Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby gracze ps4 mieli jakikolwiek wpływ na destiny to zapewne by sie skończyło na Press X To Jason, czy mega gameplayem jak w killzone lub infamous... Wiec w sumie spokojnie możesz z kolegami klęknąć i podziękować społeczności Xbox że pierwszy raz w swoim życiu playstation dostaniesz grywalną grę

Sent from my iPhone using Tapatalk

heh i właśnie dlatego uruchomione jest całe community to wpisywania zmian, wyliczania błędów i potrzebnych modyfikacji. 

Ta gra będzie taka jaką sobie Szlachta zażyczy, xbockie pachołki wolą 6vs6, taka sytuacja. Jak będzie final release to wtedy zjecie spady z Pańskiego stołu, tymczasem pozostaje lizanie przez szybkę. 

Edytowane przez waldusthecyc

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No i ? Znajac zycie pewnie 3 dni przed premiera przeczytamy o slabszej grze swiatel, teksturach, niestabilnym frameracie, screentearingu i innych ^^PSN konserwuja raz w miesiacu - fakt, bledy sie zdarzaja czesciej, bo akurat aktualizowali sklep, albo liste - ale sam multiplayer z reguly dziala.Jestem w stanie placic ta cene bo oferta PS+ deklasuje GwG.

Na pssite na bank o tym poczytasz :teehee:

Faktycznie Trine 2 w plusie , chyba pobiegne ponownie po ps4 xD

Opublikowano

No i ? Znajac zycie pewnie 3 dni przed premiera przeczytamy o slabszej grze swiatel, teksturach, niestabilnym frameracie, screentearingu i innych ^^

PSN konserwuja raz w miesiacu - fakt, bledy sie zdarzaja czesciej, bo akurat aktualizowali sklep, albo liste - ale sam multiplayer z reguly dziala.

Jestem w stanie placic ta cene bo oferta PS+ deklasuje GwG.

UWAGA, UWAGA, nowe standardy wsrod #sonyslave - stabilna usluga sieciowa nie jest potrzebna by grac w tytul nastawiona na multi. Wazne ze daja Stick it to the man za darmo xDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ostateczny koniec vity? Konsola do indyków które na steam są często za grosze.

Opublikowano

w 30 obecnie. 

Rok 2014 i granie w shootery w 30 klatkach. Na dodatek takie których multi podobno ma być "competitive"

nicolascageconfusedemotions.gif

Opublikowano

w ogóle zauważyliście co się dzieje z Zeratulem? Jak gra tylko x-ie, bo to okropne PlayStation się nudzi, to całe dnie napyerdala na forum w CW. Jak siada do PS4 (tak jak teraz do Destiny) to chłopaka wsiąkło tak, że nawet nie wie co się dzieje. 

Na żydboksie nie ma takich luksusów to się chłopak przekręcił i już nie wie czy noc czy dzień. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

No i ? Znajac zycie pewnie 3 dni przed premiera przeczytamy o slabszej grze swiatel, teksturach, niestabilnym frameracie, screentearingu i innych ^^

PSN konserwuja raz w miesiacu - fakt, bledy sie zdarzaja czesciej, bo akurat aktualizowali sklep, albo liste - ale sam multiplayer z reguly dziala.

Jestem w stanie placic ta cene bo oferta PS+ deklasuje GwG.

UWAGA, UWAGA, nowe standardy wsrod #sonyslave - stabilna usluga sieciowa nie jest potrzebna by grac w tytul nastawiona na multi. Wazne ze daja Stick it to the man za darmo xDDD

"za darmo" czyli za prawie 200 zł na rok, potem płać znowu albo nie masz nic

waldus no ciekawe gdzie te życzenia odnośnie gier Wam spełniają, jesteście tylko murzynami do łapania bugów i nic więcej, w du,pie mają co sądzicie o gierce xD

wszystko ma być tip-top na premierę wersji na Xboksy i slejwy muszą pucować produkt za darmo

Opublikowano

graniem na PC gardze no i w Destiny na PC nie zagrasz.

Na dodatek jeszcze wyjdzie na PC. Ło muj borze.

Kiedy data premiery ?   :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jakieś cięcia będą, nie ma co się czarować, xbone jest słabym sprzętem i tyle.

do tego minimum polgodzinna instalacja z patchem, zeby tekstury choc troche wygladaly jak na prawdziwym nextgenie, a i tak skonczy sie 6 razy dluzszymi loadingami xD

No xbox one jest nawet słabszy od ps3, instalacja bedzie trwać 24h, a loadingami tylko 3h tylko sony xD

Opublikowano

w 30 obecnie. 

Rok 2014 i granie w shootery w 30 klatkach. Na dodatek takie których multi podobno ma być "competitive"

nicolascageconfusedemotions.gif

shooter + konsola = competitive?

uśmiałem się trochę, takie coś tylko na pc.

Opublikowano

#nikogo

rewelacja - nextgen MS jest szybszy od najgorszej konsoli pod wzgledem oprogramowania ever.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jakieś cięcia będą, nie ma co się czarować, xbone jest słabym sprzętem i tyle.

do tego minimum polgodzinna instalacja z patchem, zeby tekstury choc troche wygladaly jak na prawdziwym nextgenie, a i tak skonczy sie 6 razy dluzszymi loadingami xD

No xbox one jest nawet słabszy od ps3, instalacja bedzie trwać 24h, a loadingami tylko 3h tylko sony xD

już tyko sarkazm Wam widzę zostaje. bieda panocki

buda

Opublikowano

Na kolana

Z wami inaczej gadać sie nie da bo macie mega klapki na oczach, idź lepiej pograć w Alphe gry która wychodzi za 3 miesiace, przecież ty tak uwielbiasz blasterki, laserki i sf :sorcerer:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

a jakie to ma znaczenie ? Slowo Alpha wskazuje wylacznie test serwerow, matchmakingu, kodu sieciowego. Sama gra juz niewiele sie zmieni.

Edytowane przez easye

Opublikowano

PS+ to nie tylko gry na PS4. hello!

Co mnie to obchodzi, hello! Na PS4 jest wymagane placenie za gre online wiec wymagam stabilnych serverow a nie indykow za dolara na Vite! I w ogole co to za tlumaczenia ze PSN muli bo aktualizuja sklep? Na Live nic nie aktualizowali jeszcze nigdy, mamy gry z 2005r dlatego wszystko tak dobrze chodzi  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tu jest tak żałośnie, że nie mam pytań. Klapy teraz jak się zorientowały, że nie mają żadnego oręża do walki przez 1,5 roku oprócz cyferek w multiplatformach, jarają się wersją alpha multiplatformowego shooterka przypominającego Halo, chodzącego w 30 klatkach. Oczywiście jaranko jest spowodowane tym, że alpha nie wyszła na Xbona.

To CW zapowiada się fatalnie.

Opublikowano
"za darmo" czyli za prawie 200 zł na rok, potem płać znowu albo nie masz nic

Not sure if serious or trolling

Ceny z alle: PS+ 168 zł vs Gold 125 zł

Chyba że mówisz o cenie w PSS / Marketplace

PS+ 195 zł vs Gold 229 zł

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

To oficjalne tez sa drozsze na konsoli MS.

Adi moze w koncu kiedys zrozumiesz, ze granie na PC tutaj nikogo nie obchodzi.

Co mnie to obchodzi, hello! Na PS4 jest wymagane placenie za gre online wiec wymagam stabilnych serverow a nie indykow za dolara na Vite! I w ogole co to za tlumaczenia ze PSN muli bo aktualizuja sklep? Na Live nic nie aktualizowali jeszcze nigdy, mamy gry z 2005r dlatego wszystko tak dobrze chodzi  :teehee:

okej - nie zmienia to faktu, ze wciaz masz slabsza konsole. Deal with it.

Edytowane przez easye

Opublikowano

PS+ teraz w porównaniu do Golda to śmiech na sali, mimo wszystko Xbox ma lepsze serwery, a gry się dostaje na stałe(X360, ostatnimi czasy Dark Souls) i abonament tańszy.

Wcześniej "hahaha, xboxy płacą za online"

Teraz "przecież plus to nie tylko gry!" (wypożyczone)

Śmiesznie.

Opublikowano

<mendrek>Nie uznaję żadnych lewych kodów kupionych kradzionymi kartami kredytowymi, tylko oficjalne ceny</menrek>

e75d65684_karol_jest_zniesmaczony.jpg

Opublikowano

To oficjalne tez sa drozsze na konsoli MS.

okej - nie zmienia to faktu, ze wciaz masz slabsza konsole. Deal with it.

A co Ty myslisz ze ja mam spazmy po nocach bo moja konsolka ma tylko 1.3 Tflopa? Kupilem Xboxa dla moimch ulubionych marek jak Fable czy Gearsy, najlepszego pada i uslugi Live gdzie jest ekipa do gry, Malo mnie obchodza gry rozdawane za darmo wiec tez PS+ czy GwG mnie nie jaraja. Nie mam zamiaru liczyc pixeli na ekranie wole sobie pograc jakiegos coopa czy PvP a tego na Xbonie jest do woli.

Jakbym chcial miec wszystkie gry na Ultra,4K i 60fps to byl sobie kupil PC za grube tysiace i siedzial na innym forum.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

PS+ teraz w porównaniu do Golda to śmiech na sali, mimo wszystko Xbox ma lepsze serwery, a gry się dostaje na stałe(X360, ostatnimi czasy Dark Souls) i abonament tańszy.

Wcześniej "hahaha, xboxy płacą za online"

Teraz "przecież plus to nie tylko gry!" (wypożyczone)

Śmiesznie.

10razy bardziej wole w wypozyczeniu dostac gre, ktora ma 3-6miesiecy niz na stale szroty, ktorymi karmil nas MS.

Nawet nie chce mi sie porownywac ostatniego roku i tytulow, ktore dostali posiadacze konsol Sony, jeden Dark Souls niczego tutajk nie zmieni.

Opublikowano

Oczy przesłonięte klapkami. Nawet słowem o PC nie wspomniałem w dzisiejszych postach, zluzuj galoty niewolniku marki  :turned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.