Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, Journey jest spoko, ale no to jesli chodzi o psn to by chyba było na tyle.

flow i flower kurtyzano.

też wyszło na prawie wszystko z ps3 i ps vita na czele XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czego mam żałować prócz Bastionu heaven? Serio pytam.

Dead Nation. 4-5 h kampania na dwóch + tryb hordy. <3

jast na ps3 i ps4 to nie eks :D i chyba na vite

Nooo, jak FH2. #neverendingstory

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Mark of The Ninja kierwa! 

Opublikowano

Chociażby Shadow Complex GOTY.

Opublikowano

Czemu mało kto ogarnia różnice miedzy grą Indie, a grą arcade ?

Opublikowano

Ale to nie ex więc z czym tu wyskakujesz :teehee:

Opublikowano

A gdzie napisałem, że jest? rozmowa jest o indykach to sobie wyjechałem a co.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Już większy ex niż gry Sony wychodzące na 3 konsole.

Opublikowano

Dobra panowie co sądzicie o info że przyszłoroczny TR może być cross-genem ? Jeśli to prawda to osobiście mam nadzieje że sytuacja będzie jak w przypadku Horizon 2 czy też Shadow Of Mordor gdzie za port na poprzednią generacje odpowia kto inny.

Opublikowano

Sorry, ale dla mnie robienie na poważnie akcji typu "jest na ps vite i ps3 = żaden ex" to kretynizm. Kasa idzie tutaj tylko do jednej korporacji - Sony. Tak jak zyski z FH2 nigdy nie pójdą do konkurencji, a do MS (no i deveoopera), więc jest to ex i będzie nim nawet gdy MS wypuści swoją wersję przenośnego sprzętu. Tytuły dostępne na jednym sprzęcie oraz pc, to sytuacja inna, ale dla osób preferujących ranie tylko na konsoli, sprawa jest jasna. To także ex, przynajmniej na wyłączność jednej konsoli.

Opublikowano

Sorry, ale dla mnie robienie na poważnie akcji typu "jest na ps vite i ps3 = żaden ex" to kretynizm. Kasa idzie tutaj tylko do jednej korporacji - Sony. Tak jak zyski z FH2 nigdy nie pójdą do konkurencji, a do MS (no i deveoopera), więc jest to ex i będzie nim nawet gdy MS wypuści swoją wersję przenośnego sprzętu. Tytuły dostępne na jednym sprzęcie oraz pc, to sytuacja inna, ale dla osób preferujących ranie tylko na konsoli, sprawa jest jasna. To także ex, przynajmniej na wyłączność jednej konsoli.

Nikt z tego żadnego halo nie robi, ale jak jeden klapers z drugim pisze, że jakiś indor nie jest ex'em na X360 bo wyszedł też na PC, a sam wymienia grę, która jest na 3 konsolach, to sorry...

Klasyczna pętlokryzja :D

Opublikowano

Titanfall to ex na Xbona, chociaż jest na X360 i PC

Dead Nation nie jest exem na PS4, bo jest także na PS3.

Naprawdę boty, wiem że grunt wam się wali pod nogami, ale są pewne granice trollingu :confused:

Opublikowano

Dobra panowie co sądzicie o info że przyszłoroczny TR może być cross-genem ? Jeśli to prawda to osobiście mam nadzieje że sytuacja będzie jak w przypadku Horizon 2 czy też Shadow Of Mordor gdzie za port na poprzednią generacje odpowia kto inny.

Jeżeli na pastgenach i nowych konsolach będzie odpowiednio wykonane, to nie ma co się spinać.

Opublikowano

Niestety tych crossgenowych multiplatform jeszcze sporo nas czeka, za duża baza konsol z poprzedniej generacji żeby ją olać.

Opublikowano

@Sterydo

Nie no kilka osób brało już to na poważnie.

Opublikowano

Jeżeli na pastgenach i nowych konsolach będzie odpowiednio wykonane, to nie ma co się spinać.

Wersja na poprzednią generacje (pipi) mnie obchodzi , mam tylko nadzieje że wersja na obecną generacje w jakikolwiek sposób z tego powodu nie ucierpi i tyle.

Gdyby za port odpowiadał kto inny wtedy człowiek ma pewność że CD skupią się w 100% na obecnej generacji i mógł by bez obaw oczekiwać finalnego produktu.

Opublikowano

co ubi cpa to ja nie wiem...w plikach gry sa poukrywane shadery/efekty itp lepsze niz w filnalnej grze i oparte na build z 2012 - wlasnie je ludzie zaczynaja uruchamiac...

ubi to ukrylo by wersje na konsole tak bardzo nie odstawaly od tej z pc? nie kumam

A co tu do kumania? Gra była na pewno robiona na PC, potem dostali devkity na konsole i nie zdążyli dopracować tego tak by owe pc-towe buildy szły na konsolach. Jednak Ubi nie jest głupie, i patrzy na cały rynek pod kontem biznesowym. WD miało mocno zastymulować sprzedaż konsol, hype był mega. Nie było więc sensu utrudniać konsolom startu, z którymi przecież Ubi (jak każdy wielki 3rd party zresztą) chce mieć po drodze. Dlatego downgrade'owano wersję na PC, szkoda że nieudolnie (na miejscu Ubi wysłałbym stosowny CAD do gościa co te shadery wyciąga :/). Jak budujesz autostradę, to nie robisz niepotrzebnych skrzyżowań. Dlatego PC-ty będą dostawały po du*ie bo 3rd party wolą dominację konsol, a nie pseudo-platform gdzie użytkownicy płacą jednego dolara podzielonego między cele charytatywne a wydawcę, a drugiego płacą żeby w te pay-to-winowe MMO mogli mieć więcej szans ;)

Opublikowano

Szach mach xboty. Wasza konsola tak nie potrafi :D

Opublikowano

Skończ już tymi grami bo to jest tak czerstwe jak posty daddy'ego. Góvno dostaliście z exów do tej pory a i do końca roku macie raptem 3 duże gry. Tyle samo co na PS4 z tym, że Sony wydało jeszcze jedną na początku czyli I;SS, ale o tym już lubicie zapominać bo przecież pół roku mineło a tam z exow jedynie Kinect Sport Rivals :D

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-29189-square_enix_chcialoby_wydac_final_fantasy_xiv__a_realm_reborn_na_xbox_one.html

''Ochoczo podchodzimy do pomysłu wersji gry na Xbox One. Każdy gracz może grać z innymi i nie jest to zależne od platformy. Nie chcemy dzielić naszej społeczności, aby grać można było tylko na jednej, czy drugiej konsoli. Aktualnie rozmawiamy z firmą Microsoft na ten temat, próbujemy ich przekonać o naszych racjach.''

to byłoby piękne kiedy we wszystkich multiplatformach konsolowych Szlachta Xboxa miażdżyłaby casualowa społeczność dzieci $ony.

Opublikowano

Tam się nie strzela i trzeba głową ruszyć. Plus dużo tekstu ;/ Nie przyjmie sie na xbone.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Szanujcie Daddy'iego, bez niego nie ma CW. Jak trzepnie posta to nie wiadomo co ze sobą począć, mnie tam często rozbawi ale w tym pozytywnym znaczeniu. Nie jest nacechowany , śmiertelnie, negatywnie poważnie jak te wysłanniki z gejonly.

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.