Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widze, ze nazwa tematu zmieniona. Ten podtytul imho zbedny bo w samym 2015 jest juz zawarty fakt oczekiwania ale taka wola ludu.. W sumie chu.j tam, za 3 miesiace pewnie znow nowy tytul bo natrzaskane bedzie 1k stron.

Tez tak najpierw myslalem, ale popatrz: kazdy tytul cw ma forme "Console wars n : podtytul".

Console Wars 7(20)p.

A to jeszcze mi chociaz napiszcie skad sie wzielo 'This is waiting'. Jakas parafraza sloganu typu 4theplayers?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

l-PlayStation3-logo.jpg

To była swojego czasu kampania reklamowa Sony

Edit: Polecam jak coś filmiki na YT :)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Dzieki Kyo.

Opublikowano

mejm, 7(20p) jest tak zaje.biste ze stanowi wyjatek.

Opublikowano

Do dziś mam mindfuck jak pomyśle sobie o tej reklamie. Pojęcia nie mam, co chcieli w ten sposób osiągnąć.

Opublikowano

Do dziś mam mindfuck jak pomyśle sobie o tej reklamie. Pojęcia nie mam, co chcieli w ten sposób osiągnąć.

Xboty nie czają przekazu. Proste. Wam za to robi Mattrick w 792p  :sorcerer:

Opublikowano

#4theplayers kolego i tyle w temacie. zalecam powrót do jarania się remakiem gierki sprzed 12 lat :] i ta grafika. mmm. nie dziwne, że 1080/60 xD

Opublikowano

Bo to jest przekaz dla posiadaczy konsoli Sony - intelektualistów i osób kultury wysokiej. Dla botów jedyny zrozumiały klimat to pifpaf bumbum, jak tu:

Opublikowano

Od pewnego czasu teksty w CW to wylęgarnia sucharów :/

Wszyscy intelektualiści, którzy kupili konsole Sony - gratuluję wam line-upu na ten rok, cieszcie się dalej swoim plastikowym pudełkiem, które odpalacie raz w miesiącu.

Opublikowano

Dzięki temu, że nie mają w co grać mogą się oddać literaturze i w ten sposób szlifowac swój intelekt. Coś w tym jest, kurczę :/.

Opublikowano

no dowód w postaci postów klapków w tym temacie pokazuje, że niektórzy do szlifowania intelektu używają papieru ściernego o zbyt dużej ziarnistości :/

Opublikowano

Wszyscy intelektualiści, którzy kupili konsole Sony - gratuluję wam line-upu na ten rok, cieszcie się dalej swoim plastikowym pudełkiem, które odpalacie raz w miesiącu.

Dziękuję. Na szczęście na PS4 jest dwa razy więcej gier niż na Xbonie, więc mamy powód odpalać konsole dwa razy częściej niż boty.

Opublikowano

#4theplayers kolego i tyle w temacie. zalecam powrót do jarania się remakiem gierki sprzed 12 lat :] i ta grafika. mmm. nie dziwne, że 1080/60 xD

Chyba #4thejanusz. Klapy nigdy sie nie doczekaja takiego bogatego wydania zbiorowego bo zadna seria gier na PlayStation nie jest tak kultowa jak Halo. 100 map, cztery rozne tryby multi, a kazda kampanie single player mozna przejsc w coopie. Wiecej grania w jednym boxie niz caly lineup PS4 na ten rok XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dziękuję. Na szczęście na PS4 jest dwa razy więcej gier niż na Xbonie, więc mamy powód odpalać konsole dwa razy częściej niż boty.

Masz wszystkie gry na PS4? Wszystkie indyki i wszystko? Wooow! To dopiero prawdziwy fanboy :o

Opublikowano

A ty masz wszystko na xbonera? Nie? Wooow! To dopiero prawdziwy hipokryta :o

Opublikowano

A tak dobrze zapowiadala sie ta odslona cw ...

Opublikowano

Dajcie jakies cycki bo znowu robi sie nudno.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

filety-z-kurczaka.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Po alphie Destiny nawet jako fan Halo zainwestowalbym w nowa gre Bungie. Jaram sie tym znacznie bardziej, niz reedycja HALO. Zastanawia mnie tez, dlaczego nie monza bylo zrobic klasycznego multi z CE przy 1 reedycji Halo ("gra w ogole nie byla przygotowana pod siec"), a teraz nagle wystarczy podniesc rozdzialke, by spokojnie banglala na One. Czy rzeczywiscie nic w niej nie zmienia...? Zastanawiam sie, czy odpalajac Halo z przed 12 lat zagrywalbym sie jak kiedys. Lezka w oku sie kreci, ale wszystko poszlo tak do przodu, ze nie wiem czy teraz siedzialbym godzinami przy mechanice z przed tylu lat. Dla fanatykow Halo to pewnie ex numer jeden na ten rok, reszta niestety moze sie nie przekonac...

Dobra większość czasu znosiłem to Twoje biadolenie na forum, ale po tym co napisałeś dłużej nie mogę, bo mnie szlak trafia, podczas gdy Ty będziesz się "zastanawiał" i oglądał gify ( this is waiting!) ja będę grał w najlepsze MP jakie stworzono na konsolach mało tego powiem Ci, że do dziś gramy w HALO ostatni lanik był 9/6/2014 i wyobraź sobie, że ta gra dalej niszczy system.  Ciesze się, że w końcu trafiłeś tam gdzie jest Twoje miejsce, myślę że z Yetim stworzycie zgraną pakę na serwerach destiny ( bo po co grać w obie gry jak można tylko w jedną LOL) A kręci to Ci się kloc w brzuchu od tego jaki jesteś sztuczny i nieprawdziwy widać, że front zmieniłeś i każdy to wie, widzi to gołym okiem a Ty na siłę starasz się nam powiedzieć, że jesteśmy w błędzie.

ps ludzie do dziś siedzą i grają w CS 1.6 i srają na tego nowe szrota co się zwie GO.

Tak jest HALO forever! 

pseudo gracze (pipi) zamiast kupić konsole dla gier i grać to kupują mebel do zbierania kurzy i jeszcze Ci będzie taki pisał, że on z tego wyboru jest zadowolony xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A ty masz wszystko na xbonera? Nie? Wooow! To dopiero prawdziwy hipokryta :o

To ja stosuje argument, że mam dwa razy więcej gier, z którego kompletnie nic nie wynika? ;) To bez znaczenia.

scoop_5610_5785.jpg

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

filety-z-kurczaka.jpg

Prawie tak dobre jak:

2ztbtir.jpg

;)

Opublikowano

Dobra większość czasu znosiłem to Twoje biadolenie na forum, ale po tym co napisałeś dłużej nie mogę, bo mnie szlak trafia, podczas gdy Ty będziesz się "zastanawiał" i oglądał gify ( this is waiting!) ja będę grał w najlepsze MP jakie stworzono na konsolach mało tego powiem Ci, że do dziś gramy w HALO ostatni lanik był 9/6/2014 i wyobraź sobie, że ta gra dalej niszczy system.  Ciesze się, że w końcu trafiłeś tam gdzie jest Twoje miejsce, myślę że z Yetim stworzycie zgraną pakę na serwerach destiny ( bo po co grać w obie gry jak można tylko w jedną LOL) A kręci to Ci się kloc w brzuchu od tego jaki jesteś sztuczny i nieprawdziwy widać, że front zmieniłeś i każdy to wie, widzi to gołym okiem a Ty na siłę starasz się nam powiedzieć, że jesteśmy w błędzie.

ps ludzie do dziś siedzą i grają w CS 1.6 i srają na tego nowe szrota co się zwie GO.

Tak jest HALO forever! 

Hehe, szlak.

+1 za post scriptum

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ktos woli Titana - Xbox One

Ktos woli Halo - Xbox One

Ktos woli Destiny - Xbox One

Lubisz wklejac tabelki? TYLKO PLAYSTATION!

@Don/kermit

Akurat dzisiaj jestem na wizytacji w fabryce kurczakow wiec trafiliscie w sedno :P

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak można porównywać na prawdę dobre gry AAA które wychodzą na pc po pół roku albo i więcej (najczęściej)  do indyków za 3zł przeportowanych z pc na ps4 i sprzedawanych za 5 krotnie większą cenę? Ty się dobrze czujesz? Później przychodzisz na forum i wypisujesz te swoje głupoty codziennie, aż się smutno robi człowiekowi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.