Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Znowu sie szykuje 5gb latka na premiere  :teehee:

Opublikowano

Ważne, że na PC mi nie będzie dropić.

Opublikowano

Insomniac chce dorzucic wiecej efektow i przeciwnikow dzieki tym magicznym 10% uzyskanym ostatnio po uwaleniu kinecta. Powodzenia ;P Rozdzialka moze sobie byc 900p, ale nad frameratem powinni popracowac w pierwszej kolejnosci.

Opublikowano

7. Sunset Overdrive - może być spoko ale widać już tutaj spadki klatek, lol

Ma się to oko, co nie ????????????????

Gra 6-7/10 zapamiętajcie me slowa

Opublikowano

czyli poziom killzone?

Ciężko zrobić grę gorsza od Killzona
Opublikowano

czyli poziom killzone?

Ryse?

Opublikowano

Nie chce mi sie wierzyc, ze Ryse jest tak beznadziejne jak Killzone.

Opublikowano

czyli poziom killzone?

Ryse?
Zapomniałem, faktycznie
Opublikowano

Pewnie dlatego gra w nie wieczorami 500 osob.

Opublikowano

Każde multi killzona jest dobre, oprócz trójki oczywiście.

Opublikowano

Assassin’s Creed Unity Is Targetting 1080p/60fps On PS4 And Xbox One

Bardzo cieszy mnie fakt, ze coraz wiecej gier staraja sie robic w 60 klatkach. Dodatkowo biorac pod uwage fakt, ze czworka byla naprawde dobra, nic tylko sie cieszyc.

Dodam do tego ze wedlug Ubi Far Cry 4 na konsolach ma odpowiadac ustawieniom Ultra na PC. Albo sciemniaja albo rozkrecily nam sie nextgeny....

Opublikowano

Bardzo cieszy mnie fakt, ze coraz wiecej gier staraja sie robic w 60 klatkach. Dodatkowo biorac pod uwage fakt, ze czworka byla naprawde dobra, nic tylko sie cieszyc.

Pewnie skończy na stałym 30-60 FPS :P

Opublikowano

Ciezko wierzyc Ubi jezeli chodzi o sprawy techniczne po ostatniej porazce jaka byl Watch Dogs, no ale zobaczymy.

Opublikowano

SROTFL kolejny bullshit Ubi. Przy takiej grafie nie ma co śnić o 60 klatkach.

Opublikowano

Co najwyżej to będzie 60 FPS jak się nic nie dzieje i gracz się nie porusza. A już zwłaszcza biorąc pod uwagę że tyle NPC nawalone na ulicach.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Dodam do tego ze wedlug Ubi Far Cry 4 na konsolach ma odpowiadac ustawieniom Ultra na PC. Albo sciemniaja albo rozkrecily nam sie nextgeny....

To tak jak w wash dongz  :teehee:

xyM3Sba.png

Opublikowano

No, ciekawe ile tym razem ukryja na PC :P

Opublikowano

W przerwie meczu odpaliłem sobie remake Residenta na emuatorze.  Ta gra ciągle wygląda ślicznie i klimat masakruje te pseudo horrorki na ps360.  Kupuje GC dla Residentów     :D

Edytowane przez chris85

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.