Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

(pipi) z fifa na wii U człeniu. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bez kitu, tyle megaton od Nintendo a tu rozkminy o fifie ktora mozna ograc na wszystkim innym.

Opublikowano

o kufa Halo 1, Halo 2, Halo 3 liczone jako osobne exy na XONE. Ja pyerdolę. 

Wysyłam maila do Szefa Świata czyli Prezesa PlayStation aby zrobił remake'i wszystkich gier od PSX w HD i CW można zamknąć. Co za debilizm

Opublikowano

tyle megaton od Nintendo

Nie widziałem ani jednej. Kolejna paczka bezpiecznych, kolorowych projektów ze znanego do porzygu portfolio firmy.

Opublikowano

Wysyłam maila do Szefa Świata czyli Prezesa PlayStation aby zrobił remake'i wszystkich gier od PSX w HD i CW można zamknąć. Co za debilizm

Ale ja myslalem ze Sony juz to robi?

Opublikowano

No akurat Hardline wielu osobom nie podszedł, a sama gra raczej będzie się prezentować znacznie gorzej niż 4ka.

nosz cholera, wszystko przez tego xbonera ;/

nope - po prostu slaba gra sie szykuje.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przecież jest w 1080p - nie może być słaby.

Opublikowano

Gif też się wydawał być 60 fps a wszyscy wiemy jak to się skończyło.

A no zostaliście ztrolowani, racja
Opublikowano

Ale ja myslalem ze Sony juz to robi?

wtedy można by ostatecznie zamknąć markę Xbox

Opublikowano

Zapewniają 4x więcej zabawy, map i elementów niż dowolna inna pojedyncza gra na PS4, więc są liczone poczwórnie. Wszak są tam cztery gry w cenie jednej ;)

Opublikowano

Sunset, Fordza i Halo - DriveClub, TLoU i LBP3. 3 : 3. TRZY DO TRZECH KURTYZANY! 1 : 1 w kotletach, 1 : 1 w cross-genach i 1 : 1 w exach właściwych. Jakby się boty nie starały, trzy nigdy nie będzie większe niż trzy. Coś wam jeszcze wytłumaczyć popaprańcy? Boże, ile możma...

jeszcze Project Spark i Ori, a Halo x4, w sumie 8 do 3 już nie liczmy gier na kinecta i indyków bo to kopanie leżącego zamieni się w jeżdżenie po nim walcem, no ale szrot plejsztejszon się sprzedaje, można nakurwiać tableki i gify 2015/2016   :thumbsup:

Opublikowano

a z tym wiedzminem też trolowałeś?

Opublikowano

Patrzcie jaki jajcarz z niego!

:teehee:

Opublikowano

To zestawienie jedynie pokazuje, ze zdecydowana większość osob które kupują konsole to niedorozwoje i jednostki mega podatne na manipulacje, kupować konsole bez gier tylko dlatego ze ma znaczek playstation xD wiec w sumie to ja współczuje wszystkim którzy wydali prawie 2k na konsole o którą praktycznie się bili ( potykanie o palety - pamiętamy [*] ) żeby tylko powiększyć swojego i tak w ch.uj małego siusiaka

Ale przecież to tak zawsze i wszędzie działało. Ludzie od zawsze są podatni na urok dóbr materialnych, a dzięki internetowi kupując coś specyficznego/drogiego można się wyróżnić, poczuć lepiej.

Edit - współczuć możesz zawsze, każdemu, ale nic to nie zmieni.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

BF Hardline na XO w 1080/60 fps I CO TERAS KLAPECZKI XD

Dalej beczunia z x-kupska. Nic dekodera juz nie uratuje.

wut?

Pytasz co teras, to odpowiadam, że dalej jest beka iks-boxa, 1080/60 w jakimś szrocie niczego nie zmienia.

A 1080p/30 w Destiny coś zmienia ? Czy to też jest szrot ?

Opublikowano

Zapewniają 4x więcej zabawy, map i elementów niż dowolna inna pojedyncza gra na PS4, więc są liczone poczwórnie. Wszak są tam cztery gry w cenie jednej ;)

Maciek, ale przeciez Ty nigdy nie grales w zadna czesc Halo, wiec skad wniosek, ze w ogole Ci sie spodoba?
Opublikowano

Każdy kto stanie po ciemnej stronie mocy wie, że to o Halo w jego życiu chodzi. 

Opublikowano

a z tym wiedzminem też trolowałeś?
Nie, nie grałem nigdy w wiedźmina wiec nie wiedziałem co to za znak i do czego służy, a ze ktoś na gafie zaczął siać beke to wkleiłem bez zastanowienia.

Ja dobrze widzę? Podnieta Ori ale beka z Journeya,Resoguna itd?

Maciek, ale przeciez Ty nigdy nie grales w zadna czesc Halo, wiec skad wniosek, ze w ogole Ci sie spodoba?
Ma Xboxa no więc raczej.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Beka z 2h samograja za ponad 50 zł zawsze na propsie.

Opublikowano

Ja dobrze widzę? Podnieta Ori ale beka z Journeya,Resoguna itd?

Ano. Twardo wymieniają takie popierdółki, ale w Transistor i masę innych na piecu grają.

Opublikowano

To nie Xboty odkryły indyki w 2014 roku...

Opublikowano

Skoro Titanfall jest na x-boxa i pc, to Transistor na ps4 i pc też jest exem co nie? A ty Iras od Transistor to już wiesz. Najlepsze ip na ps4.

Opublikowano

Na piecu grają tylko posiadacze playstation, przez to nie potrzebują xboxa bo wszystkie exy mozna ograć na komputerze

Co do Transistor faktycznie kapitalna gierka, szkoda ze posiadacze playstation nie sa w stanie jej docenić i wola pograć w knacka i watch dogs

Ale moze dzieki żałosnej sprzedaży na plejce wypuszcza wersje na jedynie słuszna next genowa konsole xbox one.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.