Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam tez sie jaram Metro Redux. Ladnie podpicywali grafe, dali dwie gry w pudelku i to w rozsadnej cenie.

Xbox has no games to bedzie jak znalazl xD.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najwyraźniej nie macie bladego pojęcia czym jest Metro Redux i szczególnie mnie to nie dziwi.

A czym jest?

mesjaszem bo 1080p/60 na konsolach. Szanuj tego kotleta
Opublikowano

mesjaszem bo 1080p/60 na konsolach. Szanuj tego kotleta

1080p/60 na PS4, na XO - 900p.

I jeśli takie kotlety wydawcy chcą wypuszczać, to nie ma sprawy. Metro 2033 Redux to już nie remaster, a pełnoprawny remake czteroletniej gry.

Opublikowano

Najwyraźniej nie macie bladego pojęcia czym jest Metro Redux i szczególnie mnie to nie dziwi.

A czym jest?

Ja Ci napiszę czym NIE jest.

Nie jest nową grą i nie kupiłbym dla tego tytułu konsoli. Desperatów płacących 200zł jeszcze raz za lepsze tekstury (przypominam, na PC są ZA DARMO) jak widać będzie sporo.

Chociaż jakich tam desperatów - połowa będzie czekać aż wleci do plusa, druga połowa kupi w czwartek, wystawi na allegro w piątek i cały weekend będzie nerdzić, byleby przejść i sprzedać z najmniejszą stratą. Baroni.

Opublikowano

jeszcze będziecie się jarać jak wam rzucą papers please: ultimate championship edition w plusie.

I pewnie granie na padzie nawet nie będzie wtedy problemem.
Opublikowano

I jeśli takie kotlety wydawcy chcą wypuszczać, to nie ma sprawy. Metro 2033 Redux to już nie remaster, a pełnoprawny remake czteroletniej gry.

Znaczy się odnowili go jak pierwszego Residenta?  :teehee:

resident-evil-comparacion-original-y-rem

Opublikowano

Ktos pisal,ze wszystkie multiplatformy do końca roku będą wyglądać identycznie na obu konsolach.

900p yhy:D

ale to już dawno temu zapowiedziane, że Metro będzie w 900 na XO, ale patrząc na wymagania na PC to się nie dziwie. 

widze ze klapersy z utęsknieniem czekały na metro 2033, kiedy to exem na xboxa był określany jako "nikogo zrobiony przez ukraińców".

Panie ja to wszystko ogrywam na PC beka z eksów na xboxie XD XD XD XDXD 

Opublikowano

Przecież Metro 2033 Redux to nowa wersja gry z X360 i PC (2010). Kompletnie nowy silnik graficzny, rozbudowana mechanika o patenty z Last Light, zmieniony interfejs, HUD, nowe lokacje i inne pomniejsze dodatki - dokładnie jak MGS: The Twin Snakes czy RE Remake. Jeśli wg ciebie to tylko remaster, to jak nazwać The Last of Us i The Master Chief Collection?

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Jeszcze Metro to rozumiem, cena niższa, 2 dobre gry w zestawie z czego 1 mocno odnowiona, ale Sleeping Dogs, kur.wa port prosto z peceta, zaczyna mnie to irytować mocno.

Opublikowano

Ograne na PC, powtórzone na PS4 dla trofeów, czego nie rozumiecie ? Baronów stać.

Na PC też są acziwmenty. 

Opublikowano

Kolejny ex na ps4

The arena is comprised of hundreds of hexagonal tiles that are capable of totally changing the dynamics of the gameplay by altering the landscape. For example, spawning new obstacles, such as various cars and knives and others; hexagons that cave in on themselves to create dangerous traps; hexagons that rise from the ground to create a blockade that may keep some zombies out, but also keep the player in. And there are many more ever-changing gameplay dynamics.

Social interactivity is a hugely important feature for #killallzombies as we want to deliver the most engaging, socially interactive and fun game in the third-person shooter genre. A central attribute to the social interactivity is involving stream viewers into core gameplay elements via chat and voting mechanics, which allows for people to not only spectate, but also parti(pipi)te during a player’s live broadcasting of #killallzombies via PS4 and Twitch.

There are three ways that spectators can affect the game for the broadcaster:

1. Every 80 seconds, viewers have a choice of two encounter options available to vote on, including encounter spawns, various arena events, timed bonuses, and perks.

2. The perk select screen has its own voting mechanic in which if the player decides to wait and select the spectator’s most voted perk, the player will be offered additional XP and Health.

3. The chat commands are available throughout the broadcast as we are executing chat commands in real time, allowing the spectators to affect on a variety of imperative decisions that can significantly increase or decrease your chance of survival — such as increasing or decreasing your character’s speed or health, spawning more or less enemies, etc.

http://blog.us.playstation.com/2014/08/08/killallzombies-coming-soon-to-ps4/

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jeszcze Metro to rozumiem, cena niższa, 2 dobre gry w zestawie z czego 1 mocno odnowiona, ale Sleeping Dogs, kur.wa port prosto z peceta, zaczyna mnie to irytować mocno.

Mnie to zwisa, widać, że to generacja dla typowego debila, który chętnie wezmie gre drugi raz bo będzie miała lepszą grafikę. Żałość. 

Opublikowano

Ograne na PC, powtórzone na PS4 dla trofeów, czego nie rozumiecie ? Baronów stać.

Pewnie, że stać. Kupi taki za stówę. Potem wystawi na pchlim targu za 150zł (pomimo, że średnia cen na allegro wynosi 130zł), będzie się z tym bujać, aż w końcu opchnie za 120zł zarabiając na tym dwie dychy. Konsolowi biznesmeni z podwórka.

Wystarczy zajrzeć na forumowy dział handlowy, gdzie masa dzieciaków wystawia gry o 20-50% drożej niż na allegro, a w głowie pojawi się obraz przedsiębiorczego klapka/bota 8).

Opublikowano

najlepszy agent z dzisiaj to grykom xD.

Opublikowano

Przecież Metro 2033 Redux to nowa wersja gry z X360 i PC (2010). Kompletnie nowy silnik graficzny, rozbudowana mechanika o patenty z Last Light, zmieniony interfejs, HUD, nowe lokacje i inne pomniejsze dodatki - dokładnie jak MGS: The Twin Snakes czy RE Remake. Jeśli wg ciebie to tylko remaster, to jak nazwać The Last of Us i The Master Chief Collection?

A to przepraszam.  :hi:

Powaga. 

Opublikowano

ja zrobię tylko double dipa na GTA V bo to gotg i chce mieć tą gierkę na sprzęcie która będzie u mnie jeszcze parę lat. Jednak ta tendencja mnie ostro wkur.wia, a jeszce bardziej ludzie którzy pisza na forach "o fajnie, kupię znow" [*]

Opublikowano

10593056_724560117617574_287080496657645

No a taki remaster to ja rozumiem. Jestem gotów na nadejście szlachcica remasterów, istnego barona, mesjasza, którego wizytę w moich skromnych progach będę czcił przez cały wrześniowy weekend.

Opublikowano

Gierkom, który należy się godny rimejk to SS1&2, Half Life oraz MGS, Medievil, RE2 i FF7. A wy tam się jarajcie pif pafami. ;/

Opublikowano

Metro 2033 Redux to już nie remaster, a pełnoprawny remake czteroletniej gry.

Żaden remake a reedycja HD. Ciekawe kiedy ludzie nauczą się odróżniać się te dwa pojęcia. Nie będzie tam żadnego nowego silnika graficznego (zwykły PR) - to tylko wyższa rozdzielczość, lepsze oświetlenie, 60 klatek (czyli jak edycja pecetowa), poprawione AI czy system destrukcji - standardowe ulepszenia w tego typu reedycjach. Niektóre są lepsze (Tomb Raider: Definitive Edition, God of War II HD) i mają kilka dodatków, a inne gorsze (The Last of Us).

Remake to gra robiona całkowicie od nowa i tak naprawdę w tej branży jest czymś rzadkim. Phantom Dust na Xboksa One to będzie właśnie remake. Medievil na PSP też był remakiem.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Pewnie, że stać. Kupi taki za stówę. Potem wystawi na pchlim targu za 150zł (pomimo, że średnia cen na allegro wynosi 130zł), będzie się z tym bujać, aż w końcu opchnie za 120zł zarabiając na tym dwie dychy. Konsolowi biznesmeni z podwórka.

Wystarczy zajrzeć na forumowy dział handlowy, gdzie masa dzieciaków wystawia gry o 20-50% drożej niż na allegro, a w głowie pojawi się obraz przedsiębiorczego klapka/bota 8).

w którym dziale?  platforma

Opublikowano

Metro 2033 Redux to już nie remaster, a pełnoprawny remake czteroletniej gry.

Żaden remake a reedycja HD. Ciekawe kiedy ludzie nauczą się odróżniać się te dwa pojęcia. Nie będzie tam żadnego nowego silnika graficznego (zwykły PR) - to tylko wyższa rozdzielczość, lepsze oświetlenie, 60 klatek (czyli jak edycja pecetowa), poprawione AI - standardowe ulepszenia w tego typu reedycjach. Niektóre są lepsze (Tomb Raider: Definitive Edition, God of War II HD) i mają kilka dodatków, a inne gorsze (The Last of Us).

Remake to gra robiona całkowicie od nowa i tak naprawdę w tej branży jest czymś rzadkim. Phantom Dust na Xboksa One to będzie właśnie remake.

Zaraz zgarniesz kilka minusów od tych, których dupsko od prawdy boli.

Bardzo rzeczowy post, rzadkość tutaj.

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.