertów i prawników z Kalifornii postanowiła wytoczyć SCEA proces sądowy, oskarżając firmę o "kłamstwa marketingowe". Edelson PC twierdzi, że deweloperzy Killzone: Shadow Fallwcale nie osiągnęli natywnej rozdzielczości 1080p, wykorzystując metodę "temporalnej reprojekcji". SCEA zostało w związku z tym oskarżone o kłamstwa w reklamach, nieuczciwą konkurencję i oszustwo. Grupa żąda od wydawcy zapłacenia 5 mln dolarów.

$ony takie dobre ale czego się po nich  spodziewać skoro celują do januszy i casuali którzy na YT widzieli kiedyś 60fpsów albo milion drzew xD.

Opublikowano

Masz racje, kogo w CW moze obchodzic ze Playstation przynosi zyski a Xbox straty, kogo tez obchodzi ze oddaja exclusivy. Wszystkich obchodzi brak photomode'a na premiere DC.

Dzieki za sprostowanie blubi, ty to zawsze potrafisz racjonalnie podejsc do wszystkiego.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No wcale. Swego czasu 90% postów Zeratula było o tym.

Opublikowano

Kilka dni temu Paul Rustchynsky z Evolution Studios zapowiedział oficjalnie obecność trybu fotograficznego w Driveclub (PS4). Niestety z funkcji tej nie skorzystamy w dniu premiery gry.

Dyrektor projektu poinformował za pośrednictwem twittera, że opcja robienia zdjęć zostanie dodana już po pojawieniu się tytułu na rynku, a więc podobnie jak będzie to miało miejsce z efektami pogodowymi.

Rustchynsky nie określił jednak, kiedy dokładnie tryb zdjęć zostanie udostępniony graczom. Wypada mieć nadzieję, że więcej szczegółów na ten temat poznamy w trakcie targów gamescom w Kolonii (13–17.08).

Beczunia?

kolejna beczunia ze szrota ps4 bez gier z drugiej strony to smutne czasy że gry wychodzą w fazie beta i łatane są patchami a jeszcze gorzej jak lemingi typu Moldar bronią takich praktyk bo to ukochane $ony ;/

To weź lemingu poczytaj jeszcze raz, bo nie bronie tego, a nawet uważam, że niepotrzebnie zapowiadają przed premierą coś, czego nie będzie. Juz moja 6 letnia bratanica lepiej czyta od ciebie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.