Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Siren Blood Curse masakruje i pozostałe pseudo horrorki z ps360 i residenty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kup WiiU, najlepszy nextgen i tez ma residenty.

Opublikowano

Haha, Ubisoft CELUJE w 60 fps xD ...

Niektorzy chyba zapomnieli jakiego Ubisoft ma cela :teehee:

50-cent-takes-responsibility-for-his-fai

Opublikowano

>AC4 w 30 fpsach

>wykastrowane WD w 30 fpsach

>nowy Assassin w 60

Może być ciężko.

Opublikowano

Ubiszrot tyle wtop a i tak po premierze będzie się chwalić ile to januszy poleciało po ich nową grę. :teehee:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie chce tu bronic Ubi ale konsole sa wiodaca platforma dla nowego Assassina a dopiero pozniej PC. Daje to jakies nadzieje....

Opublikowano

Gry ubi sa dla mas, w robocie mam takich dwoch co nawet nie czytali nic o ostatnim AC czy patrz psach i na premiere zakup.

Opublikowano

Gry ubi sa dla mas, w robocie mam takich dwoch co nawet nie czytali nic o ostatnim AC czy patrz psach i na premiere zakup.

Tak dziala marketing i marka. W zasadzie to pewnie 90%+ graczy tak kupuje. Nie bez powodu okres świąteczny to najlepszy okres w branży gier wideło.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Tak dziala marketing i marka. W zasadzie to pewnie 90%+ graczy tak kupuje. Nie bez powodu okres świąteczny to najlepszy okres w branży gier wideło.

Kilka lat wstecz uwielbiałem Ubisoft. Za Prince of Persia, Splinter Cell i kilka innych tytułów. Teraz jedynie za FC 3, AC II i Raymany są ok. Reszta to oczywiście są gry dobre ( nie licząc AC III bo to kupa g ó w n a ), tylko dlaczego ta firma traktuje graczy jak Maciusia z klanu? Te (pipi)e wskaźniki, strzałki, linie itd Każde drzwi którymi trzeba przejść świecą się  jak psu jaja, każdy cel, wróg jest widoczny z kilometra i przez ścianę . Ja tak nie chcę. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ale widocznie ludziom nie chce się dziś myśleć skoro mimo tylu narzekań wciąż wprowadzane są takie kwiatki.

Opublikowano

Nie lubię ubisoftu i nawet rzekomo najlepszy ACII mnie nie porwał, jednak nowy AC wygląda naprawdę świetnie. Ciekawe czy będzie tak wyglądać na konsolach czy to wersja odpalona na dwóch titanach z której wytną połowę efektów. 

Opublikowano

Kilka lat wstecz uwielbiałem Ubisoft. Za Prince of Persia, Splinter Cell i kilka innych tytułów. Teraz jedynie za FC 3, AC II i Raymany są ok. Reszta to oczywiście są gry dobre ( nie licząc AC III bo to kupa g ó w n a ), tylko dlaczego ta firma traktuje graczy jak Maciusia z klanu? Te (pipi)e wskaźniki, strzałki, linie itd Każde drzwi którymi trzeba przejść świecą się  jak psu jaja, każdy cel, wróg jest widoczny z kilometra i przez ścianę . Ja tak nie chcę. 

Bo ich głowny target to casule więc normalne, że tak robią bo janusze się pogubią. Też swoją drogą tego nienawidze i czuje się obrażony ich grami jako myśląca istota.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bo ich głowny target to casule więc normalne, że tak robią bo janusze się pogubią też swoją drogą tego nienawidze i czuje się obrażony ich grami jako myśląca istota.

No ok. Każdy ma prawo grać na konsolach i czerpać z tego radochę. W końcu po to Bóg je stworzył.  Ale dlaczego takie firmy zapominają o normalnych graczach w wieku 20+ ? Czy to taki wielki problem zrobić tryb w którym są wyłączone wszystkie podpowiedzi? Jakiś normalny ( nie zrobiony na o d p i e r d o l ) tryb HARD.

Chociaż i tak najbardziej mnie wkurzają gry w których widać przeciwnika za ścianą, to już jest (pipi)a przegięcie.

Opublikowano

nie znasz mnie, nie oceniaj

Opublikowano

Beznadziejny model jazdy polaczony z plastikowym AI przeciwnikow i policjantow czyni poscigii smaochodowe najgorszym elementem WD. Same misje jeszcze ujda, fajnie mozna kombinowac po cichu ale jak juz dojdzie do poscigow to mnie ch*j strzela. Policja jedzie za toba przyklejona a Ty jedziesz i tylko klikasz te wszystkie swiatla i slupki modlac sie zeby samemu w to nie przyyebac  :sick:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nie znasz mnie, nie oceniaj

Właśnie MaZZeo, nie grałeś w Blubera, widziałeś tylko na jutubie, nie oceniaj ;)

Opublikowano

Chociaż i tak najbardziej mnie wkurzają gry w których widać przeciwnika za ścianą, to już jest (pipi) przegięcie.

no własnie o ch.uj z tym ostatnio chodzi?? Killzone:SF, Watch Dogs, Fable Legends i coś tam jeszcze widziałem. Aimbot już jest od paru lat to teraz wallhacka dają, no (pipi)a.

Opublikowano

O to jest dzień płaczących portfelów dla PC Master Race

Jeżeli było to do kasacji

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Jaki jest sens analizowania gry, której premiera będzie za 4 miesiące, wytlumaczcie mi proszę.

i did it for beka

Opublikowano

Ej ludzie.

Jak można jarać się Nintendo i setną częścią Mario? Mario był fajny na NESa, a po setnej części to już nuda. Ale Wy jesteście ślepi. Wyjdzie Mario część 134958 a Wy i tak się posikacie z radości. Nawet mi Was nie żal. Mario Mario, Mario golf, Mario kart, Mario chu.j, Mario coś tam. Eej Nintendo. Zmień nazwę na Mariotendo. Zieeew.

Poza tym liżecie się po jajach w growych zakupach/kolekcjach jak ktoś wklei fotę konsolki Nintendo. O jak za(pipi)iście, kolejna ofiara kolorowych giereczek w super jakości i ultra grafice HD. ŻAL. Czas dorosnąć dzieciaki a nie jarać się mało skomplikowanymi i maksymalnie minimalistycznymi graficznie, cukierkowatymi gierkami. Za chwilę N ogłosi premierę WiiSru2 a gry nadal będą zacofane graficznie mimo, że konsola śmiało pociągnie mega skomplikowane produkcje na ultra detalach. Równie dobrze mogliby dać te same bebechy w WiiU co i Wii, bo przecież takie skomplikowane giereczki to i na zegarku Montana się uruchomią.

Opublikowano
Opublikowano

Ej ludzie.

Jak można jarać się Nintendo i setną częścią Mario? Mario był fajny na NESa, a po setnej części to już nuda. Ale Wy jesteście ślepi. Wyjdzie Mario część 134958 a Wy i tak się posikacie z radości. Nawet mi Was nie żal. Mario Mario, Mario golf, Mario kart, Mario chu.j, Mario coś tam. Eej Nintendo. Zmień nazwę na Mariotendo. Zieeew.

Poza tym liżecie się po jajach w growych zakupach/kolekcjach jak ktoś wklei fotę konsolki Nintendo. O jak za(pipi)iście, kolejna ofiara kolorowych giereczek w super jakości i ultra grafice HD. ŻAL. Czas dorosnąć dzieciaki a nie jarać się mało skomplikowanymi i maksymalnie minimalistycznymi graficznie, cukierkowatymi gierkami. Za chwilę N ogłosi premierę WiiSru2 a gry nadal będą zacofane graficznie mimo, że konsola śmiało pociągnie mega skomplikowane produkcje na ultra detalach. Równie dobrze mogliby dać te same bebechy w WiiU co i Wii, bo przecież takie skomplikowane giereczki to i na zegarku Montana się uruchomią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.