Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A propos blachy, na Ultimie Wiedzmin 3 zajmuje 3 miejsce na PC oraz 5 miejsce na PS4 - JAK TO : O ? #pcnikogo #samipiraci

I tak niskie, pewnie większość zamawia na cdp.pl gdzie jest darmowy steelbook.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ps4+Xbox One+ WiiU = zestaw prawdziwego gracza. Do tego dochodzi kanapa, 50 cali i zimne piwko. Zyc nie umierac  :sweat:

Opublikowano

Dokładnie, ja bralem z CDP bo steelbok skusił, a darmowa dostawa też na plus.

PS4+WiiU jak najbardziej. Xbone to sam nie wiem po co miałbym brać.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Czemu mnie to nie dziwi xD

Opublikowano

A propos, Ori and the Blind Forest potwierdzony też na PC. Jakoś M$ zapomniał o tym wspomnieć na konferencji.

Standard jeśli chodzi o "exy" na maszynki M$. Te konsole się opłaca kupić jedynie wtedy, gdy nie gra się na kompie bądź ma się jakiś cudaczny toster sprzed wieku co nie pociągnie żadnych gierek.

Aj bredzisz.

Opublikowano

Ciekaw ilu posiadaczy PS nie znało Fez, Trials itp. produkcji dopóki nie wyszły na platformy Sony? Ilu do tej pory nie zna gier takich jak Mark of the Ninja.

Ale wiadomo, wszyscy grają na PC... no poza tymi, którzy Wiedźmina poznają od 3 części na PS4 itd. ;)

Opublikowano

Przykre jest że ms tak szanuje swoje exy że trafiają do gazty pc za grosze jak AW. Czy Sony lub Nintendo też robiło takie akcje?

Opublikowano

Kolejna gra z wallhackiem - MGSV. O ch.uj tu chodzi? Po(pipi)ao tych producentów? 

Opublikowano

Kolejna gra z wallhackiem - MGSV. O ch.uj tu chodzi? Po(pipi)ao tych producentów? 

Nawet mi o tym nie przypominaj. Jak widzę te debilne patenty jakie zaczynają wrzucać do gier to aż się źle robi.

Mam nadzieję,że będzie się dało wyłączyć te januszowe wspomagacze dla niepełnosprawnych.

Opublikowano

Zapowiedziano w ogóle na nowe konsole Sony i MS jakiegoś exclusiva który jest w jakikolwiek sposób "świeży" poza Entwined? Tzn taki który wprowadza i eksperymentuje z nowymi rozwiązaniami w gameplayu lub w znaczący sposób rozwija te już znane jak np. system czarów z Lichdom:Battlemage, podejście do broni i multiplayera ze Splatoon, tropienie, kamuflaż i "oswajanie" dinozaurów w Stomping Land, międzyplanetarny RTS w Planetary Annihilation albo chociaż jakaś realistyczna i zaawansowana fizyka jak w Star Citizenie mająca znaczący wpływ na gameplay (polecam lekture https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13951-Flight-Model-And-Input-Controls)?

Jak tak przeglądam te eksy na 2015 rok ( :turned: ) to nie widze nic takiego, wyprowadzi mnie ktoś z błędu?

Opublikowano

Ps4+Xbox One+ WiiU = zestaw prawdziwego gracza.

"Prawdziwy gracz" ma się zanudzić na śmierć?
Opublikowano

Raczej nikt cię z błędu nie wyprowadzi bo teraz takie gierki się serwuje. Łatwe i przyjemne.no i next-gen graficzka ofc.

Opublikowano

Szkoda że nawet z tą "next gen" grafiką jest problem :/ chociaż gry na 2015 zaczynają ciekawie wyglądać. 

Opublikowano

chociaż gry na 2015 zaczynają ciekawie wyglądać.

Remember Watch_Dogs...
Opublikowano

Zapowiedziano w ogóle na nowe konsole Sony i MS jakiegoś exclusiva który jest w jakikolwiek sposób "świeży" poza Entwined? Tzn taki który wprowadza i eksperymentuje z nowymi rozwiązaniami w gameplayu lub w znaczący sposób rozwija te już znane jak np. system czarów z Lichdom:Battlemage, podejście do broni i multiplayera ze Splatoon, tropienie, kamuflaż i "oswajanie" dinozaurów w Stomping Land, międzyplanetarny RTS w Planetary Annihilation albo chociaż jakaś realistyczna i zaawansowana fizyka jak w Star Citizenie mająca znaczący wpływ na gameplay (polecam lekture https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13951-Flight-Model-And-Input-Controls)?

Jak tak przeglądam te eksy na 2015 rok ( :turned: ) to nie widze nic takiego, wyprowadzi mnie ktoś z błędu?

A co ze Spark? Czy jak tam to się nazywa co można sobie conkera zrobić?
Opublikowano

Będzie też na PC.
Opublikowano

Napisz wprost , że brakuje ci PC a nie jakieś podchody.

Opublikowano

Na konsolach najbardziej brakuje mi RPGow robionych na staraszkolna mode :( Wiedzmin pewnie bedzie spoko ale po takim DA3 widac na kilometr ze nic specjalnego. Pewnie kupie bo na tym polu jest strasna posucha,,,,

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Będzie też na PC.

Ogrywam betę na PC i szczerze powiedziawszy nie ma się czym jarać.

Opublikowano

Już nie bądź taki alternatywny, bo nudne to się powoli robi.

Opublikowano

Nawet mi o tym nie przypominaj. Jak widzę te debilne patenty jakie zaczynają wrzucać do gier to aż się źle robi.

Mam nadzieję,że będzie się dało wyłączyć te januszowe wspomagacze dla niepełnosprawnych.

Spokojnie można. Na tej samej zasadzie wyłączało się echolokację w tlou. Dzisiejsze "Default Controls" jest standardowo ustawiany na normal, czułość celowania 5/10 (celowanie to wtedy masakra), włączone wskazówki, a w przypadku fpsów nierzadko i aim assist.

Opublikowano

Już nie bądź taki alternatywny, bo nudne to się powoli robi.

Serio wytykasz komuś bycie nudnym w ósmej edycji bzdurnego tematu ciągnącego się za każdym razem na setki-tysiące stron? Ale, tak serio? Ty ze wszystkich osób?

Sądziłem, że osoby kupujące konsole bez gier powinny być do nudy przyzwyczajone. ;)

Napisz wprost , że brakuje ci PC a nie jakieś podchody.

Oprócz PC wymieniłbym tam PS3, NDS/3DS i może Wii. Ale PS4/Xbone? Please... Może za pięć lat. Może...

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

inb4 Ori nikogo

Umrzyj.

Opublikowano

No i właśnie to by było na tyle jeśli chodzi o nowe konsole dla januszy gamingu. Jako innowacyjny tytuł prezentujący nowe rozwiązania wymienia się edytor który wychodzi na PC, litości.

Umrzyj.

Czemu? Było jaranko tą grą po E3 tutaj właściwie tylko dlatego że niektórzy myśleli, że to ex. Teraz nikt o tym tytule słowem nie wspomni bo zostanie mu przybita łatka "kolejnego indyka"

Opublikowano

Ori jedyny ip które można było pozazdrościć na konferencji MS. Bo Inside na bank trafi później na ps4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.