Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Po jakiego grzyba pecetowa masa wchodzi na forum i próbuje walczyć i wmówić swoja wyższość. Kurffa, to jest forum konsolowe, co wy tu chcecie osiągnąć, bo na prawdę tego nie rozumiem? Podniecajcie się tymi swoimi gierkami na forum cd-Action.

gów,no, ile razy jeszcze admini mają pisać, że to forum multiplatformowe i wszyscy mogą się wypowiadać?

Na dodatek dyskusje o grach pecetowych są ciekawsze, ile można czytać o tranzystorach w kartach graficznych i liczeniu pikseli w demach jakiś gierek, a to ostatnio ulubione tematy kąsolomaniaków.

No spoko, nikt nikomu nie zabrania tu pisać mimo tego ze gra na pecetach. Problem w tym, ze po co na forum konsolowym wciskacie swoje pecetowe farmazony. Na prawdę nikogo to nie przekona do tego ze Pecety są lepsze od konsol, ktoś kto świadomie wybrał konsole i pisze na tym forum ma naprawdę głęboko w (pipi)e wasze elo fajne exy których sami nie kupujecie, ale na forum się nimi podniecacie i probujecie tu wciskać jakie to one nie są za(pipi)iste.

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Powiedziała osoba piszą a posty na poziomie 5 letniego dziecka z autyzmem.

nie wiem w sumie czy to do mnie to się wstrzymam ;/

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Na PS4 i PS3 jest The Last of Us, jedyna we wrzechświecie gra na 11/10, górująca niebotycznie nad wszystkimi grami, tzw. 10/10. Only On PlayStation.

11/10 w twoich mokrych snach. Jedyna gra z oficjalna ocena powyzej maksymalnej to Super Mario 64 - 101%. Only on Nintendo.

Opublikowano

Wystarczy, że powiedział tak Django, także wracaj do szeregu.

Opublikowano

nie wiem w sumie czy to do mnie to się wstrzymam ;/

Nie do ciebie. Odpisałem na głupia zaczepke kubsona.
Opublikowano

Po jakiego grzyba pecetowa masa wchodzi na forum i próbuje walczyć i wmówić swoja wyższość. Kurffa, to jest forum konsolowe, co wy tu chcecie osiągnąć, bo na prawdę tego nie rozumiem? Podniecajcie się tymi swoimi gierkami na forum cd-Action.

gów,no, ile razy jeszcze admini mają pisać, że to forum multiplatformowe i wszyscy mogą się wypowiadać?

Na dodatek dyskusje o grach pecetowych są ciekawsze, ile można czytać o tranzystorach w kartach graficznych i liczeniu pikseli w demach jakiś gierek, a to ostatnio ulubione tematy kąsolomaniaków.

No te przepychanki o grafikę są śmieszne,a tak to wygląda w tym temacie mniej więcej :

ab5nmDB_700b_v2.jpg

Opublikowano

Wystarczy, że powiedział tak Django, także wracaj do szeregu.
Z takimi tekstami to do kolegów z piaskownicy.
Opublikowano

MHUUAUl.jpg

Jeśli nie widzisz tu zróżnicowania i dla ciebie wszystko jest "na jedno kopyto to nie wiem co ci poradzić.

Nie wiem też skąd wymyśliłeś Tormenta na konsole ale zapomnij, prędzej się doczekasz TLG ;)

ja pjerdole, american  truck albo black mesa która wyszła już 2 lata temu + gry robione za pieniądze z kickstartera przez 3 osoby. Blachary jak zwykle dostarczają, a kiedy chodzi o sprzedaż gierek to najwięcej (chociaż i tak śladowe ilości) to głównie ochłapy z pańskiego stołu konsol.

Opublikowano

Kontroluj bajerę xbocie. Może konsolowa Rasa Panów (czyli xboty) to jeszcze ma trochę godności, ale klapki jarające się indykami z PC na PS4 to idealnie pasuje do "ochłapów z pańskiego stołu".

Opublikowano

No ale gta 5 dostaną po roku xD #rasabiedaków.

Opublikowano

Kontroluj bajerę xbocie. Może konsolowa Rasa Panów (czyli xboty) to jeszcze ma trochę godności, ale klapki jarające się indykami z PC na PS4 to idealnie pasuje do "ochłapów z pańskiego stołu".

Przecież te indyki to uber exy na PC, nie rozumiem.

btw wyjdzie gtav na pc i nagle się okaże że master race się tłucze z optymalizacją i wszyscy mają w (pipi)e indyki z super pomysłami, oldschoolem itp

a jeśli chodzi o jaranie się indykami, to jedyne co to Ori i No man Sky się jarają, reszta #nikogo. Tak samo jest pewnie i na PC, ale że tam już nic poza indykami i  RTSami exowego nie ma więc muszą chłopaki pompować ten balonik.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jeśli komuś się chciało to mógł wziąć udział w płatnych beta-testach multi i ograć okrojoną pod past-geny wersję, ale prawdziwa i pełna wersja dla koneserów wychodzi jesienią 8).

Przecież te indyki to uber exy na PC, nie rozumiem.

A czy okruchy z pańskiego stołu muszą być od razu syfem? Po dobrym pańskim posiłku też zostają resztki.

Opublikowano

A czy okruchy z pańskiego stołu muszą być od razu syfem? Po dobrym pańskim posiłku też zostają resztki.

Indyk na PC - uber gra oldchool nowa mechanika nowe pomysły nowa jakość niezależność.

Indyk na konsole - indykstation, nie ma w co grać, za co ja dałem te  tysiące złotych

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Indyk na PC - uber gra oldchool nowa mechanika nowe pomysły nowa jakość niezależność.

Indyk na konsole - indykstation, nie ma w co grać, za co ja dałem te  tysiące złotych

Raczej tak:

Indyk na PC - "piksele na pół ekranu, duperele z garażów na 2 godziny, indyki nikogo!"

Indyk na konsole - "bardzo fajnie wygląda, oryginalnie, co prawda minimalistycznie, ale intrygująco, sony takie dobre"

Opublikowano

Raczej tak:

Indyk na PC - "piksele na pół ekranu, duperele z garażów na 2 godziny, indyki nikogo!"

Indyk na konsole - "bardzo fajnie wygląda, oryginalnie, co prawda minimalistycznie, ale intrygująco, sony takie dobre"

Prawda jest taka że PC ma już bardzo mało AAA exów więc ciśniecie na tych indykach ile można, a że devi zrobili woltę na nowej generacji i też na konsolach jest ich masa to się pokrętnie tłumaczycie bo nic poza grafiką już nie zostało. Na next genach duże exy będą w 2015, a na PC kiedy ? No właśnie.

Co było do udowodnienia. Dziękuję, pozdrawiam.

Więcej gier kupujcie na promocji za 3 złote to się doczekacie kiedyś tych exów.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

MeSSer co nie napisze w tym temacie to widać od razu przeogromny ból tyłka.

Typowy jednoplatformowiec. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na next genach duże exy będą w 2015, a na PC kiedy ? No właśnie.

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3116953

"No właśnie"

30 czerwca Divinity: Original Sin. Pre-order na edycję kolekcjonerską złożony. A co na next genach?

Opublikowano

No ale gta 5 dostaną po roku xD #rasabiedaków.

a i tak będą czekać jak będzie w  przyszłym roku w "stim sumer sale"

Opublikowano

Na next genach duże exy będą w 2015, a na PC kiedy ? No właśnie.

Nigdy. Na PC nie ma gier.

Gry są, nowych exów AAA praktycznie nie ma.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

No fakt, jeśli chodzi o szarobure trzeciosobowe samograjowe strzelanki po brzegi wypełnione skryptami to na PC biednie trochę. Tylko mutliplatformy jak Tomb Raider.

Opublikowano

No fakt, jeśli chodzi o szarobure trzeciosobowe samograjowe strzelanki po brzegi wypełnione skryptami to na PC biednie trochę. Tylko mutliplatformy jak Tomb Raider.

Nie uogólniaj paskudnie. Są jeszcze inne współczesne exy AAA na konsolach. 

Opublikowano

Co tam z exów pc oferuje? Głównie strategie, klony doty, mmorpg i różnego rodzaju symulatory

Opublikowano

Nie uogólniaj paskudnie. Są jeszcze inne współczesne exy AAA na konsolach. 

Są jeszcze FPS-y. No i samochodówki, Drivecluba czy Forzy Horizon jak blacharz zazdroszczę. Jest Project CARS, ale to symulator. Na polu radosnych ścigałek na PC też tylko multiplatformy.

Opublikowano

Są jeszcze FPS-y. No i samochodówki, Drivecluba czy Forzy Horizon jak blacharz zazdroszczę. Jest Project CARS, ale to symulator. Na polu radosnych ścigałek na PC też tylko multiplatformy.

No przecież np. Bloodborne pokazali czy nową grę od Japońców na X1. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.