Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mazzeo - a co za roznica z jakim celowniczkiem grasz ? Najlepiej mi sie gralo ze standardowym, co wiecej przy PvP wsystkie unlocki z singla i tak sa balansowane, a te karabinki o ktorych piszesz nijak sie maja do takiego Puls Rifle.

W Singlu zas i kooperacji Bungie ma szanse zdeklasowac wszytskie czesci HALO/Borderlands itp. Wszystko zalezy od tego jak duzy content bedzie w pelnej wersji.

Tak, tak Kubson - Ty na pewno bedziesz wtedy gral w nudnego Tytanfall, albo HALO CE z przed 12 lat! Tyle gier na ONE do konca roku !  :teehee:

Halo, Forza Horizon 2, Sunset Overdrive + multiplatformy wiec w sumie styknie do końca 2014 i początek 2015

No pod warunkiem ze DriveClub bedzie szrotem, w co mocno po E3 watpie.

W SO jakos nie specjalnie wierze poki co - ide o zaklad, ze to bedzie kolejny sredni ex, ktorego przebija multiplatformy, podobnie jak LBP3.

Edytowane przez easye

Opublikowano

a 3/4 exow to szpile 6-7/10.

Chyba na playstation, jeżeli juz chcesz posługiwać sie śmiesznymi ocenami to tylko Ryse jest na poziomie 6 reszta exow na xbox one to 8 w górę

No proszę, wymieniaj te exy na 8 w gorę po za Forzą 4,5 :D

Nie potrafisz posługiwać sie internetem ? Ale ok titanfall i dr3, wiem wiem zaraz mi napiszesz ze ograleś to na pc , tak jak Wiedźmina 2, o którego klapki skamlały i resztę exow z xboxa 360

Opublikowano

a 3/4 exow to szpile 6-7/10.

Chyba na playstation, jeżeli juz chcesz posługiwać sie śmiesznymi ocenami to tylko Ryse jest na poziomie 6 reszta exow na xbox one to 8 w górę

No proszę, wymieniaj te exy na 8 w gorę po za Forzą 4,5 :D

Nie potrafisz posługiwać sie internetem ? Ale ok titanfall i dr3, wiem wiem zaraz mi napiszesz ze ograleś to na pc , tak jak Wiedźmina 2, o którego klapki skamlały i resztę exow z xboxa 360

hahahha, wiedziałem, że wymienisz gierki które nie sa exami. Spoko, try harder.

A wiedżmina to yeba,nigdy nie lubiłem tej serii

Opublikowano

To w dead rising 3 możesz zagrać na ps4 ? W titanfall rownież nie zagrasz na platformach sony

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Przeciętnego fana Halo to i cycki nie interesują, co sam pokazałeś w tym temacie. Więc jak ich tu brac na powaznie skoro wolą krasnale zamiast kobiecych wdzięków.

Nie nadajesz się do tego tematu xD

Mazzeo - a co za roznica z jakim celowniczkiem grasz ? Najlepiej mi sie gralo ze standardowym, co wiecej przy PvP wsystkie unlocki z singla i tak sa balansowane, a te karabinki o ktorych piszesz nijak sie maja do takiego Puls Rifle.

W Singlu zas i kooperacji Bungie ma szanse zdeklasowac wszytskie czesci HALO/Borderlands itp. Wszystko zalezy od tego jak duzy content bedzie w pelnej wersji.

W sumie po co pisałem...

Opublikowano

Tak, tak Kubson - Ty na pewno bedziesz wtedy gral w nudnego Tytanfall, albo HALO CE z przed 12 lat! Tyle gier na ONE do konca roku !  :teehee:

Halo, Forza Horizon 2, Sunset Overdrive + multiplatformy wiec w sumie styknie do końca 2014 i początek 2015

W SO jakos nie specjalnie wierze poki co - ide o zaklad, ze to bedzie kolejny sredni ex, ktorego przebija multiplatformy, podobnie jak LBP3.

DriveClub pewnie będzie dobry, problem tej gry polega na tym, że przy FH2 wypada blado. Nawet ficzer, który propsowałem ostatnio (zmiana pory dnia i warunków pogodowych wyścigu) okazał się obecny w multi FH2.

Nie wiem jak można "nie wierzyć" w SO skoro devi nie boją się wypuszczać 15 minutowych materiałów prosto z gry. To nie Qtoreder, że dev wrzuca minutowe skrawki, gdzie jest pokazane jedno, a mówią, że w grze jest zupełnie co innego.

Opublikowano

DriveClub pewnie będzie dobry, problem tej gry polega na tym, że przy FH2 wypada blado. Nawet ficzer, który propsowałem ostatnio (zmiana pory dnia i warunków pogodowych wyścigu) okazał się obecny w multi FH2.

Nie wiem jak można "nie wierzyć" w SO skoro devi nie boją się wypuszczać 15 minutowych materiałów prosto z gry. To nie Qtoreder, że dev wrzuca minutowe skrawki, gdzie jest pokazane jedno, a mówią, że w grze jest zupełnie co innego.

giphy.gif

:)

Opublikowano

Dobra Mazz - Destiny to nie HALO (wszyscy na swiecie pieja z zachwytu, w tym takze fani HALO), pozostali "niezainteresowani" fanatycy MC beda ogrywac 1 czesc z przed 12 lat. Co kto lubi.

Opublikowano

Przypominam ze Destiny to nie ex na PS4....

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No zmierzamy do tego, co od lat wiadomo, ze wiekszosc multiplatform > exy, a sprzedaz PS4 bierze sie stad, ze konsola jest tansza i mocniejsza.

Opublikowano

Ogromne planety, story, PVE z innymi graczami, klasy, rozwój postaci, a xboty do pif paf 6 vs 6 z botami na malutkich mapach porównują :lol: Boże, co za desperacja.

Akurat posiadacze Xbona beda mogli porownac bo maja obie gry na swoim sprzecie. Roznica w Destiny jest taka ze my bedziemy grac na super stabilnym Live a wam pewnie Sony zrobi konserwacje serverow dwa dni po premierze  :teehee:

Opublikowano

Ogromne planety, story, PVE z innymi graczami, klasy, rozwój postaci, a xboty do pif paf 6 vs 6 z botami na malutkich mapach porównują :lol: Boże, co za desperacja.

Akurat posiadacze Xbona beda mogli porownac bo maja obie gry na swoim sprzecie. Roznica w Destiny jest taka ze my bedziemy grac na super stabilnym Live a wam pewnie Sony zrobi konserwacje serverow dwa dni po premierze  :teehee:

Roznica jest taka, ze my pewnie bedziemy mieli stabilniejszy framerate i standardowo lepsza grafe.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Roznica jest taka, ze my pewnie bedziemy mieli stabilniejszy framerate i standardowo lepsza grafe.

Co Ci po tej grafie jak po premierze pewnie znowu będziesz pisał w statusach standardowe "PSN znowu nie działa?" :P

Opublikowano

wersja xbone zaliczyla skok do 1080 wiec nie zesraj sie z ta grafika

Opublikowano

"standardowo"

xD

Szybko te standardy się u Was wprowadziły, od pół roku po 15 latach bycia w tyle za innymi mamy nagle standard :teehee:

Opublikowano

Szkoda że nie wspomniał o tym że Destiny na xbox one bedzie miało 1080p/30fps xD

Opublikowano

No i ? Znajac zycie pewnie 3 dni przed premiera przeczytamy o slabszej grze swiatel, teksturach, niestabilnym frameracie, screentearingu i innych ^^

PSN konserwuja raz w miesiacu - fakt, bledy sie zdarzaja czesciej, bo akurat aktualizowali sklep, albo liste - ale sam multiplayer z reguly dziala.

Jestem w stanie placic ta cene bo oferta PS+ deklasuje GwG.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale pewnie bedzie dwa razy mniej planet zeby Xbone to uciagnal xD

Opublikowano

Jakieś cięcia będą, nie ma co się czarować, xbone jest słabym sprzętem i tyle.

Opublikowano

W ilu klatkach chodzi Destiny na ps4?

Opublikowano

w 30 obecnie. Oni w ogole celuja w 60, czy tak juz zostanie ? w sumie patrzac na rozmach tej gry ciezko bedzie um 60 klatek wyciagnac.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.