Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

• Valkyria Chronicles
  • Tales of Vesperia
  • Lost Odyssey
  • Xenoblade Chronicles
  • The Last Story
  • Bravely Default
  • Ressonance of Fate
  • Eternal Sonata
  • Ni No Kuni
  • Dragon's Crown
  • Radiant Historia
  • The World Ends With You
  • Golden Sun Dark Down
  • Uncharted
  • Uncharted 2
  • Uncharted 3
  • The Last of Us
  • Resistance 1
  • Resistance 2
  • Resistance 3
  • Warhawk
  • Call of Duty MW1/2/3 BO1/2
  • Killzone 2
  • Killzone 3

No jak tam Observer? Które z wymienionych wyżej ograłeś?

Co to za idiotyczna lista - wpisałeś jrpg w googlu i zgrałeś pierwsze co wyskoczyło? Od razu widać że nie masz absolutnie żadnej wiedzy w temacie. Ograłem praktycznie wszystkie jrpgi jakie wyszły na tej generacji wydane po angielsku a nie tylko kilka pierwszych tytułów jakie randomowo udało ci się wyszukać, a jedyny pifpaf fps z tej listy jaki przeszedłem to pierwszy MW żeby zobaczyć o co tej hajp. Co chciałeś tym udowodnić? Powiedziałem że wole jRPG od multi fps, chciałeś mnie samego przekonać że jest inaczej?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
ł takie RYSE leci w 900p i co z tego skoro wygląda wy(pipi)iście a jak czytam, zdania typu "beka znowu 900p" to mnie śmiech ogarnia a w głowie pojawia się pytań jak można sobie odmówić za(pipi)istej gry  bo chodzi w 900p o qrva ale beka (pipi) z tego, że gamplay jest mega jak chodzi w 900p 

RYSE to był przykład, że 900p nie oznacza brzydką grafikę a gameplay był odnośnie SO, dziś przecież pojawiał się taka informacja, nawias gdzieś zaniknął już poprawiam.

Ja osobiście w dresach nie chodzę, więc nie wiem ocebe, dzień w dzień na tyłku dżinsy obecne, może chodzi o bluzę ?

Opublikowano

Chodziło mi o cały fragment z 900p. Soul napisał, ze jak można odmówić sobie świetnej gry mimo tego ze jest w 900p, podając to na przykładzie ryse. Odebrałem to jak by pisał ze ryse jest swietna gra. Problem w tym ze nie jest.

No raczej chodziło o to, że mimo rozdzialki ponizej 1080 gra nadal wygląd wyśmienicie.

Opublikowano

Dobra, to ostateczne pytanie rozstrzygajace czy jestes dresem czy nie :) Nosisz biala czapkę z daszkiem ?

Opublikowano

Jezu skończ.

Opublikowano

Nie i nigdy nie nosiłem :) jestem łysy jak Monk na moim avku ;D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Co to za idiotyczna lista - wpisałeś jrpg w googlu i zgrałeś pierwsze co wyskoczyło? Od razu widać że nie masz absolutnie żadnej wiedzy w temacie. Ograłem praktycznie wszystkie jrpgi jakie wyszły na tej generacji wydane po angielsku a nie tylko kilka pierwszych tytułów jakie randomowo udało ci się wyszukać, a jedyny pifpaf fps z tej listy jaki przeszedłem to pierwszy MW żeby zobaczyć o co tej hajp. Co chciałeś tym udowodnić? Powiedziałem że wole jRPG od multi fps, chciałeś mnie samego przekonać że jest inaczej?

Mam niby uwierzyć, że nawet Uncharted nie przeszedłeś?

Idiotyczna lista, bo? Skoro wszystko ograłeś to cała ta lista powinna być zaznaczona jako "ograne", tak? Nie mam wiedzy w temacie, bo xD? Możesz zacząć pisać z sensem czy tylko będziesz się rzucać i strzelać przejaskrawionymi hasełkami?

Mogłeś trochę pościemniać czy coś, przecież nie mam jak sprawdzić, ale WSZYSTKO vs tylko MW1 to wybacz, mało wiarygodne.

Opublikowano

Observer podaj swoje PSN ID to z checia zobaczymy czy faktycznie wszystko to ograles. No ale pewnie tego nie zrobisz w obawie przed hakerami z forum, ktorzy beda spamowac twoja skrzynke ? Trafilem ?

Opublikowano

Nie porownuj CD-Action do PSXE mimo wszystko. Było głosowanie czytelników posma jak i forumowiczow i w oby dwu przypadkach wygrało TLOU. PSXE już dawno nie jest ukierunkowane na markę PS, było (nie wiem jak teraz bo nie czytam, za bardzo)

Znów klasyczne "nie znam się, ale wypowiem się"

Nie czytasz, ale "nie jest ukierunkowane na markę PS". Zobacz sobie jakie nagrody dają za list miesiąca, jakie reklamy umieszczają, okładki pisma, reklamy na PPE... Wiem, że to biznes, ale nie pisz, że patrzą obiektywnie na xboxa i psa. Tak nigdy nie będzie

Ps sprawdź, co było okładką roku 2013. Podpowiem #1 TLoU, #3 ta z Ps4. Ale na pewno to fanów pisma jest po równo, no

Widze, że ty sie nie znasz a się wypowiadasz. Po pierwsze nie czytam, ale czytałem i nigdy nie zauwazyłem, zeby faworyzowali PS'a, zresztą jak kończyłem czytać to pismo to ostro jechali po ps3 jadąc po braku gier, kiepskiej strukturze sieciowej czy cenie konsoli. chwaląc przy tym x360 za gry, genialny xbox live, gwarancje itd.

A co do reklam to nie wiem czy wiesz, ale oni sobie tych reklam PS'a o tak o nie wybierają :D ktoś im płaci to je umieszczają.

Zresztą forumowicze też wybrali TLOU grą roku, i co tez powiesz,ze na forum sami fani PSa siedzą ?

" PSXE już dawno nie jest ukierunkowane na markę PS, było (nie wiem jak teraz bo nie czytam, za bardzo)"

"Czytałem i nigdy nie zauwazyłem, zeby faworyzowali PS'a"

Czyli ukierunkowane, ale nie faworyzowalo? Aha, już to widzę.

Ps3 wtedy wszyscy procz Mendrka krytykowali

O to właśnie chodzi: reklamy. Chyba nie muszę ci wyjaśniać o co chodzi z faworyzowaniem ps? Przecież jesteś takim dojrzałym graczem, przecież dla ciebie raven to dzieciak to 45 masz, co?

Oczywiście że na forum jest więcej fanów psa niż xboxa, przecież ile to było beki że posiadacze konsol wiiu>xbone. Wiadomo że ilościowo na forum ps>xbox.

Opublikowano

Observer ograł te tytuły na innym koncie.

Opublikowano

Albo u kolegi w klatce obok.

Opublikowano

bluber Od 2006 roku jeśli gram w piłkę na konsoli to jest to PES 2006, wiele się zmieniło od tego czasu poza tym, że w którejś tam odsłonie fifki czy peesa wreszcie piłkarze poruszają się po 360 stopniach?

Opublikowano

Myśle ze ograł je na domowce z irasem i kidnappem xD

Opublikowano

Nie porownuj CD-Action do PSXE mimo wszystko. Było głosowanie czytelników posma jak i forumowiczow i w oby dwu przypadkach wygrało TLOU. PSXE już dawno nie jest ukierunkowane na markę PS, było (nie wiem jak teraz bo nie czytam, za bardzo)

Znów klasyczne "nie znam się, ale wypowiem się"

Nie czytasz, ale "nie jest ukierunkowane na markę PS". Zobacz sobie jakie nagrody dają za list miesiąca, jakie reklamy umieszczają, okładki pisma, reklamy na PPE... Wiem, że to biznes, ale nie pisz, że patrzą obiektywnie na xboxa i psa. Tak nigdy nie będzie

Ps sprawdź, co było okładką roku 2013. Podpowiem #1 TLoU, #3 ta z Ps4. Ale na pewno to fanów pisma jest po równo, no

Widze, że ty sie nie znasz a się wypowiadasz. Po pierwsze nie czytam, ale czytałem i nigdy nie zauwazyłem, zeby faworyzowali PS'a, zresztą jak kończyłem czytać to pismo to ostro jechali po ps3 jadąc po braku gier, kiepskiej strukturze sieciowej czy cenie konsoli. chwaląc przy tym x360 za gry, genialny xbox live, gwarancje itd.

A co do reklam to nie wiem czy wiesz, ale oni sobie tych reklam PS'a o tak o nie wybierają :D ktoś im płaci to je umieszczają.

Zresztą forumowicze też wybrali TLOU grą roku, i co tez powiesz,ze na forum sami fani PSa siedzą ?

" PSXE już dawno nie jest ukierunkowane na markę PS, było (nie wiem jak teraz bo nie czytam, za bardzo)"

"Czytałem i nigdy nie zauwazyłem, zeby faworyzowali PS'a"

Czyli ukierunkowane, ale nie faworyzowalo? Aha, już to widzę.

Ps3 wtedy wszyscy procz Mendrka krytykowali

O to właśnie chodzi: reklamy. Chyba nie muszę ci wyjaśniać o co chodzi z faworyzowaniem ps? Przecież jesteś takim dojrzałym graczem, przecież dla ciebie raven to dzieciak to 45 masz, co?

Oczywiście że na forum jest więcej fanów psa niż xboxa, przecież ile to było beki że posiadacze konsol wiiu>xbone. Wiadomo że ilościowo na forum ps>xbox.

Naucz się czytać ze zrozumieniem to porozmawiamy.
Opublikowano

Pokaż mi gdzie tak napisał.

Opublikowano

jedyny pifpaf fps z tej listy jaki przeszedłem to pierwszy MW żeby zobaczyć o co tej hajp.

Nowa wiedza - Uncharted to fps :teehee:

W U3 nawet daleko doszedłem, bo zaczynało się przygodowo, ale jak zaczęło się za dużo strzelania to mnie znudziło. Poprzednie dwie zostawione jakoś w połowie. Trochę nie pasuje do wizerunku klapka, jaki chcecie mi tu przypiąć, co?

Observer podaj swoje PSN ID to z checia zobaczymy czy faktycznie wszystko to ograles.

Tak nie cwaniakuj, bo jak ostatnio płakaliście że Xboxa 360 widziałem tylko na obrazku to jednym zdjęciem zamknąłem ci i kolegom mordy na kilka tygodni :sorcerer:  Ale pomimo mojego wysiłku żaden z was nie przeprosił za pomówienia, tym samym wyczerpaliście już swoją listę życzeń na ten rok.

Opublikowano

Mate tak zmieniło się w obu poruszają sie w 360 stopniach. Ale pamiętaj fifa to casul.

Opublikowano

Obiecajcie ze przeprosicie jak poda i okaze sie ze ma racje !

Opublikowano

Observer kiedyś byleś mądry , co ci się stao ?

Opublikowano

zamknąłem ci i kolegom mordy

Chyba wręcz przeciwnie, mordy były otwarte, taką mieli wszyscy bekę.

Opublikowano

Pokaż gdzie raven napisał, że uncharted to fps. Ogarnij się i przestań się kompromitować.

Opublikowano

jedyny pifpaf fps z tej listy jaki przeszedłem to pierwszy MW żeby zobaczyć o co tej hajp.

W U3 nawet daleko doszedłem, bo zaczynało się przygodowo, ale jak zaczęło się za dużo strzelania to mnie znudziło. Poprzednie dwie zostawione jakoś w połowie. Trochę nie pasuje do wizerunku klapka, jaki chcecie mi tu przypiąć, co?

aha, teraz zacznie się rozdrabnianie na fps, tps i czepianie słówek, na dodatek nigdzie tak nie napisałem

na samym początku użyłeś ładnego określenia "pif-paf", które do Uncharted idealnie pasuje, dlatego na tej liście się znalazło

rozdrabnianie się nie ma żadnego sensu dlatego że jeden ch,uj czy fps czy tps, (zastanów się dobrze, bo inaczej nie możesz hejtować gearsów w ten sposób, a czy to nie jest część raka, jaki wg ciebie toczy kąsolową branżę z winy M$?)

Tak nie cwaniakuj, bo jak ostatnio płakaliście że Xboxa 360 widziałem tylko na obrazku to jednym zdjęciem zamknąłem ci i kolegom mordy na kilka tygodni :sorcerer: Ale pomimo mojego wysiłku żaden z was nie przeprosił za pomówienia, tym samym wyczerpaliście już swoją listę życzeń na ten rok.

meh, chyba sobie podaruję dalszą dyskusję

Opublikowano

da sie usunac te ankiete czy bedzie mi dalej zawadzac przez nastepne 900 stron?

Opublikowano

7. Sunset Overdrive - może być spoko ale widać już tutaj spadki klatek, lol

Ma się to oko, co nie ????????????????

Opublikowano

Spadki ponizej 30 fps, it's last gen all over again ;f

Nie no, ale licze ze wyprasujo i bedzie gladziutko.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.