Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no akurat idykow na Vite to nie brakuje, do konca tego roku ma sie pojawic 150 (w tym pare tytulow AAA)...

A na steama ze 3x tyle. Wystarczy obczaić ile średnio jest premier dziennie na kompach, żeby nie poniżać się tekstem, że "VITA jest królową indyków". Chyba w mokrych snach jej posiadaczy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wszyscy intelektualiści, którzy kupili konsole Sony - gratuluję wam line-upu na ten rok, cieszcie się dalej swoim plastikowym pudełkiem, które odpalacie raz w miesiącu.

Dziękuję. Na szczęście na PS4 jest dwa razy więcej gier niż na Xbonie, więc mamy powód odpalać konsole dwa razy częściej niż boty.

Jak można porównywać na prawdę dobre gry AAA które wychodzą na pc po pół roku albo i więcej (najczęściej)  do indyków za 3zł przeportowanych z pc na ps4 i sprzedawanych za 5 krotnie większą cenę? Ty się dobrze czujesz? Później przychodzisz na forum i wypisujesz te swoje głupoty codziennie, aż się smutno robi człowiekowi. 

Proszę o cytat z konkretną nazwą indyka którego porównuje do 'naprawdę dobrej gry AAA'.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Dajcie jakies cycki bo znowu robi sie nudno.

Za milion plusików!

Opublikowano

A ty masz wszystko na xbonera? Nie? Wooow! To dopiero prawdziwy hipokryta :o

suchar w chuy, kto się ciągle masturbuje do cyferek? Macio czy Observer?

Opublikowano

Logika EA mnie rozbraja.Wii tak WiiU nie XD

A przecież wystarczy wrzucić edycję z PS3/X360 na WiiU i po sprawie.Roboty pewnie wiele by nie mieli.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

suchar w chuy, kto się ciągle masturbuje do cyferek? Macio czy Observer?

Hmm:

Więcej nietuzinkowych, oryginalnych i ujmujących gier znajdziemy na PS4

Dobry cytat, aż uzupełnię sobie nim siga.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Wii 100 milionów konsol, silnik z PS2 mają cały czas, więc zrobią tylko transfery.

WiiU, marne kilka milionów i na konwersję trzeba by było przeznaczyć trochę pieniędzy, a gra pewnie się nie sprzeda w cale.

Opublikowano

a byla jakas wogole fifa na wiiu?

bo na vite zrobili jedna premierowa edycje oparta o silnik bodajze z fify11 i kazda nastepna edycja to tylko podmianka skladow na aktualne i nic wiecej

Opublikowano

no zaje,bisty, szczególnie, że odnośnik i data są do mojego

albo odpaliła ci się jakaś bardzo śmieszna kreatywność albo nie umiesz cytatu poprawnie zrobić

Opublikowano

Tylko to dalej nie tłumaczy masturbowania się do cyferek, które praktykujesz nawet w podpisie. Co do nietuzinkowych, oryginalnych i ujmujących gier - patrząc na PS2 i PS3 możemy być pewni, że więcej produkcji tego typu zobaczymy na PS4 ;) Chyba, że Microsoft zainwestuje więcej środków i uwagi w gry typu "Ori" czy No Man's Sky.

Fifa nadal wychodzi na ps2?. :)

Tylko w postaci odświeżonych składów, zero zmian w samej grze. Jest nawet specjalna adnotacja na pudełku ;) Brak wersji na Wii U mnie mocno zastanawia, pojęcia nie mam z jakiego powodu.

Opublikowano

dalej masz zje,baną datę geniuszu

xD no coraz bliżej, teraz tylko kilka miesięcy w tył

e: był październik, jest marzec, no już prawie, już prawie!

16 luty to już bardzo blisko, tylko 8 dni. Oscylujesz coraz bliżej poprawnego timestampa.

try harduj dalej, uda się, wierzę

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Proszę, już, nie płacz, nie moja wina że z zamkniętych tematów nie da sie kliknąć cytuj i trzeba edytować time stamp.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Od pewnego czasu teksty w CW to wylęgarnia sucharów :confused:

Wszyscy intelektualiści, którzy kupili konsole Sony - gratuluję wam line-upu na ten rok, cieszcie się dalej swoim plastikowym pudełkiem, które odpalacie raz w miesiącu.

Powiedziała największa chorągiewka tego forum. Nie dość, że bot, to jeszcze hipokryta. 

Opublikowano

Proszę już, nie płacz, nie moja wina że z zamkniętych tematów nie da sie kliknąć cytuj i trzeba edytować time stamp.

No płaczę ze śmiechu, wybacz xD. protip: cytat musi być dokładny by był wiarygodny

Masz, wklej sobie poprawny timestamp, bo aż mi się żal zrobiło: 1393381975

e: ale widzę dalej ręcznie próbujesz, jeszcze z godzinka i byś trafił xD

na ten moment trafiłeś już w 26 luty 13:30, ciepło, ciepło!

taki tam dowodzik, żeby Ci czytający temat później wiedzieli o co chodzi:

y7nIKGh.png

Opublikowano

Haha, cwaniakuje a sam się (pipi)nął w godzinie. xD

Opublikowano

Powiedziała największa chorągiewka tego forum. Nie dość, że bot, to jeszcze hipokryta. 

Przynajmniej ta "chorągiewka" ma realne podstawy do głoszenia opinii bo miała w rękach wszystkie konsole, w przeciwieństwie do większości posiadaczy PS4, którzy Xbone'a widzieli na obrazkach ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Haha, cwaniakuje a sam się (pipi)nął w godzinie. xD

na pewno?

xDDDDD

ale masz, byś się dalej ręcznie nie męczył: 1393385575

widzę, że w ogóle się poddałeś  :thumbsup:

Opublikowano

Dobrze, wreszcie ci się udało. Wezwę cię jak będziesz jeszcze potrzebny. Możesz odejść.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Napisałem to 26 lutego o godzinie 4:32 ;) I dodatkowo złapałem się za głowę, jak czytam niektóre swoje teksty i komentarze. Będę odpokutowywał miesiącami.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Przynajmniej ta "chorągiewka" ma realne podstawy do głoszenia opinii bo miała w rękach wszystkie konsole, w przeciwieństwie do większości posiadaczy PS4, którzy Xbone'a widzieli na obrazkach ;)

Konfabulujesz i tyle. Twoja opinia jest tak wiarygodna jak zeznania matki Madzi z Sosnowca. Za tydzień dostaniesz od dziadka morza Ouya i to na jej cześć będziesz polerował gałe kolego. Nie negocjuje się z terrorystami. Ze zdrajcami marki też nie. dobranoc 

Opublikowano

Dobrze, wreszcie ci się udało. Wezwę cię jak będziesz jeszcze potrzebny. Możesz odejść.

"Wreszcie"? Po dwóch próbach, z czego pierwsza to tylko różnica strefy czasowej o godzinę? Ile tobie to zajęło, 10 strzałów na ślepo? Uwielbiam typków, którzy nie potrafią za żadne skarby się przyznać, że przegrali.

Wzywaj wzywaj, jeśli chodzi o korki z zakresu matematyki w szkole podstawowej biorę 30zł/h, dzisiejsza lekcja obliczania sekund od 1-01-1970 0:00 (GMT) była za darmo.

Opublikowano

I dodatkowo złapałem się za głowę, jak czytam niektóre swoje teksty i komentarze.

Zawsze tu będę żeby o nich przypominać. :thumbsup:

Opublikowano

Od pewnego czasu teksty w CW to wylęgarnia sucharów :/

Infamous, destiny, Diablo, driveclub, little big planet I wiele jeszcze innych gier, których nie zdołam kupić. Faktycznie nie ma gier, ehh.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.