Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Xboty się nie jarają, bo nie mają czym :P Idę o zakład, że było jeszcze większe jaranko niż u klapków gdyby to XBone był mocniejszy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Xboty się nie jarają, bo nie mają czym :P Idę o zakład, że było jeszcze większe jaranko niż u klapków gdyby to XBone był mocniejszy.

Nie szkodzi, gdyby było odwrotnie, to dokładnie to samo co ja by klapki pisały. Ale liczy się tu i teraz! To jest wojna, każdy chwyt dozwolony.

Logika w Console Wars, a fe, idź sobie graj w Borderlands 2 czy coś >_>.

Opublikowano

No ja wystawiłem xboxa na sprzedaż, nie bede trzyma w domu złomu co nie odpala 1080p

Ja to samo, tylko Playstation! Dzisiaj znowu partyjka w Knacka wieczorem?
Sorry, zajęty bede tasowaniem sie do 1080p w gifie z DriveClub ta grafa o_O nie wazne ze model jazdy poduszkowca liczą sie tylko piksele

dziwne macie hobby bo Szlachta właśnie testuje alphę Destiny i na podstawie tych testów i naszych zachcianek będą zmiany, które potem sługusy podkonsoli dostaną jako prawdę objawioną.

Taka prawda, gracze PS4 decydują o tym jak będą działać czołowe multiplatformy po premierze. K.O. sku,rvysyny, możecie śledzić twitche.

Ej ale przeciez sf i fantastyka to c.i.pa i ch.uj ? Blasterki & laserki dla pedauow, a "jet pack" / kombinezon pozwalający wyżej skakać czy unosić sie w powietrzu to mega żal jak w titanfall ?

A tu prosze goty bo "szlachta" dostała grę na patentach xboxowych < głaszcze>xD

Gdyby gracze ps4 mieli jakikolwiek wpływ na destiny to zapewne by sie skończyło na Press X To Jason, czy mega gameplayem jak w killzone lub infamous... Wiec w sumie spokojnie możesz z kolegami klęknąć i podziękować społeczności Xbox że pierwszy raz w swoim życiu playstation dostaniesz grywalną grę

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Przykro patrzeć na amnezje andrzeja i jego mokre sny o dominacji z czasów PS2, niestety tak nie będzie bo PS4 nie ma GTA na wyłączność [*]

PS4 już dominuje tak samo jak kiedyś PS2. Wystarczy popatrzeć na sprzedaż gdzie PS4 ma w tym roku 60% rynku, mimo braku gier. 

PS4 - 3,7 mln

XONE - 1,5 mln

WiiU - 0,9 mln

Xbox to w tej chwili g.ó.w.n.o i przykro patrzeć na ludzi którzy dali za to ścierwo 2000 złotych. MIcrosoft nie ma w tej chwili żadnych argumentów żeby odwrócić sytuacje. Nie ma Bungie, Bizarre, Epic a Rare i Lionhead podupadły. Wszystko przez tego i.d.i.o.t.e Dona Mattricka.

Opublikowano

Jeśli nie ma krasnali to można grać.

Opublikowano

No ja wystawiłem xboxa na sprzedaż, nie bede trzyma w domu złomu co nie odpala 1080p

Sorry, zajęty bede tasowaniem sie do 1080p w gifie z DriveClub ta grafa o_O nie wazne ze model jazdy poduszkowca liczą sie tylko piksele

dziwne macie hobby bo Szlachta właśnie testuje alphę Destiny i na podstawie tych testów i naszych zachcianek będą zmiany, które potem sługusy podkonsoli dostaną jako prawdę objawioną. 

Taka prawda, gracze PS4 decydują o tym jak będą działać czołowe multiplatformy po premierze. K.O. sku,rvysyny, możecie śledzić twitche. 

darmowi testerzy waleni na dwa baty wmawiający sobie że jest dobrze, mało tego jeszcze sami o to proszą lub płacą żeby innym bugi w grze wyłapywać. Pracujcie, pracujcie czarnuchy żeby Szlachta Xboxa dostała produkt dopracowany bo jak nie to wpierdziel na mieście.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Jeśli nie ma krasnali to można grać.

Zdradzę ci mega tajemnice

w multi Halo nie ma krasnali :sorcerer:

Opublikowano

Mnie ostatnio irytuje kwestia migracji konta u Sony, tzn. jej braku. Sony nie ogarnęło jeszcze, że ludzie często nie mieszkają całe życie w jednym kraju i niekoniecznie mają ochotę tracić trofea, listę znajomych i nazwę konta przy każdej przeprowadzce. Rzekomo są jakieś problemy natury prawnej. Tylko ciekawe, że MS jakoś nie ma takich problemów.

Opublikowano

Ogromne planety, story, PVE z innymi graczami, klasy, rozwój postaci, a xboty do pif paf 6 vs 6 z botami na malutkich mapach porównują :lol: Boże, co za desperacja.

Opublikowano

darmowi testerzy waleni na dwa baty wmawiający sobie że jest dobrze, mało tego jeszcze sami o to proszą lub płacą żeby innym bugi w grze wyłapywać. Pracujcie, pracujcie czarnuchy żeby Szlachta Xboxa dostała produkt dopracowany bo jak nie to wpierdziel na mieście.

xbone zeratula się kurzy i testuje destiny az miło.

Opublikowano

Nie szkodzi, gdyby było odwrotnie, to dokładnie to samo co ja by klapki pisały. Ale liczy się tu i teraz! To jest wojna, każdy chwyt dozwolony.

Logika w Console Wars, a fe, idź sobie graj w Borderlands 2 czy coś >_>.

Ty jako PC Master Race byś może pisał to samo, ale xboty by latały po całym forum, ze swoim PSSzrot ssie pałke.

Wolę pograć w BL2, grę która sprawia mi masę frajdy, niż walczyć w imię This Is Waiting, bo w obu obozach dobrych gier brak :(

Opublikowano

Xbox to w tej chwili g.ó.w.n.o i przykro patrzeć na ludzi którzy dali za to ścierwo 2000 złotych. MIcrosoft nie ma w tej chwili żadnych argumentów żeby odwrócić sytuacje. Nie ma Bungie, Bizarre, Epic a Rare i Lionhead podupadły. Wszystko przez tego i.d.i.o.t.e Dona Mattricka.

Też żal mi tych ludzi. Kto im pieniądze zwróci gdy przyjdzie zakopać XboxaOne na pustyni w piasku.

Opublikowano

Przykro patrzeć na amnezje andrzeja i jego mokre sny o dominacji z czasów PS2, niestety tak nie będzie bo PS4 nie ma GTA na wyłączność [*]

PS4 już dominuje tak samo jak kiedyś PS2. Wystarczy popatrzeć na sprzedaż gdzie PS4 ma w tym roku 60% rynku, mimo braku gier.  PS4 - 3,7 mlnXONE - 1,5 mlnWiiU - 0,9 mln Xbox to w tej chwili g.ó.w.n.o i przykro patrzeć na ludzi którzy dali za to ścierwo 2000 złotych. MIcrosoft nie ma w tej chwili żadnych argumentów żeby odwrócić sytuacje. Nie ma Bungie, Bizarre, Epic a Rare i Lionhead podupadły. Wszystko przez tego i.d.i.o.t.e Dona Mattricka.

To zestawienie jedynie pokazuje, ze zdecydowana większość osob które kupują konsole to niedorozwoje i jednostki mega podatne na manipulacje, kupować konsole bez gier tylko dlatego ze ma znaczek playstation xD wiec w sumie to ja współczuje wszystkim którzy wydali prawie 2k na konsole o którą praktycznie się bili ( potykanie o palety - pamiętamy [*] ) żeby tylko powiększyć swojego i tak w ch.uj małego siusiaka

Opublikowano

To zestawienie jedynie pokazuje, ze zdecydowana większość osob które kupują konsole to niedorozwoje i jednostki mega podatne na manipulacje, kupować konsole bez gier tylko dlatego ze ma znaczek playstation xD 

Mocne słowa jak na kogoś, kto w sygnie ma wielkie logo konsoli, na którą wyszło może z pół gry. 

Opublikowano

a 3/4 exow to szpile 6-7/10.

Edytowane przez easye

Opublikowano

>szlachta

>playstation

>gra bungie

pętlokryzji ciąg dalszy

Widzę, że moja terminologia zaczyna się przyjmować :P

Opublikowano

Ale chlopaki - to co zaprezentowalo Bungie przebija HALO z palcem w nosie. Singiel, kooperacje + uniwersum dla mnie juz w aplha bije MC. Jezeli nie spieprza fabuly i dojdzie do tego jeszcez pare planet w ukladzie slonecznym  (jedno miasto na ziemie z alphy z misjami pobocznymi to pare dobrych godzin zabawy) to gra bedzie na minimum 100h. Do tego tryb PvP wyszedl im znakomicie - niby pierdyliard kombinacji, czlowiek gdybal, ze to nie moze wyjsc, a od pada sie oderwac nie mozna. Bardziej skillowi gracze robia roznice niemalze w kazdym pojedynku, moce skomponowaly sie idealnie - ogolnie wszytsko wydaje sie byc poukladane, wywazone.

To najlepsza gra, jaka ma sie ukazac w tym roku - czerpie to co najelpsze z gier MMO, z HALO/Borderlands - uzaleznia jak Diablo do tego posiada przeza(pipi)isty multiplayer.

Edytowane przez easye

Opublikowano

PS4 już dominuje tak samo jak kiedyś PS2. Wystarczy popatrzeć na sprzedaż gdzie PS4 ma w tym roku 60% rynku, mimo braku gier.  PS4 - 3,7 mlnXONE - 1,5 mlnWiiU - 0,9 mln Xbox to w tej chwili g.ó.w.n.o i przykro patrzeć na ludzi którzy dali za to ścierwo 2000 złotych. MIcrosoft nie ma w tej chwili żadnych argumentów żeby odwrócić sytuacje. Nie ma Bungie, Bizarre, Epic a Rare i Lionhead podupadły. Wszystko przez tego i.d.i.o.t.e Dona Mattricka.
To zestawienie jedynie pokazuje, ze zdecydowana większość osob które kupują konsole to niedorozwoje i jednostki mega podatne na manipulacje, kupować konsole bez gier tylko dlatego ze ma znaczek playstation xD wiec w sumie to ja współczuje wszystkim którzy wydali prawie 2k na konsole o którą praktycznie się bili ( potykanie o palety - pamiętamy [*] ) żeby tylko powiększyć swojego i tak w ch.uj małego siusiaka

To dlaczego ci "niedorozwoje" nie polecieli i nie kupili PS3 po dominacji ps1i ps2? 

Opublikowano

To zestawienie jedynie pokazuje, ze zdecydowana większość osob które kupują konsole to niedorozwoje i jednostki mega podatne na manipulacje, kupować konsole bez gier tylko dlatego ze ma znaczek playstation xD

Mocne słowa jak na kogoś, kto w sygnie ma wielkie logo konsoli, na którą wyszło może z pół gry.

Tylko w przeciwieństwie do sony, MS był w stanie przygotować na premiere gry z popularnych gatunków,

Chyba na playstation, jeżeli juz chcesz posługiwać sie śmiesznymi ocenami to tylko Ryse jest na poziomie 6 reszta exow na xbox one to 8 w górę

To najlepsza gra, jaka ma sie ukazac w tym roku!

:teehee: chyba tylko na plejce bo bida z grami do końca 2015, reszta platform ma sie bardzo dobrze

@Andrew21

Jak nie? Przecież od 2 lat ciagle nawijasz ze ps3 wygrało generacje i zniszczyło xboxa :teehee:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Tak, tak Kubson - Ty na pewno bedziesz wtedy gral w nudnego Tytanfall, albo HALO CE z przed 12 lat! Tyle gier na ONE do konca roku !  :teehee:

Co do ocen - jedyna gra, ktora osiagnela ocene powyzej 8 jest FORZA 5. ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

@Andrew21

Jak nie? Przecież od 2 lat ciagle nawijasz ze ps3 wygrało generacje i zniszczyło xboxa :teehee:

Exami ps3 wygrało generacje a dowodem tego jest taka popularność ps4. Xbox 360 miażdżył ps3 przez pierwsze 3 lata ale zamiast dobić sony kolejnymi exami to skupili się na kinect i casulach. Nie wyszło to na dobre  dla x360 i xbox one. Sony w tym czasie odbudowało swoją pozycje w latach 2009-2013 exami, ps plus i darmowym online. Teraz nawet nie muszą się starać i tak mają wygraną w kieszeni. Ale spokojnie ps4 również wygra tą generacje grami.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Nie ma to jak pisać o tym jak PvP wciąga jak się grało tylko parę dni. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w przyszłości, ale podejrzewam że z unlockami, karabinkami, celowniczkami to przeciętnego fana Halo nie zainteresuje.

Opublikowano

Chyba na playstation, jeżeli juz chcesz posługiwać sie śmiesznymi ocenami to tylko Ryse jest na poziomie 6 reszta exow na xbox one to 8 w górę

No proszę, wymieniaj te exy na 8 w gorę po za Forzą 4,5 :D Zresztą jak by nawet posługiwać się "smiesznymi ocenami" to i ta Forza nie jest na 8 w górę.

Nie ma to jak pisać o tym jak PvP wciąga jak się grało tylko parę dni. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w przyszłości, ale podejrzewam że z unlockami, karabinkami, celowniczkami to przeciętnego fana Halo nie zainteresuje.

Przeciętnego fana Halo to i cycki nie interesują, co sam pokazałeś w tym temacie. Więc jak ich tu brac na powaznie skoro wolą krasnale zamiast kobiecych wdzięków.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Tak, tak Kubson - Ty na pewno bedziesz wtedy gral w nudnego Tytanfall, albo HALO CE z przed 12 lat! Tyle gier na ONE do konca roku !  :teehee:

Halo, Forza Horizon 2, Sunset Overdrive + multiplatformy wiec w sumie styknie do końca 2014 i początek 2015

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.