Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać Xbox jest o połowę słabszy z kinectem czy bez przy multiplatformach tego nie przeskocza

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Microsoft pokazal najwieksze hity ktore zjadaja to co pokazalo Sony.

Mógłbyś rozwinąć? ;)

Też jestem ciekaw co zjada takie Bloodborne

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać Xbox jest o połowę słabszy z kinectem czy bez przy multiplatformach tego nie przeskocza

No póki co nadchodzące gry pokroju Forzy Horizon 2, Destiny i inny takich takich są na obu konsolach w 1080p więc nie ma tragedii.

Opublikowano

Tylko szybko przyjdzie czas kiedy X przestanie wyrabiać z generowaniem nowości w 1080 i będą cięcia.

Opublikowano

Wiadomo że 1080p będzie kosztem czegoś innego.

Opublikowano

ktore sa multiplatformami.

Na Xboxie gorszymi

No niekoniecznie, poziom jest coraz bardziej zbliżony

Opublikowano

Ooo gra z poprzedniej generacji w 1080p? zayebista sprawa mazzeo, jednak z tego xbona to potężna maszyna...a nie czekaj metro redux 900p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No i GTA V na xbona też w 1080p

Coz za osiagniecie dla druzyny Xbotow, gratulajce :), wreszcie remake/remaster ktory bedzie dzialal w 1080p.

tumblr_msjr0z1PmG1sgl0ajo1_500.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Skoro na zacofanym xboxie mesjasz nr. 2/3 śmiga w 1080p, to o co jak o co, ale o wersję na PC to ty się nie martw.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać, Xbox jest o połowę słabszy z kinectem czy bez, przy multiplatformach tego nie przeskocza

Nie o polowe, tylko o 29%. GPU Xbox'a jest w stanie wykonac 71% operacji GPU, ktore siedzi w PS4. Niby nic, ale jak sie wypowiadamy to precyzyjnie.

1,3 TFLOPS vs 1,8 TFLOPS.

Oczywiscie PS4 jest mocniejsze, ale to nie znaczy, ze Xbox niema 'pary' ; )

Opublikowano

ktore sa multiplatformami.

Na Xboxie gorszymi

Exact w formie. Destiny na obu konsolach 1080p/30fps a nowy BF 1080p/60fps. Zostaje liczenie drzew w DriveGuardian.

Opublikowano

zapomniałeś o 8 GB GDDR5

Raczej 5.5 Gb GDDR5 / PS4 i 6 Gb DDR3 + eSRAM / Xone

;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A to na grafikę składa się tylko rozdzielczość?

A z tym BF to bym poczekał, bo beta na PS4 jest w 900p, a UFC miało chodzić na konsolach w 1080p, a jest w 900.

Opublikowano

zapomniałeś o 8 GB GDDR5

Raczej 5.5 Gb GDDR5 / PS4 i 6 Gb DDR3 + eSRAM / Xone

;)

Zapomniales o dodatkowym chipie w ps4 do uplodu fotek na Facebooka.

#PS4TYLEMOCY

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać, Xbox jest o połowę słabszy z kinectem czy bez, przy multiplatformach tego nie przeskocza

Nie o polowe, tylko o 29%. GPU Xbox'a jest w stanie wykonac 71% operacji GPU, ktore siedzi w PS4. Niby nic, ale jak sie wypowiadamy to precyzyjnie.

1,3 TFLOPS vs 1,8 TFLOPS.

Oczywiscie PS4 jest mocniejsze, ale to nie znaczy, ze Xbox niema 'pary' ; )

Coś u Ciebie słabo z %

Opublikowano

Boty ciągle mają nadzieję na porównywalną moc obu konsol :rolleyes:

Opublikowano

A to na grafikę składa się tylko rozdzielczość? 

Jakby poczytać dokładnie posty posiadaczy PS4 z ostatnich miesięcy, to można uznać, że tak ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.