Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To nie Xboty odkryły indyki w 2014 roku...

Te indyki, które od czterech lat hurtowo dostajemy w plusie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na piecu grają tylko posiadacze playstation, przez to nie potrzebują xboxa bo wszystkie exy mozna ograć na komputerze

Co do Transistor faktycznie kapitalna gierka, szkoda ze posiadacze playstation nie sa w stanie jej docenić i wola pograć w knacka i watch dogs

Ale moze dzieki żałosnej sprzedaży na plejce wypuszcza wersje na jedynie słuszna next genowa konsole xbox one.

Xbox i next-gen. Przecież te słowa nie idą razem w parze.
Opublikowano

Iras ile indyków z psn ograłeś?

Opublikowano

Skoro Titanfall jest na x-boxa i pc, to Transistor na ps4 i pc też jest exem co nie? A ty Iras od Transistor to już wiesz. Najlepsze ip na ps4.

LBP3%20PS3.png

lbp 3 na ps4 i ps3 to co? ex czy nie ex?

Opublikowano

Tyż nie ex w kwestii XO vs PS4.

Opublikowano

Dokładnie to samo co Horizon 2, a kwestię ex/nie ex niech sobie boty ustalą.

Opublikowano

o kufa Halo 1, Halo 2, Halo 3 liczone jako osobne exy na XONE. Ja pyerdolę. 

Wysyłam maila do Szefa Świata czyli Prezesa PlayStation aby zrobił remake'i wszystkich gier od PSX w HD i CW można zamknąć. Co za debilizm

Zapewniają 4x więcej zabawy, map i elementów niż dowolna inna pojedyncza gra na PS4, więc są liczone poczwórnie. Wszak są tam cztery gry w cenie jednej ;)

Maciek, ale przeciez Ty nigdy nie grales w zadna czesc Halo, wiec skad wniosek, ze w ogole Ci sie spodoba?

A gdzie ja tu napisałem, że mi się podoba? :o

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kto jest za usunięciem Irasa i jego żony proszę o plusika.

Opublikowano

Beka z 2h samograja za ponad 50 zł zawsze na propsie.

Beka z ciebie bo gra nie trwa 2h i nie kosztuje ponad 50 zł.

Widzę kolejny z obozu x-boksa typu nie wiem ale się wypowiem.

Opublikowano

co ubi cpa to ja nie wiem...w plikach gry sa poukrywane shadery/efekty itp lepsze niz w filnalnej grze i oparte na build z 2012 - wlasnie je ludzie zaczynaja uruchamiac...

ubi to ukrylo by wersje na konsole tak bardzo nie odstawaly od tej z pc? nie kumam

(screeny)

4Ye0005.jpg?1

LMY3Du8.jpg?1

14428220152_5dae42663c_h.jpg

Po części może i tak.. ale ponoć niektótre z tych efektów są zbugowane. Możliwe, że nie chciało im się tego "kończyć" więc wyleciało ze wszystkich wersji. Te efekty pojawią się pewnie oficjalnie w WD2.

Tak czy inaczej nawet z odblokowanymi "świecidełkami" z E3 2012 gra wciąż nie będzie wyglądać jak tamto demo bo uproszono także modele w otoczeniu. Budynki nie mają wnętrz widocznych przez okna, mniej liści itp na drodze, cienie mają niższą rozdzielczość i np. ten klub (czy co to jest) w pierwszym gameplayu miał wymodelowane wszystkie żarówki. Teraz jest to płaska tekstura. Tych zmian (uproszczeń) nie naprawią shadery.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Jak wyszła to kosztowała co najmniej 50 zł.

Nie no sorry - 2.5h jak się zgubisz na pustyni i chłoniesz feeling piasku XD

Opublikowano

Po części może i tak.. ale ponoć niektótre z tych efektów są zbugowane. Możliwe, że nie chciało im się tego "kończyć" więc wyleciało ze wszstykich wersji. Te efekty pojawią się pewnie oficjalnie w WD2.

Moderzy sobie poradzą i z tym. :)

Od Journey to się proszę odczepić!

Opublikowano

Skoro Titanfall jest na x-boxa i pc, to Transistor na ps4 i pc też jest exem co nie? A ty Iras od Transistor to już wiesz. Najlepsze ip na ps4.

LBP3%20PS3.png

lbp 3 na ps4 i ps3 to co? ex czy nie ex?

i już wiadomo czemu gra wygląda jak lbp2.1

Opublikowano

Teraz kosztuje 49zl. Skończyłem ja znowu ze dwa dni temu i grałem ok 3h. Wiec nie proboj juz tu kręcić bo głupoty gadasz. Zresztą wara od journey bo to małe arcydzieło. Wątpię zresztą abyś zrozumiał geniusz tej gry.
Opublikowano

Journey jako gra: 5/10. Jako interaktywne doświadczenie (nie cinematic, bo przez 95% czasu mamy pełną kontrolę nad postacią); 10/10. Od czasów ICO żadna gra nie posiada taka klimatu zagubienia i "małości", choć więcej niż 3 dych raczej bym nie dał.

Opublikowano

Teraz kosztuje 49zl. Skończyłem ja znowu ze dwa dni temu i grałem ok 3h. Wiec nie proboj juz tu kręcić bo głupoty gadasz. Zresztą wara od journey bo to małe arcydzieło. Wątpię zresztą abyś zrozumiał geniusz tej gry.

Nie no, to jest zbyt śmieszne XD. Nie ponad 50 zł - bo 49 zł, nie 2.5h - bo 3h XD

Doskonale to opisuje stan indyków na PS3 przez całą generację :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dokładnie, bo bezczelnie kłamiesz. Mimo wszystko ponad 50 zł a 49 zł to różnica. 3h (jak napisałeś na początku) a ok 3 również.

Spotkanie drugiego gracza w journey to bylo moje najlepsze przeżycie growe od czasów pamiętnej sceny w FFVII. Coś genialnego.

Opublikowano

Zainwestuj w coś innego niż sprzęt Sony, bo to co piszesz jest zbyt smutne :(

Opublikowano

Dobra, Journey jest spoko, ale no to jesli chodzi o psn to by chyba było na tyle.

Opublikowano

Dead Nation. 4-5 h kampania na dwóch + tryb hordy. <3

Opublikowano

Dead Nation. 4-5 h kampania na dwóch + tryb hordy. <3

jast na ps3 i ps4 to nie eks :D i chyba na vite

Opublikowano

Nie no jest jeszcze Dead Nation i Fat Princes.... XDDDDDD, Jakby klapy dostaly 10% biblioteki gier z XBLA to by porzadnie robily pod siebie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dobra, Journey jest spoko, ale no to jesli chodzi o psn to by chyba było na tyle.

flow i flower kurtyzano.
Opublikowano

A czy Twoj laptop to wszystko ogarnie?

Opublikowano

Na pewno więcej niż twoje x-kupsko jeden. O mnie się nie martw.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.