Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ograne na PC, powtórzone na PS4 dla trofeów, czego nie rozumiecie ? Baronów stać.

Pewnie, że stać. Kupi taki za stówę. Potem wystawi na pchlim targu za 150zł (pomimo, że średnia cen na allegro wynosi 130zł), będzie się z tym bujać, aż w końcu opchnie za 120zł zarabiając na tym dwie dychy. Konsolowi biznesmeni z podwórka.

Wystarczy zajrzeć na forumowy dział handlowy, gdzie masa dzieciaków wystawia gry o 20-50% drożej niż na allegro, a w głowie pojawi się obraz przedsiębiorczego klapka/bota 8).

w którym dziale?  platforma

sony wiadomo

Gierkom, który należy się godny rimejk to Half Life

co prawda bez Xen ale milusi nadal.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

skończyli w końcu to black mesa czy jest tylko połowa gry?

Opublikowano

10593056_724560117617574_287080496657645

No a taki remaster to ja rozumiem. Jestem gotów na nadejście szlachcica remasterów, istnego barona, mesjasza, którego wizytę w moich skromnych progach będę czcił przez cały wrześniowy weekend.

Taa remaster, zwykłe CGI, a bot się podnieca.
Opublikowano

Śmiechłem jak ktoś tam sugerował nieudolnie, że niby X360 nie jest wspierany po wyjściu Xone.

Na początku myślałem, że chodzi o Wii i WiiU, bo ta pierwsza zdechła dzień po premierze następcy.

Hipokryzja over 9000!!!

Opublikowano

Przecież Mazzeo napisał,że nie ma Xen ale cała reszta jest i naprawdę warto ściągnąć Black Mesę bo ekipa za nią odpowiedzialna odwaliła kawał świetnej roboty. Do tego ost bardzo udany i można za friko ściągnąć sobie go z ich strony.

Opublikowano

ja zrobię tylko double dipa na GTA V bo to gotg i chce mieć tą gierkę na sprzęcie która będzie u mnie jeszcze parę lat. Jednak ta tendencja mnie ostro wkur.wia, a jeszce bardziej ludzie którzy pisza na forach "o fajnie, kupię znow" [*]

Wkur.wia mnie to, ale i tak kupię halo remaster i GTA remaster. Logika bota.

Opublikowano

Śmiechłem jak ktoś tam sugerował nieudolnie, że niby X360 nie jest wspierany po wyjściu Xone.

Na początku myślałem, że chodzi o Wii i WiiU, bo ta pierwsza zdechła dzień po premierze następcy.

Hipokryzja over 900p!!!

fixed :teehee:

Opublikowano

Mazz, Ale GTA V rematser = Sleeping Dogs DE, a mimo wszystko kupisz.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Metro 2033 Redux to już nie remaster, a pełnoprawny remake czteroletniej gry.

Żaden remake a reedycja HD. Ciekawe kiedy ludzie nauczą się odróżniać się te dwa pojęcia. Nie będzie tam żadnego nowego silnika graficznego (zwykły PR) - to tylko wyższa rozdzielczość, lepsze oświetlenie, 60 klatek (czyli jak edycja pecetowa), poprawione AI - standardowe ulepszenia w tego typu reedycjach. Niektóre są lepsze (Tomb Raider: Definitive Edition, God of War II HD) i mają kilka dodatków, a inne gorsze (The Last of Us).

Remake to gra robiona całkowicie od nowa i tak naprawdę w tej branży jest czymś rzadkim. Phantom Dust na Xboksa One to będzie właśnie remake.

Zaraz zgarniesz kilka minusów od tych, których dupsko od prawdy boli.

Bardzo rzeczowy post, rzadkość tutaj.

Lukas mówił prawdę, a Kasias blefował. Plus poszedł z urzędu.

Opublikowano

No a taki remaster to ja rozumiem. Jestem gotów na nadejście szlachcica remasterów, istnego barona, mesjasza, którego wizytę w moich skromnych progach będę czcił przez cały wrześniowy weekend.

Napisał casul z 12 platynkami. Zobacz, ten "bot" ma ogranych więcej gier na Twoim kochanym PlayStation. Gdzie jest teraz Twój Kaz Hirai?

Rok 2017, San Franciso, California.

Sony w trakcie E3 ogłasza nową platformę do grania, nie PlayStation 5, nie PlayStation PC, po prostu PlayStation. Pudełeczko wielkości obudowy MIDI TOWER od komputera klasy PC. Dziennikarze growi biją brawa, oglądający stream gracze są bliscy eksplodowaniu na swój 23 calowy telewizoro-monitor umieszczony na biureczku. Powstrzymuje ich tylko łypiący na nich ze ściany Kubica wydrukowany na plakacie o formacie A2, ewentualnie figurka Nathana Drejka.

Nagle wychodzi Hirai, łamanym angielskim oświadcza, że Sony redefiniuje rynek gier wideo. Nie będzie już podziałów na generacje, nie będzie już zbędnych numerków na końcu nazwy, gdyż oto w ich 'konsoli' został zaimplementowany wynalazek ULTRA BAY, dzięki któremu po wciśnięciu przycisku, wysuwa się zapakowana w stylową obudowę karta graficzna. Gracze od teraz będą mogli bezproblemowo wymieniać układy graficzne w swoich 'konsolach'. Bez potrzeby kupowania nowych 'konsol'. Ale to jeszcze nic - z tyłu urządzenia dostępne jest kilka slotów. Na memorkę? Nie, mamy 21 wiek. Sloty zostały umieszczone po to, by móc bez zbędnych kłopotów dołożyć dodatkowy RAM.

Światła gasną, nagle zza kurtyny wyłania się Lord Gaben, który ogłasza, że PlayStation dostanie usługę STEAM TV. Żurnosi wrzeszczą z zachwytu, nowe PlayStation na starcie ma kilka tysięcy indyków w cenie poniżej 5 euro, wszyscy spragnieni wrażeń będą mogli grać w kolejną odsłonę misiów i drzewek. Za 49$ będzie można dokupić Steam Bundle składający się z klawiatury i myszy, działającej pod BLUTACZEM.

Widziałem to wszystko oczami wyobraźni. Jeszcze kilka lat i się ziści. Czekajcie i cieszcie się ostatnią "prawdziwą" generacją "konsol".

Baba-Wanga.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Sprawa jest prosta... 2014 to ogolnie kpina i [*] gamingu... ale i tak w tej zalobie lepiej wypada Xbone.

Opublikowano

Chciałeś być jak walduś, nie wyszło. ale próbowałeś, to się liczy.

Sprawa jest prosta... 2014 to ogolnie kpina i [*] gamingu... ale i tak w tej zalobie lepiej wypada Xbone.

Yhy, Jeżeli już to Wii U

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Chciałeś być jak walduś, nie wyszło. ale próbowałeś, to się liczy.

Yhy, Jeżeli już to Wii U

To prawda, zdecydowanie Wii U. A jak ktoś nie ma porządnego PC to PS4.

Opublikowano

Odpisał bym coś, ale po co. Wpadną zaraz nintendofagi i cię zniszczą.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Mhm. Bo prawdziwi dorośli mężczyźni grają w dojrzałe gry, takie z karabinami i samochodami.

Opublikowano

Jezeli kogos interesuja giereczki dla dzieci to moze podniecac sie Wii u

Łaj dyd ju du dys?

Opublikowano

Jezeli kogos interesuja giereczki dla dzieci to moze podniecac sie Wii u

Łaj dyd ju du dys?

Ordynarny trolling. Nie podoba mi się to trollowanie w poważnym temacie.

Opublikowano

Czekacie na remake Medievil?

Jak widać, na PC nawet fani mogą zrobić coś pożytecznego w hołdzie swojej ukochanej serii.

Opublikowano

Dobra jednak pc >konsola

Opublikowano

Napisał casul z 12 platynkami. Zobacz, ten "bot" ma ogranych więcej gier na Twoim kochanym PlayStation. Gdzie jest teraz Twój Kaz Hirai?

Lol, a co ma do tego liczba platyn? Jaranie się remasterem po zdjęciu z CGI jest po prostu failem, a to, że masz czas na granie i platynowanie to gratuluję, ja niestety tyle wolnego czasu nie mam i mi się po prostu nie chce tego robić.

Opublikowano

Platyny platynami, ale gier ma ogranych i tak więcej od Ciebie na plejkach, więc wyzywanie go od botów to dis na siebie, oznacza, że jesteś gorszy od bota.

Edytowane przez KopEr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.