Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie zauważysz różnicy pomiędzy 912 a 1080, a swoje 720 i niżej z Nintendo łykasz jak pelikan rybkę, więc cisza.

Nintendo sobie stoi z boku i ma inny target. Xbone mial podobno byc konkurencja dla nadkonsoli a zostal tylko obiektem drwin kupowanym przez zaslepionych fanboyow.

Obiektem kpin bo jest 900p ? Daj spokój Guer. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No a w Destiny dalo 1080p a to przeciez baroni mieli miec najlepsza wersje z dodatkowymi DLC I jeszcze biale PS4 xD.

Opublikowano

Guernica - double standard MASTAHHH!!!

Opublikowano

schemat tego tematu:

Metro Redux zapowiedziane miesiące temu i fakt 900p na xbonie - hahaha beka kwadrat

news o metro redux - hahaha beka kwadrat bo 900p na xbonie

premiera gry - kolejny dzien beki z podgraczy pod 900p

reakcja za każdym razem jakby to był najnowszy nius, ja wiem że klapkom klepki (klapki?) w kopule się poprzestawiały i zapominają co było wczoraj ale moglibyście się wczytywać w to co czytacie.

Przecież Nowe SDK miało dać niesamowitego kopa tak? A tu niespodzianka, 12p aż! :teehee: 

Potęga June XDK update  :yucky: 

Opublikowano

No ale o chuy chodzi? W takim Destiny chyba dali radę z 900p na 1080p skoczyć, więc można wyciągać wnioski, że oprócz samego SDK trzeba też ogarniętego teamu.

Opublikowano

Raven nie znasz sie teraz Metro jest wyznacznikiem xD. Klapy juz nie pamietaja jak ta gra byla na 360 albo jak THQ dawalo ja za darmo na PC za lajka na Facebooku xD Magia Playstation kurtyzany!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak i tak się dziwię, że jest 1080/60 na PS4 i 912/60 na XO patrząc na dzisiejsze benchmarki starego 2033, Titany nie wyrabiają. Pogrzebali w silniku ostro.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

No a w Destiny dalo 1080p a to przeciez baroni mieli miec najlepsza wersje z dodatkowymi DLC I jeszcze biale PS4 xD.

Pewnie cienie za to wycieli.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Bungie potwierdzilo dzisiaj ze nie uyebaly grafy kosztem rozdzialki. Tak samo potwierdzil ze nie bedzie mikrotranzakcji (przynajmniej na premiere xD)

Opublikowano

Destiny nie ma jakiejś najpiękniejszej grafiki, w dodatku jest crossgenem. Poczekałbym na jakiś prawdziwy test, na przykład AC: Unity. Gra next gen only, jeszcze mają trochę czasu do premiery - zobaczymy czy są jakieś różnice.

Opublikowano

oj tam już, w zeszłej generacji trawę do zera ścinali na PS3 i jakoś było spoko, więc japa tera ;/

Tylko w jednej grze.

Opublikowano

W przypadku Destiny zapominacie o jednej waznej rzeczy ktora pewnie by wplynela na rozdzialke...

30 fps

Opublikowano

No tak tak, teraz to cross gen I 30 fps a jak po alphie klapy sie spuszczaly jaka to gra piekna I niesamowita to juz nikt nie pamieta xD. Narzucali tez tone screenow w temacie jarajac sie piekna bitmapa w miescie I niebieskim niebem XD. Piekna hipokryzja.

Opublikowano

Gierka jest piekna i ma niesamowite widoki, nie przekrecaj moich slow botku.

Opublikowano

Nie jest piekna, jest w chvj pastgenowa. Tak same zreszta jak sama rozgrywka.

Opublikowano

No tak tak, teraz to cross gen I 30 fps a jak po alphie klapy sie spuszczaly jaka to gra piekna I niesamowita to juz nikt nie pamieta xD. Narzucali tez tone screenow w temacie jarajac sie piekna bitmapa w miescie I niebieskim niebem XD. Piekna hipokryzja.

Ty i Tobie podobni pisaliście nieraz, jak to Destiny wygląda słabo. A jednak teraz, skoro jest 1080p na Xbonku, to od razu spuszczanko, że jednak nieważne, że jednak next gen.

W jednej chwili "ch.uj z rozdzielczością", a jak tylko xbotki dostaną wzwodu z powodu informacji, że jakaś gra wyświetli się na ich szrocie w full hd, od razu "WIDZICIE? CLOUD, DX12, 10 PROCĘT MOCY, YEEE, MORDA W KUBEŁ KLAPISZKI". I mówisz mi o hipokryzji.

Opublikowano

A miał być taki mesjasz xD. pif paf dla Januszy.

Zresztą, czego można było się spodziewać po Activision?

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

Figaro ja po becie Destiny skasowalem preordera, nawet nie wiem czy ta gre wezme, grafa jest brzydka a gameplay kulawy wiec spokojnie tam :*

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ty i Tobie podobni pisaliście nieraz, jak to Destiny wygląda słabo. A jednak teraz, skoro jest 1080p na Xbonku, to od razu spuszczanko, że jednak nieważne, że jednak next gen.

W jednej chwili "ch.uj z rozdzielczością", a jak tylko xbotki dostaną wzwodu z powodu informacji, że jakaś gra wyświetli się na ich szrocie w full hd, od razu "WIDZICIE? CLOUD, DX12, 10 PROCĘT MOCY, YEEE, MORDA W KUBEŁ KLAPISZKI". I mówisz mi o hipokryzji.

I dalej piszą, że wygląda słabo. So...

Opublikowano

Trzy strony beki ze Metro 912p ale to Xboty spuszczaja sie nad rozdzialka <aha>.

Opublikowano

No miała być beka, że gry na Xone w 720p będą chodzić, a tu nagle zonk, wszystko 900-1080p i w porównywalnej jakości z PS4.

Opublikowano

No miała być beka, że gry na Xone w 720p będą chodzić, a tu nagle zonk, wszystko 900-1080p i w porównywalnej jakości z PS4.

nie wiadomo jak klatki będą lecieć.

Opublikowano

Oglądam sobie screeny z AC: Unity i nie wiem czy nie zagram sobie kiedyś w tę grę jak będzie po 30zł na allegro. Gameplay na pewno będzie okropny, ale mam ochotę zagrać wyłącznie ze względu na setting, jest w ogóle jakaś inna gra akcji dziejąca się podczas rewolucji francuskiej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.