Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szanujcie Daddy'iego, bez niego nie ma CW. Jak trzepnie posta to nie wiadomo co ze sobą począć, mnie tam często rozbawi ale w tym pozytywnym znaczeniu. Nie jest nacechowany , śmiertelnie, negatywnie poważnie jak te wysłanniki z gejonly.

Amen!.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Daddy, nie ma bata żeby FF czternastka przeszła na Xboxy,

bo abonament za Golda + abonament za grę to już przesada ( coś w stylu Murzyna który jest Żydem )

///////////

chociaż,  to samo jest z PS4 teraz, bo Plus obowiązkowy. Czyżby było uber dojenie ??

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Newrmajnd 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Daddy, nie ma bata żeby FF czternastka przeszła na Xboxy,

bo abonament za Golda + abonament za grę to już przesada ( coś w stylu Murzyna który jest Żydem )

///////////

chociaż,  to samo jest z PS4 teraz, bo Plus obowiązkowy. Czyżby było uber dojenie ??

Jednak mi się wydaje, że 99,9% ludzi, którzy by grali w takie MMO już ma Golda potrzebnego do nieskończenie dużej liczby gier online.

Tak tylko przypominam, bo piszesz tak jakby ktoś specjalnie miał kupować Golda tylko do gry w jakie,ś jedno MMO.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Karwa, ta gra jak wyjdzie to rozpier.doli wszystko. Uncharted. <3

Opublikowano

@ Don - nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem. Jak chcą to niech płacą i 10 abonamentów, kto im broni. Dla mnie to jest dziwne i tyle.

Uncharted 4 robi wrażenie, ale nie wiem czy 60 FPS w trailerze coś znaczy.

Opublikowano

Nudzić im tam się musi w DF, że robią frame rate test trailera, na którym cała "akcja" to facet leżący twarzą w błocie :P

Opublikowano

Ten Uncharted to jakaś magia. Taka grafika, plus 60 fpsów. Cała branża słyszy o magicznych sztuczkach robionych przez ND na PS4, wg paru devów na twitterze.

No i to:

No, it is definitely real-time, (as my post yesterday might hint) I had one of their devs explicitly confirm to me yesterday that it is running in real time, on a single PS4 and not pre-recorded.

Beginning with Uncharted 4, all Naughty Dog games will feature completely in engine, real time, 3D cutscenes (if they even stay cutscenes anymore), a huge performance departure from what they used to ship.

http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1854335&postcount=265

So nice.

To serio jakaś anomalia.

Opublikowano

Ja byłem rozgoryczony bo miałem w duże nadzieje, że w tym trailerze się kamera zalockuje na Drake'u podczas E3. Dupy zostały by osrane.

Opublikowano

Czy w tym linku od Figara czasem nie jest napisane, że U4 zawita na PS4 w mniej niż rok?

Czy to jednak odniesienie do TLOU z linka?

Opublikowano

Chłopak się pomylił. Niemniej reszta, którą napisał, została potwierdzona przez kolesia z Ubi.

Opublikowano

A tymczasem u konkurencji:

Fable Legends Currently Running Under 1080p At 30fps, May Change In The Final Release

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Takie akcje to wcale nie nowość w przypadku Naughty Dog:

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale czy yt nie wyświetla czasem max 30 fpsów? Trochę bezcelowy filmik.

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale czy yt nie wyświetla czasem max 30 fpsów? Trochę bezcelowy filmik.

Przeczytaj opis, masz tam link

Opublikowano

Oj Figaro, czytaj co jest napisane. :]

Opublikowano

Nie wierzę, że U4 wyciśnie nawet nie stałe 60 fps przy takiej grafie i jeszcze full hd. 

Opublikowano

To jest ND, oni dokonują niemożliwego, zupełnie jak Rockstar.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie wierzę, że U4 wyciśnie nawet nie stałe 60 fps przy takiej grafie i jeszcze full hd. 

Ciężko uwierzyć, że TAKA GRAFA będzie w grze, nie mówiąc o betonowych 60 FPS. Pewnie skończy się na 30 +. Dopóki nie będzie gameplayu z DF to jest tylko gdybanie.

Opublikowano

To jest ND, oni dokonują niemożliwego, zupełnie jak Rockstar.

To fakt, nie spodziewałem się takiego wykonania mesjasza jeszcze na PS3 w 2013.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.