Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ile minusow dostanie? Stawiam ze ok 10....

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nintendowy syndykat go dojedzie.

Opublikowano

Ej ludzie.

Jak można jarać się Nintendo i setną częścią Mario? Mario był fajny na NESa, a po setnej części to już nuda. Ale Wy jesteście ślepi. Wyjdzie Mario część 134958 a Wy i tak się posikacie z radości. Nawet mi Was nie żal. Mario Mario, Mario golf, Mario kart, Mario chu.j, Mario coś tam. Eej Nintendo. Zmień nazwę na Mariotendo. Zieeew.

Poza tym liżecie się po jajach w growych zakupach/kolekcjach jak ktoś wklei fotę konsolki Nintendo. O jak za(pipi)iście, kolejna ofiara kolorowych giereczek w super jakości i ultra grafice HD. ŻAL. Czas dorosnąć dzieciaki a nie jarać się mało skomplikowanymi i maksymalnie minimalistycznymi graficznie, cukierkowatymi gierkami. Za chwilę N ogłosi premierę WiiSru2 a gry nadal będą zacofane graficznie mimo, że konsola śmiało pociągnie mega skomplikowane produkcje na ultra detalach. Równie dobrze mogliby dać te same bebechy w WiiU co i Wii, bo przecież takie skomplikowane giereczki to i na zegarku Montana się uruchomią.

Można.

Dziękuję.

Opublikowano

Uuuu, Figaro czuwa, wystarczy obrazic Nintendo aby zaatakowal z ukrycia.

black-cat-hiding-underneath-blanket.gif

W sumie minusa bym dal, ale za duzy #tryhard cieknie z tego postu, prowo na poziomie Ryse, czyli takie 6/10.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No tak trochę zapachniało onetem/ppe.

Nie wiem co gorsze.

Opublikowano

Ej ludzie.

Jak można jarać się Nintendo i setną częścią Mario? Mario był fajny na NESa, a po setnej części to już nuda. Ale Wy jesteście ślepi. Wyjdzie Mario część 134958 a Wy i tak się posikacie z radości. Nawet mi Was nie żal. Mario Mario, Mario golf, Mario kart, Mario chu.j, Mario coś tam. Eej Nintendo. Zmień nazwę na Mariotendo. Zieeew.

Poza tym liżecie się po jajach w growych zakupach/kolekcjach jak ktoś wklei fotę konsolki Nintendo. O jak za(pipi)iście, kolejna ofiara kolorowych giereczek w super jakości i ultra grafice HD. ŻAL. Czas dorosnąć dzieciaki a nie jarać się mało skomplikowanymi i maksymalnie minimalistycznymi graficznie, cukierkowatymi gierkami. Za chwilę N ogłosi premierę WiiSru2 a gry nadal będą zacofane graficznie mimo, że konsola śmiało pociągnie mega skomplikowane produkcje na ultra detalach. Równie dobrze mogliby dać te same bebechy w WiiU co i Wii, bo przecież takie skomplikowane giereczki to i na zegarku Montana się uruchomią.

Gdy cię jeszcze nie było na świecie, to te kolorowe giereczki (czytaj - platformówki) były tym, czym dziś shootery. Amiga platformówkami stała. Starsi gracze ten gatunek kochają, a ci młodsi, wychowani na Call of Duty, widzą w nim gry dla dzieci, bo nie ma bum, bum. Z tym że to właśnie gry ala CoD są dla dzieci. Dla masówki.

Opublikowano

Ktoś tu kiedyś pisał po czym poznać grę dla dorosłego gracza - po tym, że 90% grających to pryszczate nastolatki.

Za to w gry dla dzieci od Nintendo grają trzydziestolatkowie :P

Opublikowano

Chwalą Bogu, że Sony już dawno wydoroślało z tych kolorowych giereczek. Dzięki temu dostajemy takie szpile, jak Beyond: Two Souls.

Opublikowano

Beznadziejny model jazdy polaczony z plastikowym AI przeciwnikow i policjantow czyni poscigii smaochodowe najgorszym elementem WD. Same misje jeszcze ujda, fajnie mozna kombinowac po cichu ale jak juz dojdzie do poscigow to mnie ch*j strzela. Policja jedzie za toba przyklejona a Ty jedziesz i tylko klikasz te wszystkie swiatla i slupki modlac sie zeby samemu w to nie przyyebac  :sick:

Przy pościgu można walnąć zaciemnienie, szybko w jakąś alejkę z dachem / pod most żeby helikopter nie wyczaił, wyłączaś silnik i światła, no i masz po pościgu. Jak będziesz jechał i walił na oślep po rurach z gazem itp. Przy zaciekłym pościgu z helikopterem to nic prawie nie zdziałasz. Moim zdaniem tu są fajnie zrobione pościgi bo naprawdę jak się nie kombinuje to jest ciężko. Inna sprawa, że jak używa się sprawnie zagłuszania to można z 80% pościgów uniknąć.

Ubi takie casualowe a jak dali trochę inne/trudniejsze pościgi, gdzie trzeba coś innego robić niż rozpędzić się na maksa i wyjechać poza pole widzenia, to zaraz dostaje im się, za debilne AI itp. Weż tu dogodź.

Opublikowano

Nie chce mi sie wierzyc, ze Ryse jest tak beznadziejne jak Killzone.

Jest nawet gorszy. A knacka to balbym sie odpalić nawet jak by mi go w plusie dali.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Jest bardziej (choć osobiście SF za beznadziejnego nie uważam) , plasuje się miedzy Killzone'm a Knack'iem z tym że bliżej mu do tego drugiego jednak.

Opublikowano

Shadow Fall ratuje tylko tyle ze to Killzone, a wiec znana marka od Sony....jakby to bylo jakies inne IP to by bylo gadane inaczej....

Ogolnie obie gry to wydmuszki gameplayowe z ladna grafika. Nic wiecej...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jest bardziej (choć osobiście SF za beznadziejnego nie uważam) , plasuje się miedzy Killzone'm a Knack'iem z tym że bliżej mu do tego drugiego jednak.

Jezeli blizej do Knacka to dobrze, bo jest to gra sporo lepsza od Crapzona.

Opublikowano

Jezeli blizej do Knacka to dobrze, bo jest to gra sporo lepsza od Crapzona.

To już twoja opinia , więc może i Ryse w takim razie ci się spodobać tak jak Knack.

Opublikowano

Oni wszyscy grają na uber easy, że przeciwnicy ich nie atakują? :P

Opublikowano

Oni wszyscy grają na uber easy, że przeciwnicy ich nie atakują? :P

No beka straszna jak chodzą w koło z toporkami nad głową i czekaja :) ale i tak bym grał, jakoś mi się kojarzy z Heavenly Sword ( slasher z początku generacji, krótki, z dobrą fabułą i wyrazistym bohaterami).

Opublikowano

Niestety walka w Ryse prezentuje prawie ten sam poziom co AC :confused: Mam nadzieje że przy ewentualnym sequelu dłubać już będzie Crytek USA składający się z byłych pracowników Vigil Games , bo co by nie mówić złego o Ryse to ma to IP potencjał.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Nie wiem czy lepiej niż w AC ale z tego co wiem walka tto praktycznie 100 % gameplayu, ale mi to aż tak nie przeszkadza w końcu to gierka.

Opublikowano

po pierwsze i tak jest lepiej niż w AC, po drugie dlaczego zadajesz trudne pytania dla brata xbota.

Bo chcę wiedzieć czy gra ma tak skomplikowany system walki jak hity pokroju Batmana i Asasyna, gdzie nikomu nie przeszkadza maszowanie przez 20h jednego guzika na padzie? ;)

Opublikowano

No to dziwne, że gra nie dostała instant GOTY 2013 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.