Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnie kilka stron to esencja konsolomaniactwa - siedzą i kłócą się o rozdzielczość i klatki na sekundę w konsolowych strzelankach. Wy(pipi)dalać na PC LAB, kąsolomaniaki ;/.

TFU, KONSOLE.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zanim ktos zarzuci Xbotom ze sie nad czyms spuszczamy chcialbym pocisnac beczucie z posiadaczy PS4 ktorzy szukaja uyebanych cieni I spadajacych klatek.

Dziekuje za uwage I zycze milego weekendu.

Opublikowano

Zanim ktos zarzuci Xbotom ze sie nad czyms spuszczamy chcialbym pocisnac beczucie z posiadaczy PS4 ktorzy szukaja uyebanych cieni I spadajacych klatek.

Spoko, w następnym PlayStation będą z tyłu konsoli sloty jak na memorkę - kości ramu będziesz wkładał.

Opublikowano

to tak jak xboty w zeszlej generacji podziwiajace wirtualna trawe.
Opublikowano

Zastanawialiście się już panowie nad kandydatami do GOTY 2014?

Klapy pewnie będą forsować TLOU jako nową grę na ten rok albo DriveCluba (xD) bo nic więcej nie ma.

Oczywiście w 100% The Last of US, albo na 70% Metro Redux. 

Drive Cluba można śmiało olać. 

Opublikowano

Sorry, ale remake'i i remastery nawet nie powinny być brane pod uwagę jeżeli chodzi o GOTY.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

yup, inaczej TLOU było by mesjaszem drugą generację z rzędu.

fix'd

Opublikowano

:rofl:

Opublikowano

Pewnie jakiś indyk wygra, ewentualnie Super Smash na Wii U lub nawet Mario Kart.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

W tym roku powstanie kategoria na jakims portalu (click bait) Best Remaster/Remake of the Year, zobaczycie.

Opublikowano

goty ad 2014 wychodzi w październiku

bayonetta2test4cjn7.gif

nie dla janusza kiełbasa

Opublikowano

Sorry, ale remake'i i remastery nawet nie powinny być brane pod uwagę jeżeli chodzi o GOTY.

A to niby dlaczego? Co to pierwszy raz w historii kotlety zostawały GOTY?? TLOU jest grą GOTY bo w tym roku konkurencja nie pokazała nic konkretnego. Ani na Xboxa ani na Nintendo nie wyszło do tej pory nic konkretnego o takiej sile rażenia jak TLOU. Tylko Metro Redux z odświeżoną 2033 może coś zagrozić.

Ale rok się nie skończył, poczekamy 5 miesięcy. 

Opublikowano

A to niby dlaczego?

Bo nie.

Opublikowano

A to niby dlaczego? Co to pierwszy raz w historii kotlety zostawały GOTY?? TLOU jest grą GOTY bo w tym roku konkurencja nie pokazała nic konkretnego. Ani na Xboxa ani na Nintendo nie wyszło do tej pory nic konkretnego o takiej sile rażenia jak TLOU. Tylko Metro Redux z odświeżoną 2033 może coś zagrozić.

Co ja czytam to ja nawet.... :P

Kolekcja Halo wciąga nosem remastera TLOU czy Metro.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dokładnie w MCC są 4 goty więc pojedyncze goty jak gta czy tlou wysiadają.

Opublikowano

Znów się zaczyna o wyższości januszowych pif pafów i jeżdżenia z pięcioma gwiazdkami, nad wysublimowaną kontemplacją n.t. spraw ważnych podczas popjerdalania z drabiną.

Prawdziwym Mesjaszem VII generacji było wykopanie psem rzodkiewek w Okemi HD.

Opublikowano

No jak nie grales w zelde to może ten chinski pies od rzodkiewek to goty.

Opublikowano

url-17.gif

Opublikowano

Ja tylko skromnie liczę na niespodziankę roku w postaci Obcego: Izolacji.

Opublikowano

gotg*

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jako zapalony fan Zeldy, stawiam Okami na równi z Wind Wakerem, obie art stylem są nieziemskie, obie w swoich czasach nowatorskie, oba reprezentują ten sam gatunek, obie są GE NIA LNE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.