Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieje ze w ewentualnym Ryse 2 popracuja tez nad swiatem zeby byl bardziej otwarty a nie tylko chamskie korytarzyki...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
No ok. Każdy ma prawo grać na konsolach i czerpać z tego radochę. W końcu po to Bóg je stworzył.  Ale dlaczego takie firmy zapominają o normalnych graczach w wieku 20+ ? Czy to taki wielki problem zrobić tryb w którym są wyłączone wszystkie podpowiedzi? Jakiś normalny ( nie zrobiony na o d p i e r d o l ) tryb HARD.

Chociaż i tak najbardziej mnie wkurzają gry w których widać przeciwnika za ścianą, to już jest (pipi) przegięcie.

Baer-portrait_tennisBW-web.jpg

"To ludzie ludziom zgotowali ten los"

Opublikowano

Mam nadzieje ze w ewentualnym Ryse 2 popracuja tez nad swiatem zeby byl bardziej otwarty a nie tylko chamskie korytarzyki...

Dlatego tez uważam że najlepszą opcją było by powierzenie Ryse 2 oddziałowi Crytek złożonego z byłych pracowników Vigil Games. Tyle że oni obecnie robią Hunt: Horrors of the Gilded Age.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Mam nadzieje że przy ewentualnym sequelu dłubać już będzie Crytek USA składający się z byłych pracowników Vigil Games , bo co by nie mówić złego o Ryse to ma to IP potencjał.

Z tym może być ciężko, bo Crytek Austin robi grę F2P Hunt:

EDIT: Spóźniłem się i sam to napisałeś :D

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

No zapewne tak. Todd Papy (game director GoW Ascension) raczej nie przyszedł pracować nad nowym Crysisem.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

To dobrze czy zle? :P

Opublikowano

To dobrze czy zle? :P

Mogło być gorzej - np. game director Crisis 2 albo Killzone 2 ;)

Opublikowano

Killzone 2 byl okej.

Jakby powstal kolejny Ryse chcialbym aby zostali przy klimacie starozytnego Rzymu, takich gier jest jak na lekarstwo a uwielbiam ten setting.

Opublikowano

TYLKO ŚREDNIOWIECZE

i wyprawy krzyżowe

Czesi robią jakąś grę w średniowieczu , zabrakło jej na E3 niestety, a zapowiada się fajnie  

Opublikowano

Chodzi ci o tą z kickstartera? 

Opublikowano

Dokladnie :)

Opublikowano

Ach, to ta gra, którą konsolowcy w życiu by się nie zainteresowali, póki nie okazało się, że ma wyjść też (odpowiednio okrojona graficznie) na "next" geny?

Nie no, może być fajne. Ogra się na blaszaku jak człowiek, myszą i klawiaturą, a nie z aimassistem pada.

Zabawnie to działa. PC nikogo, ale jak jakąś gierkę czy koncept ogłoszą też na konsole, to już wielki hajp, gdzie nawet najbardziej banalny indyk jest "ciekawy, oryginalny i intrygujący".

A propos, Ori and the Blind Forest potwierdzony też na PC. Jakoś M$ zapomniał o tym wspomnieć na konferencji.

Opublikowano

Jaki bul dupy blachary. Hehe

Opublikowano

Dzieki za info, nie wiedzialem ze Ori na piecyku bedzie :).

A propos blachy, na Ultimie Wiedzmin 3 zajmuje 3 miejsce na PC oraz 5 miejsce na PS4 - JAK TO : O ? #pcnikogo #samipiraci

Opublikowano

A propos, Ori and the Blind Forest potwierdzony też na PC. Jakoś M$ zapomniał o tym wspomnieć na konferencji.

Standard jeśli chodzi o "exy" na maszynki M$. Te konsole się opłaca kupić jedynie wtedy, gdy nie gra się na kompie bądź ma się jakiś cudaczny toster sprzed wieku co nie pociągnie żadnych gierek.

Opublikowano

pc gaming is dead

Dziś po 19:00 ożyje, wskrzeszony wonią cebuli.
Opublikowano

Ori to ta gra ktora zadnego klapka nie obchodzila znanim sie nie okazalo ze wyjdzie tez na PC xD?

Opublikowano

A to ktos nie wiedzial, ze to wychodzi na X360, X1 i PC ? xD

Opublikowano

Standard jeśli chodzi o "exy" na maszynki M$. Te konsole się opłaca kupić jedynie wtedy, gdy nie gra się na kompie bądź ma się jakiś cudaczny toster sprzed wieku co nie pociągnie żadnych gierek.

Noooo, czyli 7 na 10 konsolomaniaków powinno kupić Xbox'a. Dobrze, że to potwierdziłeś :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.