Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

swietnie to wyglada, milo bedzie ograc drugi raz metro 2033 tym razem na xbox one 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co do GOTY 2014 to bym podzielił zdanie że Y:I ale z powodu braku wydania na zachodzie muszę powiedzieć niet tej kandydaturze. Także GOTY 2014 jak na razie to Transistor może Ori to zmieni ale to zależy co z tego  wyjdzie ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ale bez remasterów? To MGS V: Ground Zeroes - zawartość dość licha, ale gameplay to mistrzostwo świata. Dalej Outlast (na konsolach debiutował w tym roku) - bo kilka razy serducho napieprzało jak szalone. No i Yakuza: Ishin - za masę przyjemnych rzeczy do roboty i świetnie uchwycony klimat XVIII-wiecznej Japonii.

Opublikowano
i najlepsze:

"The original plan for Xbox One was to ship at 900p, but the June XDK update (returning the Kinect GPU resources to developers) has allowed for a tiny resolution boost"

To się nazywa boost :D z 900p na 912p :D

XDDD

Serio mogli sobie darowac, do CW latwiej jest zapamietac 720p/900p a nie jakies kombinacje z 792p/912p xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dla mnie GOTY to póki co South Park i Child of Light.

Opublikowano

Przeciez Maciek mowil, ze roznic juz nie bedzie !
(ta moc nextgena MS - nowe doznania w calkowicie nowych rozdzielczosciach   :teehee:)

Edytowane przez easye

Opublikowano

I na dodatek to jego insajderzy tak twierdzili. Jak mogli go tak oszukać.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nigdy nie bylo mowy o Metro w 1080p na Xbona. Raczej chodzi o gry pod koniec roku jak Assassin, FC4 czy The Crew.

@kidnappa

Child of Light zayebista giera ale niestety za mala na GOTY :/

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
xD Ale jak to ? Przeciez Maciek pisal ze roznic juz nie bedzie !  :teehee:

Dzizas, wyszczególniłem gry w których różnic nie będzie i Metro tam nie było. Jesteś jeszcze gorszy od exacta.

Opublikowano

Te Metro 2033 z metro Redux na PC będzie już naprawione optymalizacyjne czy dalej popsute jak stara wersja, że nawet Titan ma dropy na fulla ?

Metro Redux na PS4 <3333333333333333333333333333333333333333

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

@kidnappa

Jak byś mi to napisał w 2013 to bym się zgodził, ale w tym roku taka posucha, ze po prostu ciężko coś innego dać.
Opublikowano

Przeciez Maciek mowil, ze roznic juz nie bedzie !

(ta moc nextgena MS - nowe doznania w calkowicie nowych rozdzielczosciach   :teehee:)

Mimo tego że gdy posiadał PS4 pisał referaty o wyższości PS4 nad XOne

Opublikowano

@kidnappa

Jak byś mi to napisał w 2013 to bym się zgodził, ale w tym roku taka posucha, ze po prostu ciężko coś innego dać.

Dla mnie jak najbardziej Child zasluguje na GOTY w tym momencie. Chociaz nie gralem w Transistor to pewnie gra jest o niebo lepsza od wiekszosci AAA dostepnych na next geny. Zobaczymy jeszcze co wyjdzie z Ori and The Blind Forest ale pewnie media I tak wybiora Destiny albo jakiegos tasiemca od Ubi. Trzeba tylko poczekac na nowe tablety "w prezencie" :/

Opublikowano

Coś czuję, że kandydatami do GOTY to w tym roku jeszcze obrodzi. Jest już oczywiście Mario Kart 8 czy DIvinity Original Sin, ale przecież mamy przed sobą jeszcze takie tytuły, jak Shin Megami Tensei IV, Bayonetta 2 czy Pokemon Omega Ruby. No i mam nadzieję, że Sunset Overdrive da radę.

Opublikowano

Jak ktoś nie ma WiiU to raczej marne ma pojęcie o GOTY 2014.

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-metro-redux

ps4 1080p@60fps

xbox one 912p@60fps

i najlepsze:

"The original plan for Xbox One was to ship at 900p, but the June XDK update (returning the Kinect GPU resources to developers) has allowed for a tiny resolution boost"

To się nazywa boost :D z 900p na 912p :D

Bm_Vg3ECcAAH8-9.png
Kolejny dzien przynosi beke z podkonsoli i podgraczy
Opublikowano

Nie zauważysz różnicy pomiędzy 912 a 1080, a swoje 720 i niżej z Nintendo łykasz jak pelikan rybkę, więc cisza. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Coś czuję, że kandydatami do GOTY to w tym roku jeszcze obrodzi. Jest już oczywiście Mario Kart 8 czy DIvinity Original Sin, ale przecież mamy przed sobą jeszcze takie tytuły, jak Shin Megami Tensei IV, Bayonetta 2 czy Pokemon Omega Ruby. No i mam nadzieję, że Sunset Overdrive da radę.

SMT IV to dobra gra, nawet bardzo, ale na goty nie masz co się nastawiać (przeszedłem już jakiś czas temu amerykańca).

Pokemony to remake, wiadomo mniej więcej co ta gra zaoferuje, więc goty z tego nie będzie.

Goty w madiach pewnie poleci dla nowego Asasyna albo Destiny :/

Opublikowano

Przedstawiam wam tzw "Logikę Januszzowską"

Bui-hCZIQAAyxPp.jpg

Walduś zalicza od roku. Codziennie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Przedstawiam wam tzw "Logikę Januszzowską"

Bui-hCZIQAAyxPp.jpg

Jest w tym trochę prawdy, oczywiście jeśli mowa o typowych januszach, logiczne jest że gdy wejdzie do pokoju osoba która ma jakieś pojęcie o grach to nie zareagowalaby w taki sposób.
Opublikowano

Nie zauważysz różnicy pomiędzy 912 a 1080, a swoje 720 i niżej z Nintendo łykasz jak pelikan rybkę, więc cisza.

Nintendo sobie stoi z boku i ma inny target. Xbone mial podobno byc konkurencja dla nadkonsoli a zostal tylko obiektem drwin kupowanym przez zaslepionych fanboyow.
Opublikowano

schemat tego tematu:

Metro Redux zapowiedziane miesiące temu i fakt 900p na xbonie - hahaha beka kwadrat

news o metro redux - hahaha beka kwadrat bo 900p na xbonie

premiera gry - kolejny dzien beki z podgraczy pod 900p

reakcja za każdym razem jakby to był najnowszy nius, ja wiem że klapkom klepki (klapki?) w kopule się poprzestawiały i zapominają co było wczoraj ale moglibyście się wczytywać w to co czytacie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

coś ci się pomyliło, albo masz problemy z czytaniem.

beka nie jest z 900p tylko z boostu (uwolnienie 10% mocy) co dało magiczne 912p :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.