Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony miało lepszą konfę niż MS. Mimo, że MS miał DUUUUUŻO gier to konfa był zwyczajnie nudna i bez HITÓW jak u Sony.

Poza tym konfa, na której jest Rockstar bezsprzecznie wygrywa. No i ND więc sprawa oczywista.

Prawie zasnąłem na MS. Nawet Ubi było lepsze.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Microsoft pokazal najwieksze hity ktore zjadaja to co pokazalo Sony. Jedynym plusem konfy Sony byly niespodzianki (Dead Island 2 i LBP3). O Bloodborne i Uncharted 4 bylo wiadomo wczesniej. Sony nie ma nic do zaoferowania na 2014 poza TVTVTVTV.

Wiem, ze sa ludzie ktorych jara reedycja TLOU i GTA V (panie swiec nad ich dusza), albo podnieca niepokazany Driveclub czy przerobka LBP Hub na LBP3 ale badzmy powazni. Sony nie ma nic,

Nie wspominajac, ze cale zamieszanie z The Last Guardian jest kolejna wielka kompromitacja Sony, ktore po raz kolejny udowadnia, ze nie umie zarzadzac swoimi studiami.

Rozumiem tez, ze dla niektorych jesien to tylko i wylacznie Battlefield tak wiec ich apetyt zostal zaspokojony LOL

Opublikowano

Ale na konfie MS jedyne wow bylo Halo... A ty sie smiejesz z remasterow GTA i TLOU, swoja droga najlepszych gier odchodzacej generacji.

Janusze i tak nie poleca po tego bundlepacka bo tak jak mowisz, bedzie cod i bf...

Opublikowano

Moze by wpisać się w dzisiejsze standardy i zrobić CW z ekskluzywną zawartością dla np sonoklapkow?

Opublikowano

robimy reboota

The Console Wars

No i właśnie dlatego Console Wars (bez cyferki, bo reboot/remaster): Remastered to najlepsza opcja obok 2+0+1+5. Obie nazwy dwuznaczne.

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

Microsft pokazał największe hity - bez kitu wkleiliście mi jakis lewy stream bo ja oglądałem co innego.

Opublikowano

M$ miał lepszą konfę od SONY choć i tak najlepiej wypadło Big N, przed targami miałem ich w (pipi)e teraz interesują mnie bardziej niż cała reszta.

Ale wracają do M$ VS SONY (bo big N win, więc nie ma powodu pisać co i dla czego)

M$ gry gry gry zero (pipi)enia, SONY gry, gadanie gry, TV, TV, TV  gadanie, vr googles (nikogo) gadanie gry.

M$ Halo w tym roku kapitalnym MP Halo 2, sunset z pokazu na pokaz jest co raz lepiej, do tego giera od Platynium games, Fable Legends w ruchu to Ori też coś w sobie ma i Crackdown 3 na koniec

SONY the order gra wygląda za(pipi)iście tyle, że tu z pokazu na pokaz jest co raz gorzej, ten ex os ojców DS całkiem całkiem plus U4 na koniec bo LBP 3 to kotlet na maksa wygląda identycznie jak na PS3 tylko z lepszymi teksturami.

Nawet FPE stwierdziło, że M$ wypadł lepiej ale nie tu dalej klapy jadą ze swoim napisane SONY na czole do przodu!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jeszcze w sprawie nazwy. Wywaliłbym ten znak nieskończoności, bo jak pokazuje na głównej ostatni post w tym temacie to brzydko to wygląda.

Ale poza tym to XBox nieźle ssie kule.

Opublikowano

Imo obie konferencje u mnie na równi, no może trochę lepiej sony, bo w końcu jakaś świetnie wyglądająca gra. Crackdown mnie nie jara, tak samo jak Sunset, do tego słabe w cholerę fable. Jedyne co mi się podobało to nowa gra od from software i uncharted. Wiadomo, wiele nie pokazano, ale o uncharted jestem spokojny, a graficznie miazga.

Ten rok to Głównie multiplatformy, 2015 musi być już kozacki.

Nawet FPE stwierdziło, że M$ wypadł lepiej ale nie tu dalej klapy jadą ze swoim napisane SONY na czole do przodu!

Jak komuś gry od Sony lepiej pasują, to jakie ma wyjście? Każdy wybiera firmę, która dla niego pokazała lepsze gry, dla mnie sony wygrało, dla ciebie Microsoft, proste.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

W tym roku Microsoft wygrywa line-upem i wygrał konferencja ;) Sony miało kilka fajnych pokazów, ale zdecydowana większość z tego to były multiplatformy i ludzie najbardziej sie jaraja GTA V i Batmanem. No i MGSV.

Opublikowano

Sony może się na każdym pokazie chwalic multiplatformami, bo M$ zwyczajnie nie może. Będzie tak, że pokazy Sony będa trwały po półtorej godziny, a M$ 35 minut.

Opublikowano

Moze skonczmy juz ten cyrk i zacznjimy powazna rozmowe o dominacji Xbox One w 2014 roku i o tym jak Microsoft zniszczyl Sony podczas E3. Dziekuje.

Meh, Sony akurat pokazało i zapowiedziało lepsze eksy, ba nawet multiplatformy lepsze były (assassyn i kał of duty, szacun xD ). Przed E3 myślałem, że Microsoft rozniesie Sony, a tu niespodzianka. M$ jest w jeszcze większym szambie niż wcześniej.

Opublikowano

No jak nie ma lineup first party to musi sie chwalic multiplatformami. Micro mial dobry mix... do tego pokazali najwazniejsza multiplatforme 2015 czyli The Division.

Opublikowano

Przy premierze kompilacji halo jest szansa, że jeden miesiąc Xbox sprzeda się lepiej od ps4 o te 2 tysiące konsol.

Opublikowano

Microsoft pokazal najwieksze hity ktore zjadaja to co pokazalo Sony.

Za pisanie takich rzeczy na publicznym forum powinni łamać ręce i nogi, i to obie. O tak:

Opublikowano

E3

Nintendo>MS>Sony

Dokladnie tak :) Niny pokazalo jak powinni byc traktowani gracze - duzo gier, 40 min gameplay z Xeno, nowa Zelda, po prostu miazga :D

Na drugim miejscu MS ale tutaj hity gdzies zagubily sie posrod 3rd party....

Sony to zal, rendery I TVTVTV z lysym gosciem na scenie...

Szykuje sie dobre CW :) Oczywiscie tylko dla xbotow.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Chciałbym, żeby Sega pokusiła się o wypuszczenie nowej konsoli...

Opublikowano

Batman na konferencji Sony leciał z dżiforsa. Sony było takie przebiegłe, że nawet ikonki przyciskow pozmieniało xD. Wiadomosc pochodzi z wywiadu na zywo Gamespotu.

Opublikowano

Microsoft pokazal najwieksze hity ktore zjadaja to co pokazalo Sony.

Mógłbyś rozwinąć? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.