Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

moze pomylilem Twojego posta z Guernica. Tak czy siak - kogo obchodzi wasze competitive ? Grajac w Destiny te 30klatek nie przeszkadza (szkoda, ze nie ma 60), ale widac przy takim rozmachu gry i terenach bylo im trudno osiagnac wieksza plynnosc. Moze w sequelu? I nie czuje sie jak niewolnik marki, tylko dlatego, ze nawet granie na telefonie stawiałbym chyba przed graniem na PC.  :teehee:

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie jestem wielkim fanem ani plusa ani golda (płacenie za online, gry dostajecie tylko, żeby nie czuć się tak strasznie dymani), gold ma lepszą usługę sieciową, ale muszę przyznać, że wolę nowsze gry na wypożyczeniu niż starsze 'na zawsze'. bądźmy poważni, w jakieś śmieszne gierki z plusa/golda i tak nikt nie gra pół roku po premierze. 

Opublikowano

Dokladnie - do wiekszosci i tak sie nie wraca. Roznica w tych usługach jest taka, ze w mocnych miesiącach nie da rady ograc wszystkiego. Sam dzięki plusowi często nadrabiam szpile, na które wcześniej nie miałem czasu, nie planowalem, bo wybrałem inna premiere... Na Vite w ramach abonamentu niedlugo rozdzadza wszytskie najlepsze gry tej konsoli :teehee: , na PS3 obecnie mam kolo 20 calkiem swiezych multiplatform i exow (pokroju Pupeteer, Motorstorm itp.). Jezeli dla kogos usluga MS jest lepsza bo dostanie gre z przed 6 lat, ale na ZAWSZE, to ja wysiadam.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ten steamboy mógłby zarządzić. Taka vita tylko że z grami.

Opublikowano

no akurat idykow na Vite to nie brakuje, do konca tego roku ma sie pojawic 150 (w tym pare tytulow AAA)...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Klapy teraz jak się zorientowały, że nie mają żadnego oręża do walki przez 1,5 roku oprócz cyferek w multiplatformach, jarają się wersją alpha multiplatformowego shooterka przypominającego Halo, chodzącego w 30 klatkach. Oczywiście jaranko jest spowodowane tym, że alpha nie wyszła na Xbona.

Ale, ale! Nie zapominajmy że to wasz najbystrzejszy żołnierz w obozie antysony - Maciomaniak - pierwszy rzucił bete Fable do listy eksów xbone i waszego oburzenia nie widziałem. Nie wiń klapów że odrzucają rzucony przez was granat.

Opublikowano

Ostateczny koniec vity? Konsola do indyków które na steam są często za grosze.

Dla mnie byłby to must have:)

Opublikowano

Pewnie z 500$, nie ma czym się jarać.

Opublikowano

Prawdziwie polski argument xD

Myślisz, że Sony woli wygrywać z 18mln opchniętych konsol, czy wolałoby przegrywać z opchniętymi 28mln? W tym wypadku to jest kulawym królem.

Opublikowano

BN-DF887_Consol_G_20140613110303.jpg

:dance2:

Wiecej sprzetu w slupki Sony nie dalo sie wsadzic? 

Opublikowano

To w dead rising 3 możesz zagrać na ps4 ? W titanfall rownież nie zagrasz na platformach sony

jak najbardziej, na moim lapku marki Sony. I co terasssss ?

Opublikowano

Destiny Won’t Be Dumbed Down On Xbox One, No Problems Developing On It

Ever since Destiny was announced, Bungie have only showcased the PlayStation 4 version of the game. There is no update on how the Xbox One version is shaping up. GamingBolt got in touch with Jason Sussman who is the Senior Environment Artist at Bungie to ask whether the Xbox One version will be dumbed down compared to the PS4 version.

“We are working really hard so that the best experience and the quality of the game we are trying to deliver is equal across all platforms, as much as we possibly can,” Jason explained to GamingBolt.

And did the team faced any issues while developing on the Xbox One specifically the eSRAM? “Each console has their own specifications along with their tweaks. Every time you are working on cross platform [game], there are little differences between each console and we are making sure that the game looks great across all of them, and it does, it really looks good. I think we have succeeded.”

“We did not had any problems across any of the platforms,” Jason said to GamingBolt.

Ej easye pisz szybko do Bungie o tych slabszych texturach i loadingach po 3h bo inaczej nie bedzie beki w CW  :down:  :down:  :down:  :down:  :down:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Gó.wno. 1-0 dla mnie

chyba dla mnie. Zresztą idąc twoim tępym tokiem myslenia to Okami też jest exem, bo przecież nie zagrasz na platfromie z logiem X-boksa

Opublikowano

Ale zagram w nie na Wii wiec nie jest to ex konsolowy

Opublikowano

A ja zagram w TF'a czy DR3 na PC, ta sama zasada. Ex konsolowy :D dobre.

Opublikowano

Ale tylko na laptopie Sony. Inne sie nie licza ok?

Opublikowano

ex konsolowy, termin wymyslony przez boty, bo inaczej z listy exow x360 odpada alan wake, fable, halo, gow  i inne. W tej generacji bedzie to samo, titanfall, dr3 i kolejne pewnie dojda.

Opublikowano

ex konsolowy, termin wymyslony przez boty, bo inaczej z listy exow x360 odpada alan wake, fable, halo, gow  i inne. W tej generacji bedzie to samo, titanfall, dr3 i kolejne pewnie dojda.

na ps4 tez nie jest lepiej.

Opublikowano

Ale jesteście tępi

To nie jest termin wymyślony przez boty, tylko 3/4 osób nie gra na pecetach wiec jak ktos wybiera sie do sklepu w celu kupna konsoli i interesuje go Alan Wake, Gearsy, Halo, Titanfall i inne, to chyba jasne ze wyjdzie ze sklepu z xboxem, a nie z playstation i pecetem xD

No ale po co sie produkować, to dla was za dużo wiec miłego grania w exy xboxowe na pc

Opublikowano

Na na tej samej zasadzie gierki ps3/4-ps vita są exami i gitara. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

kumson, większych glupot dawno nie słyszałem. najlpeszy przykład, gram na wszystkim co mi wpadnie w łapy, na PC też. i np mimo tego, że posiadam x360 to takie L4D kupiłem na PC, dlaczego ? Bo gra była o połowę tańsza i nie musiałem płacic za granie na sieci. Ale pozdro dla ludzi którzy widza tylko konsole, bo n3.4 osób nie gra na pecetach :D

Opublikowano

No, patrzac na sprzedaz Titanfall i L4D na PC i Xboxa mozna dojsc do wniosku ze tylko Ty grasz na swoim laptopie xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Spoko, zyjcie sobie w swoim zamkniętym świecie gdzie isnieje tylko xbox. Dlatego wy jesteście botami a ja graczem, bo nie zamykam się na jedną platformę. Pozdro 600.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

kumson, większych glupot dawno nie słyszałem. najlpeszy przykład, gram na wszystkim co mi wpadnie w łapy, na PC też. i np mimo tego, że posiadam x360 to takie L4D kupiłem na PC, dlaczego ? Bo gra była o połowę tańsza i nie musiałem płacic za granie na sieci. Ale pozdro dla ludzi którzy widza tylko konsole, bo n3.4 osób nie gra na pecetach :D

Zapomniałem ze ty, to wszyscy sorry

Wyobraź sobie że nie kazdy ma ochotę robić upgrade komputera i po prostu wygodniej jest isc do sklepu i kupic konsole na której jest najwiecej interesujących gier

Ty jestes betonem, a nie graczem

Ps tez nie zamykam sie na jedna platformę i wole kasę wydać na plejke, nintendo niż upgrade kompa tyle.

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.