Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Od pewnego czasu teksty w CW to wylęgarnia sucharów :confused:

Wszyscy intelektualiści, którzy kupili konsole Sony - gratuluję wam line-upu na ten rok, cieszcie się dalej swoim plastikowym pudełkiem, które odpalacie raz w miesiącu.

Powiedziała największa chorągiewka tego forum. Nie dość, że bot, to jeszcze hipokryta. 

Przynajmniej ta "chorągiewka" ma realne podstawy do głoszenia opinii bo miała w rękach wszystkie konsole, w przeciwieństwie do większości posiadaczy PS4, którzy Xbone'a widzieli na obrazkach ;)

Konfabulujesz i tyle. Twoja opinia jest tak wiarygodna jak zeznania matki Madzi z Sosnowca. Za tydzień dostaniesz od dziadka morza Ouya i to na jej cześć będziesz polerował gałe kolego. Nie negocjuje się z terrorystami. Ze zdrajcami marki też nie. dobranoc 

Nie kojarzę sytuacji, w której kiedykolwiek postąpiłem w podobny sposób, więc takie wnioski są na wyrost. Chwaliłem (często w konwencji tematu ;)) PS4, ale jak odkryłem niedostępne wcześniej i nowe, to dopiero zauważyłem, ile błędów popełniłem w swoim życiu.

Wszyscy intelektualiści, którzy kupili konsole Sony - gratuluję wam line-upu na ten rok, cieszcie się dalej swoim plastikowym pudełkiem, które odpalacie raz w miesiącu.

Infamous, destiny, Diablo, driveclub, little big planet I wiele jeszcze innych gier, których nie zdołam kupić. Faktycznie nie ma gier, ehh.

Gier jest ogrom na ten rok, tylko mówimy tu wyłącznie o tytułach ekskluzywnych ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

w ogóle zauważyliście co się dzieje z Zeratulem? Jak gra tylko x-ie, bo to okropne PlayStation się nudzi, to całe dnie napyerdala na forum w CW. Jak siada do PS4 (tak jak teraz do Destiny) to chłopaka wsiąkło tak, że nawet nie wie co się dzieje. 

Na żydboksie nie ma takich luksusów to się chłopak przekręcił i już nie wie czy noc czy dzień.

Daj spokój Zeratulowi, chłop ma taki ból du.py, że musiał sobie zaaplikować kolonoskopie, nie wiadomo czy pomogła, zobaczymy po kolejnych postach.

14:25

Opublikowano

Powiedziała największa chorągiewka tego forum. Nie dość, że bot, to jeszcze hipokryta.

Przynajmniej ta "chorągiewka" ma realne podstawy do głoszenia opinii bo miała w rękach wszystkie konsole, w przeciwieństwie do większości posiadaczy PS4, którzy Xbone'a widzieli na obrazkach ;)

Konfabulujesz i tyle. Twoja opinia jest tak wiarygodna jak zeznania matki Madzi z Sosnowca. Za tydzień dostaniesz od dziadka morza Ouya i to na jej cześć będziesz polerował gałe kolego. Nie negocjuje się z terrorystami. Ze zdrajcami marki też nie. dobranoc

Nie kojarzę sytuacji, w której kiedykolwiek postąpiłem w podobny sposób, więc takie wnioski są na wyrost. Chwaliłem (często w konwencji tematu ;)) PS4, ale jak odkryłem niedostępne wcześniej i nowe, to dopiero zauważyłem, ile błędów popełniłem w swoim życiu.

Infamous, destiny, Diablo, driveclub, little big planet I wiele jeszcze innych gier, których nie zdołam kupić. Faktycznie nie ma gier, ehh.

Gier jest ogrom na ten rok, tylko mówimy tu wyłącznie o tytułach ekskluzywnych ;)

Exy, driveclub u Sony, Forza u Microsoftu. Tak to u mnie wygląda, nie ma nic więcej ciekawego. Halo i tlou nie liczę.

Opublikowano

co ubi cpa to ja nie wiem...w plikach gry sa poukrywane shadery/efekty itp lepsze niz w filnalnej grze i oparte na build z 2012 - wlasnie je ludzie zaczynaja uruchamiac...

ubi to ukrylo by wersje na konsole tak bardzo nie odstawaly od tej z pc? nie kumam

4Ye0005.jpg?1

LMY3Du8.jpg?1

14428220152_5dae42663c_h.jpg

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

co ubi cpa to ja nie wiem...w plikach gry sa poukrywane shadery/efekty itp lepsze niz w filnalnej grze i oparte na build z 2012 - wlasnie je ludzie zaczynaja uruchamiac...

ubi to ukrylo by wersje na konsole tak bardzo nie odstawaly od tej z pc? nie kumam

4Ye0005.jpg?1

LMY3Du8.jpg?1

14428220152_5dae42663c_h.jpg

Nie, by zamiast 3titanow tylko 2 starczyło.
Opublikowano
Exy, driveclub u Sony, Forza u Microsoftu. Tak to u mnie wygląda, nie ma nic więcej ciekawego. Halo i tlou nie liczę.

A Sunset ? to pewno też Cię nie interesuje, ale jakby było na PS4 to czemu nie ?

Opublikowano

exact i te jego mądrości. :teehee:

No ale czego oczekiwać od typa, który widzi 60fps na 30fpsowym gifie. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak można jarac się Sunsetem 7/10

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Akurat jeżeli chodzi o Ciebie to Twoja wypowiedź i tak nikogo. 

Opublikowano

Akurat jeżeli chodzi o Ciebie to Twoja wypowiedź i tak nikogo.

Tutaj każdego odpowiedź nikogo, wiadomo że każdy patrzy przez pryzmat siebie.
Opublikowano

exact i te jego mądrości. :teehee:

No ale czego oczekiwać od typa, który widzi 60fps na 30fpsowym gifie. xD

i tak najlepszy był screen z prezentacji wiedzmina

Opublikowano

Dlaczego 7/10? Pytam tak serio, co jest w tej grze na 7/10? ;)

Opublikowano

900p 30fps na "next genie".
Opublikowano

gra na 9/10

minus 1 za brak 1080p

minus 1 za to że ex na xbona

=

7/10

Edytowane przez kermit

Opublikowano

to jest ból dupy 7/10

Opublikowano

Sunset, Fordza i Halo - DriveClub, TLoU i LBP3. 3 : 3. TRZY DO TRZECH KURTYZANY! 1 : 1 w kotletach, 1 : 1 w cross-genach i 1 : 1 w exach właściwych. Jakby się boty nie starały, trzy nigdy nie będzie większe niż trzy. Coś wam jeszcze wytłumaczyć popaprańcy? Boże, ile możma...

Opublikowano

I to jest podstawą, by gra miała 7/10? :P

Naprawdę uważasz, że w dzisiejszych czasach oceny mają JAKIEKOLWIEK podstawy?
Opublikowano

Sunset, Fordza i Halo - DriveClub, TLoU i LBP3. 3 : 3. TRZY DO TRZECH KURTYZANY! 1 : 1 w kotletach, 1 : 1 w cross-genach i 1 : 1 w exach właściwych. Jakby się boty nie starały, trzy nigdy nie będzie większe niż trzy. Coś wam jeszcze wytłumaczyć popaprańcy? Boże, ile możma...

Kolekcja Halo składa się z czterech gier, ale to drobny szczegół w sumie. Dance Central, Ori i Project Spark nie liczysz bo? Bo dwie są na PC, a trzecia to (pipi) na Kinecta. Czaję.

I to jest podstawą, by gra miała 7/10? :P

Naprawdę uważasz, że w dzisiejszych czasach oceny mają JAKIEKOLWIEK podstawy?

Nie pytam bezpośrednio o wartość liczbową, a elementy które dają podstawy by twierdzić, że to średniak (no bo 7/10 to taki poziom Killzone'a).

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie pytam bezpośrednio o wartość liczbową, a elementy które dają podstawy by twierdzić, że to średniak (no bo 7/10 to taki poziom Killzone'a).

Przede wszystkim przestań się dawać trollować i poczekaj, aż gra wyjdzie, co by można było cokolwiek w niej oceniać.

Aczkolwiek 900p 30fps na exclusive'ie next genowym to i tak komedia.

Opublikowano

Przede wszystkim przestań się dawać trollować i poczekaj, aż gra wyjdzie, co by można było cokolwiek w niej oceniać.

Aczkolwiek 900p 30fps na exclusive'ie next genowym to i tak komedia.

Nie pytam Ciebie, tylko eX4aCTa, więc może daj mu odpisać z łaski swojej. Ciekaw jestem jego argumentów.

Opublikowano

Remaster rocznej gry vs 4 gry w tym dwie sprzed 13 i 10 lat xDDDDDDD faktycznie 1:1. Jako że to Iras pisał to można dodać metascora H:CE (97) i gra zamknięta. 

Opublikowano

Jakie 9 exow na xbone w tym roku?

- Horizon 2

- Sunset Overdrive

- Halo: Master Chief Collection (tu są cztery gry, ale ok - liczę jako jeden pakiet + beta Halo 5)

- Dance Central: Spotlight

- Ori

- Disney's Fantasia

- Project Spark

- Killer Instinct: Season 2

- Beta Fable Legends

1402895947000-Game-of-Thrones-Dinklage.j

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.