Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bomby prawdy o ms to zmiana tematu na Nintendo?

W Twojej głowie śmieszny hipokryto.

Macie gdzieś jego real fotę? nie dość, że non stop daje mi minusy z powodu  kolejnego pryszcza który dziś rano pokazał mu się na  (pipi)e i ogólnie wpienia mnie nie miłosiernie, dał bym upust nienawiści i sprawdził czy zęby mu za gęsto nie rosną :D jak tylko go spotkam na ulicy.

Guwno byś zrobił. Uwielbiam internetowych cwaniaczków.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kiedy jakiś slasher na ps4?

Po tym jak Soul spuści wpie,rdol Guernice.

Opublikowano

Macie gdzieś jego real fotę? nie dość, że non stop daje mi minusy z powodu  kolejnego pryszcza który dziś rano pokazał mu się na  (pipi)e i ogólnie wpienia mnie nie miłosiernie, dał bym upust nienawiści i sprawdził czy zęby mu za gęsto nie rosną :D jak tylko go spotkam na ulicy.

Ej ale spokojnie, zaparz sobie melisy, to tylko forum internetowe o gierkach dla dzieci.

Nie spodziewaj się za wiele po typowym dresie ktorego ulubiona marką jest prosto. Już raz mi groził na pm xd Pocieszny typ.

Opublikowano

Guwno byś zrobił. Uwielbiam internetowych cwaniaczków.

Nie zauważyłeś emotikony? 

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Macie gdzieś jego real fotę? nie dość, że non stop daje mi minusy z powodu kolejnego pryszcza który dziś rano pokazał mu się na (pipi)e i ogólnie wpienia mnie nie miłosiernie, dał bym upust nienawiści i sprawdził czy zęby mu za gęsto nie rosną :D jak tylko go spotkam na ulicy.
LoL

Jakie to PROSTOckie

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

mówi się prostackie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jak w ogole mozna przychylnie mowic o firmie, ktora calkowicie upie.rdala swoja obecna konsole w momencie jak zapowie nowa ;/

A o jakiej firmie mówisz?

O pegasusie.

Opublikowano

Macie gdzieś jego real fotę? nie dość, że non stop daje mi minusy z powodu kolejnego pryszcza który dziś rano pokazał mu się na (pipi)e i ogólnie wpienia mnie nie miłosiernie, dał bym upust nienawiści i sprawdził czy zęby mu za gęsto nie rosną :D jak tylko go spotkam na ulicy.

Juz wiem po co ci ten karabin.

Opublikowano

Jak w ogole mozna przychylnie mowic o firmie, ktora calkowicie upie.rdala swoja obecna konsole w momencie jak zapowie nowa ;/

O pegasusie.

No tak, tylko na tej martwej konsoli wyszło w tym roku kilka gier - Titanfall, Plants vs Zombies, a we wrześniu wyjdzie FH2. A na tej wspierane wyszło... nic? 

Opublikowano

Juz wiem po co ci ten karabin.
W łeb mógłby se strzelić, pocieszne są klawiaturowi napinacze.
Opublikowano

O pegasusie.

No tak, tylko na tej martwej konsoli wyszło w tym roku kilka gier - Titanfall, Plants vs Zombies, a we wrześniu wyjdzie FH2. A na tej wspierane wyszło... nic? 

Jeszcze Super Time Force! Na tej wspieranej jakieś masturbowanie nastoletnich lolitek tylko. 

Opublikowano

blacharnia siedzi cicho bo gra w piłkę po szkole póki jasno

xboty walczą dalej na exy oddając je wszystkie za parę groszy blacharni, tfu - wstyd i hańba

Baroni zaczynają weekend, dziś Japonia moi drodzy, będzie pite Nikka Blended Whisky, najlepsze co wydał świat na wschód od Bugu poza grami na PSX i PS2 i PS3 i PS VITA.

Sony <3

this is living c'nie

Opublikowano

Kozbinio przecież na Vitę nie ma BFa.

Opublikowano

Heheh, pięknie łyknięte odzew gwarantowany, karmić was to prawdziwa przyjemność :D

Już raz mi groził na pm xd Pocieszny typ.

Groził ??? napisałem jedynie, że jak to cię podnieca to minusuj sobie dalej, widzę, że dalej ci się ciepło robi.....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wole mieć takie wspomnienia z posiadow przy konsoli niż jak bociarna z wizyt na plebanii u księdza.

Opublikowano

jakby xeno2 wychodzilo w grudniu to pod choinka mialbym bankowo wiiu z xeno2, bayo2, mario3dw i zelda

z gier aaa to wlasnie bayo2 w 2014 jawi mi sie jako najciekawszy

Opublikowano

jakby xeno2 wychodzilo w grudniu to pod choinka mialbym bankowo wiiu z xeno2, bayo2, mario3dw i zelda

z gier aaa to wlasnie bayo2 w 2014 jawi mi sie jako najciekawszy

Ja już chciałem brać Wii na jesień, ale brak Xeno i backlog z ps3 mnie powstrzymują ;/

Opublikowano

Widzę, że temat o wojenkach przeradza się w temat o przygodach kidnappy w dzieciństwie. :confused:

@edit

10548892_575819019195205_494119612445998

Remaster xDDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

1) Ponowne wydawanie TAK odpicowanych gier jest uzasadnione czymś więcej niż tylko gadką o "nowych doświadczeniach dla graczy, którzy ominęli naszą grę na poprzedniej generacji";

2) Tak należy prezentować rozgrywkę z odgrzewanego kotleta przed premierą gry. Naughty Dog są mistrzami, a The Last of Us to masterpiece, ale to akurat było do nich.

To akurat kupię. Mam za sobą LL na PS3 i z chęcią wrócę zobaczyć jak wygląda Moskwa na PS4. Tym bardziej, że nie grałem w 2033. Choć i tak warto przeczytać przynajmniej "Metro 2033" przed zagraniem.

Nieźle wygląda ten remaster, na dodatek cena kusi - 149 zł! Sam nie gralem w zadna, z tego co pamietam - jedna czesc mam z plusa, ale zagralbym w tak odswiezonej oprawie w te szpile!

na allegro widze pudełka dla X1 i PS4 po 129zł, świetna cena!

grafika niezle podrasowana, wiadomo z jakiej platformy podchodzi ten gameplay?

klapki jarają się, że dostaną gry, które dopiero w 2014 wyglądają jak na pecetach kilka lat temu olo :teehee:

Opublikowano

Najwyraźniej nie macie bladego pojęcia czym jest Metro Redux i szczególnie mnie to nie dziwi.

Opublikowano

jeszcze będziecie się jarać jak wam rzucą papers please: ultimate championship edition w plusie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.